Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 295 737
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 18 960
Simple SmileSimple Smile
Дръж се, Мери! Simple Smile
Ще пием бира лятото!
ФБ съм го замразила, когато бях болна.
......то пък главата ме заболя. Викам си - снощи седях до два да гледам сериали, от това ще да е, то пък било нов симптом.
Да му се не знаят и симптомите, аман. Как пък косата ми не се сгъсти от този китаец, или бръчките ми да се опънат,  или целулита да ми се стопи, ами все такива гадни симптоми....
Хаха, ето така трябва с малко хумор да се посрещат симптомите! При мен след като вируса се разходи по цялото тяло: болки в очите,ставите,мускулите,главата,гърба,кръста ... и си казах - е, вече нищо не остана,няма къде вече да ходи...ама не -на другия ден ме заболяха и ушите! Всяка  болежка беше до ден, ден и половина и се мести на следващата, добре, че не се засякоха всички наведнъж!:smile:

# 18 961
  • Буркина Фасо
Здравейте, днес излезе резултатът от теста ми - положителен. Аз от два дена не се чувствам добре, тоест от два дена имам симптоми.
Чух, че имало критични дни, които били между 8ми и 10ти ден. Дали някой е запознат, дали тези критични дни се броят след получаване на първите симптоми или след заразяване?
различно е при различните хора.
на мен най-гадно ми беше 3-6 ден.

# 18 962
От първи симптоми се броят.

# 18 963
  • София
Има ли някой с обилна хрема като симптом?
Мъжа ми първо беше с пресипнал глас, от вчера има яко сополи и сутринта и вечерта температура 37, днес за сега няма температура, антигенния от аптеката е отрицателен.
Днес му е 6 ден, от вчера започна авирона, аз от днес, аз нямам температура, вчера покашлях от гъделичкане в гърлото, днес за сега съм добре, пиеме витамини, чай и аспирин протект.
Някой правил ли е някакъв тест за антитела на 7-8 ден от симптомите и да са му се позитивирали IgM ?

# 18 964
Започвайте Авирона, той е при първи симптоми.
Как го предписвате този Авирон!? На какво основание?

# 18 965
Тъмен шоколад, не мога да ти помогна, обаче съм в твоята ситуация и много добре те разбирам.
Затова и следя темата от както я намерих. Мисля, беше есента

Бръм, контактни ли сте били? Симптоми имате ли някакви? Не видях да си писала, а се върнах назад да прочета.

Ние сме на Нурофен, Ефизол и Тантум верде, подобрение никакво. От сухо гърло от вчера, днес вече сме с лека болка в гърлото при преглъщане. Мисля да почваме с Авирона, ще се тестваме пак с друг тест.
Не, но не мога да си позволя да се тръшна болна 😀. С две деца съм, бебето е на ходина и пет месеца. Веднъж бях болна есента и тръгпнах. Веднъж вдигнах температура мкналата година по това време и пак тръпнах. Но, не сме го карали още, според обикновения аптечен тест

# 18 966
Моите ИгМ от първи ден със симптоми бяха положителни.

# 18 967
Мисля, че тази тема е подходяща за моя въпрос. Ще си изследвам антителата, но се чудя дали да се разходя до Рамус в друг град или да отида тук в нашата лаборатория - 25 лв. струва, започват от 0 количествата. Къде ще е по-верен?

# 18 968
  • София
Geizer какъв беше теста ?

# 18 969
различно е при различните хора.
на мен най-гадно ми беше 3-6 ден.

3-6 ден от появата на първите симптоми ли имаш предвид?

# 18 970
Здравейте! Подходящо ли е Авирон Рапид да се започне от трети ден със симптоми? Тъй като дъщеря ми е в друг град, чак днес ми съобщи, че от неделя я тресе и е имала Т 37,5. Купила си Нурофен и Грипекс Макс. Казва, че няма друго притеснително. Сега ще си направи бърз тест от аптеката, чакам резултат...

# 18 971
Има ли някой с обилна хрема като симптом?
Скрит текст:
Мъжа ми първо беше с пресипнал глас, от вчера има яко сополи и сутринта и вечерта температура 37, днес за сега няма температура, антигенния от аптеката е отрицателен.
Днес му е 6 ден, от вчера започна авирона, аз от днес, аз нямам температура, вчера покашлях от гъделичкане в гърлото, днес за сега съм добре, пиеме витамини, чай и аспирин протект.
Някой правил ли е някакъв тест за антитела на 7-8 ден от симптомите и да са му се позитивирали IgM ?

kupu, докторите на местния кризисен щаб онзи ден обясниха, че британският щам протича с обилна хрема.

Бързо оздравяване!

# 18 972
Здравейте! Подходящо ли е Авирон Рапид да се започне от трети ден със симптоми? Тъй като дъщеря ми е в друг град, чак днес ми съобщи, че от неделя я тресе и е имала Т 37,5. Купила си Нурофен и Грипекс Макс. Казва, че няма друго притеснително. Сега ще си направи бърз тест от аптеката, чакам резултат...
Ако не й помогне , няма да й навреди.

# 18 973
  • Другата България
В РЗИ София област катантината е от датата на теста. Обадиха ни се на следващия ден.
същото, но от датата на излизане на резултата.
от личен опит.

И тук като при болничния чета противоречиво инфо, а РЗИ не вдигат.
То има време, ама нали Мара подробната държи всичко да е топ...
Значи моя тест е взет на 10., резултатът излезе на 11.
Шефа ми ме е отбелязал карантина до 23 включително - брои от датата на теста.
РЗИ при първото обаждане ми казаха до 24 включително - броят от датата на резултата.
Което няма резон, но така ми издекламира онази жена, която ми се обади.
То ден повече, не са десет, но трябва да се изясни това нещо.

# 18 974
Geizer какъв беше теста ?
Не знам точно, но ми казаха че по хемилуминисцентния метод ги изследват. Количествен тест е.

Общи условия

Активация на акаунт