Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 295 264
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 19 080
Те реално са много повече.
И ти знаеш, Нот.

# 19 081
Защото 8 ден се смята за преломен.
След това или се подобряваш, или се влошаваш, защото вирусът преминава в следващата фаза.
Но повечето се подобряват.
Дните се броят от първите симптоми.
аз исках нейното мнение да чуя Smiley
не е задължително 8-я ден да е преломен.
аз тогава бях на спускане от платото на пика от заболяването.
а и не съм единичен случай

Благодаря ти.

# 19 082
Понеделник цял ден ме драскаше гърлото,вечерта имах температура 37*2.Доктора ми отказа преглед и ми издиктува какво да си взема от аптеката за Ковид.Вече два дни съм добре.Чудя се дали да ги спирам тези лекарства.Имам направление за тест.Утре или в други ден ще го направя.
До 9-ти ден след теста бях ок. Така че всичко може да се очаква. Температура имах 37.2 само в деня на теста.

# 19 083
[благодаря ти, Дева за активните коментари тук. Определено действаш успокояващо!
quote author=DeVa® link=topic=1204545.msg42515021#msg42515021 date=1616003552]
Браво, Мери!
Мъжко момиче си!

Магика, ако не пиеш АБ, спирай, но дори и Авирон е по схема за 5 дни.
За къде бързаш толкова?

Gigi, само Т може и повече от седмица да имаш. Аз имах 10. Нищо не съм правила - изследвания, снимки.
[/quote]

# 19 084
Здравейте, след ковид AZ ваксина (отпреди около 4 седмици) днес си направих тест за антитела IgG + IgM с надеждата, че ще имам антитела. Резултатът  е 0.08  при референции от 0 до 1. Права ли съм да го тълкувам като отрицателен ?
Благодаря Ви много предварително.
Някои тестове не отчитали антитела от ваксина, а само от пребуледуване. Може би трябва да направите друг вид тест.

А, сега, де! Flushed Антитела от ваксина версус антитела от преболедуване. Това в някакво друго измерение ли? (иконка "мигам на парцали")

# 19 085
  • Там,където се събуждам щастлива.
В Нидерландия температура до 37.5 се води никаква температура. Леко повишение.
Майка ми с такава "никаква" температура до тук е изкарала 22 пневмонии... Никога не вдига повече от 37.5!
Сега да не се шашнат всички с такава, че имат пневмонии. Казвам го, защото ниските температури са коварни, не им обръщаме внимание, а нещата може да са сериозни!
От време оно се е казвало, че при температура от 37,1/ 37, 6,7 се развива бактериална инфекция в организма. Та, как така сега, изведнъж това е нормална температура

От време оно у нас.
Идвам аз преди много години тук и вдигам температура 37.4 и почвам да викам колко съм болна, защото така бях свикнала. Никой не ме отчете.

Тук има и за други неща доста различни стойности. Например за кръвна захар. И е с няколко единици разликата. Не знам защо е така.

# 19 086
В Нидерландия температура до 37.5 се води никаква температура. Леко повишение.
Майка ми с такава "никаква" температура до тук е изкарала 22 пневмонии... Никога не вдига повече от 37.5!
Сега да не се шашнат всички с такава, че имат пневмонии. Казвам го, защото ниските температури са коварни, не им обръщаме внимание, а нещата може да са сериозни!
От време оно се е казвало, че при температура от 37,1/ 37, 6,7 се развива бактериална инфекция в организма. Та, как така сега, изведнъж това е нормална температура
короната не е бактерия, а вирус.
Не се държи като вирус

# 19 087
  • пустинята Гоби
Е 37,5 С е температура над нормалната, която реално не е висока. Не е нужно да се ходи в чужбина, че да ти го кажат. И тук не отразяват с такава, че и с по-висока дори децата. Вирус, организма се бори.

Не иде реч за корона вируса, да поясня. При него всичко е важно и възможно.

# 19 088
Благодаря за коментара за Авирон и алергията! Полезен ми е и ще имам едно на ум! Имам алергия към полени, треви, доста животни, яйца, дом. Прах и т.н., тоест има вероятност и аз да проявя реакция към него

# 19 089
Калинка, и по Скандинавието знам, че е така за КЗ.
Доста по-високи стойности от нашите.
Не е добре, за мен.

# 19 090
  • Там,където се събуждам щастлива.
Калинка, и по Скандинавието знам, че е така за КЗ.
Доста по-високи стойности от нашите.
Не е добре, за мен.

Не знам.
Това, което виждам е, че при децата се приема за нормално да растат с тези стойности (съответно в краен случай лекарство) и в тийн възраст са като бикчета здрави. Не знам дали има връзка...

# 19 091
Понеделник цял ден ме драскаше гърлото,вечерта имах температура 37*2.Доктора ми отказа преглед и ми издиктува какво да си взема от аптеката за Ковид.Вече два дни съм добре.Чудя се дали да ги спирам тези лекарства.Имам направление за тест.Утре или в други ден ще го направя.
До 9-ти ден след теста бях ок. Така че всичко може да се очаква. Температура имах 37.2 само в деня на теста.
А след 9-тия? Преди теста имаше ли симптоми? Как разбра, че си заразен

# 19 092
  • При семейството си
Здравейте, след ковид AZ ваксина (отпреди около 4 седмици) днес си направих тест за антитела IgG + IgM с надеждата, че ще имам антитела. Резултатът  е 0.08  при референции от 0 до 1. Права ли съм да го тълкувам като отрицателен ?
Благодаря Ви много предварително.
Някои тестове не отчитали антитела от ваксина, а само от пребуледуване. Може би трябва да направите друг вид тест.

С какви тестове се засичат едните и другите антитела?

# 19 093
Ковид е вирус, ясно, но след 10 дни с температура, макар и тази нормална 37,5 не е ок.

# 19 094
Днес е втори ден от първи симптоми, и днешният тест е отрицателен. Утре ще звъна на личната лекарка, защото подобрение няма. При мъжа ми също, той пък освен болки в гърлото, киха, хремав е, тече му носа Cry Мен освен гърлото, ме и втриса втори ден вече... За 10+ години, никога не сме боледували едновременно...

Утре ще е трети ден от първи симптоми, дали да не отидем за ПСР тест се чудя... Мразя да съм болна, скапвам се психически, а сега като знам, че може да е коронавирус, още повече... Страх ме, че може да губим ценно време докато си смучем Трахизана и Ефизола, а тестовете в това време са отрицателни.

Общи условия

Активация на акаунт