Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 298
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 21 090
И децата ли пиха ивермектин?
[/quote
 Да, написала съм и двете деца на 15 и 6г. На баткото- 55кг. от 12мг. , на малката дадох Хювемек, защото се дозира по-лесно за  по-малко кг.
Лекар ли го е изписал за толкова малко дете? Извинете за любопитството, но за първи път чувам някой да дава на толкова малки деца ивермектин.
Да, той си е противопаразитен препарат, изписва се на деца.

# 21 091
Ясно, че е противопаразитен, но в каква форма и откъде го купувате?
Как го дозирате?
В аптеките нали е само хювемек?

# 21 092
Зигизаги, човекът е в болница и най-добре може да прецени какви са условията.

Преди години, след спешна операция, подписах на четвъртия ден съгласие, за да се опазя от вътреболнична инфекция. Разнасяха се във високи мензури източени течности от дренажи и се изливаха в единствената (и за мъже, и за жени) тоалетна. Един резистентен стафилокок може и да отнесе човек с хирургична рана.

Детето съм го "вадила" от инфекциозно отделение (след разстройство), подкупвайки санитарка да ни отключи. В 3 ч. през нощта избягахме от болницата, а на сутринта отидох да оформя документално изписването с изявление, че нося отговорност за решението си.

Случаи различни, а квалификацията "луд е" е силна.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 11:58 от Шарлот

# 21 093
При тези показатели и пневмонията той изобщо има ли шанс да оцелее извънболнично?

# 21 094
Ясно, че е противопаразитен, но в каква форма и откъде го купувате?
Как го дозирате?
В аптеките нали е само хювемек?
От аптеката - Хювемек и приготвени екстемпоре капсули Ивермектин 12мг. Цената идва еднаква, но за деца Хювемек е по-удобен за дозиране.

# 21 095
Уверявам те, че не ми е силна квалификацията.
С 300 зора и връзки го вкараха в болница, единият му дроб не се вижда на скенера, сатурацията е падала до 78. Диабетик е, с високо кръвно и със сериозно неврологично заболяване. След два дни на кислород и Ремдесивир е живнал, и иска да си ходи. Няма инфекции в болницата и тн.
Както и да е.
Аз питам от административна гледна точка как стоят нещата, за да успокоя близките му, които се чудят какво ще правят и как ще го лекуват, ако се прибере у тях. Да не говорим, че ако се влоши, ще е още по-трудно да го приемат отново.

# 21 096
  • пустинята Гоби
А защо на дете без симптоми е изписано такова лекарство? Профилактично?

# 21 097
Как усещат болните ситурация 80, ако не е измерена?
Ако някой знае, моля да пише.
Няма с какво да я измеря на съпругът ми. Пред лаптопа е. Но казва, че усеща, че му е трудно да диша.
И тези приложения за мерене през телефон кои бяха?

# 21 098
zigizagi - Подписва се и напуска болницата, може да се наложи да си плати лечението, ако не е приключена клиничната пътека.
Mimi Rose-профилактично.

# 21 099
Уверявам те, че не ми е силна квалификацията.
С 300 зора и връзки го вкараха в болница, единият му дроб не се вижда на скенера, сатурацията е падала до 78. Диабетик е, с високо кръвно и със сериозно неврологично заболяване. След два дни на кислород и Ремдесивир е живнал, и иска да си ходи. Няма инфекции в болницата и тн.
Както и да е.
Аз питам от административна гледна точка как стоят нещата, за да успокоя близките му, които се чудят какво ще правят и как ще го лекуват, ако се прибере у тях. Да не говорим, че ако се влоши, ще е още по-трудно да го приемат отново.
Извинявай, не разбрах, че е с такива усложнения. Има право по всяко време да напусне - посписва се документ, с който освобождава болницата от отговорност. Но наистина не е за домашно лечение. съжалявам за поста - не знаех подробности.

# 21 100
А той как ще има сили да излезе от болницата с тези показатели??
Очевидно е луд. Аз друго обяснение нямам за поведението му.
Не е луд, от самия вирус и ниската сатурация често са със странни психични прояви😥

# 21 101
Как усещат болните ситурация 80, ако не е измерена?
Ако някой знае, моля да пише.
Няма с какво да я измеря на съпругът ми. Пред лаптопа е. Но казва, че усеща, че му е трудно да диша.
И тези приложения за мерене през телефон кои бяха?
Pulse Oximeter мери сатурацията, мисля че до 5 пъти дневно можеше.

# 21 102
След колебания, но, за да не пиша перманентно на лични съветвам, всички със завишен Д-димер, ако са направили изследване в Рамус, да го повторят. Опитно се установи, че или реактивите им не са наред, или изследващите машини, но масово дават силно завишени НЕРЕАЛНИ стойности. В такъв случай започването на антикоагулантна терапия може да се окаже неправилно.
На мен още преди 10-ина години една лекарка ми каза да не си правя изследванията в Рамус. Оттогава си мислех, че може нещата да са се подобрили, но явно не са.

# 21 103
Потвърждавам за лошата слава на Рамус при точността на изследванията. И аз съм патила и не ги харесвам. А това, което пише Шарлот направо е подсъдно - така да подлагаш на риск здравето на клиентите си....

# 21 104
Valia, спокойно. Няма нужда да ходи толкова спешно на лекар.
Утре вземете от аптеката натурални сълзи и нека да капе през един час през деня. В понеделник да иде на лекар. Мен ме лекуваха с кортикостероиди и антиалергични. И с натуралните сълзи преди това.
Благодаря. Той сега приема медрол, което е също кортикостероид. Аз имам вкъщи противоалергични - освен ако и утре са така зачервени и няма други оплаквания ще му дам и от тях. Сега се притесних и го карах пак да си измери температурата ( което го ядоса, защото в осем я мери и нямаше) и беше 36,9, а в осем като я мери беше 36,6. Тази стойност 36,9 обаче ме притесни дали не е започнал пак да вдига температура. Възможно ли е тъй като вече си беше легнал просто да е бил позатоплен и затова да е по- висока как мислите? Вече наистина ще се побъркам от притеснение... какъв е този вирус, какво е това чудо не знам.
Ако не усеща да има Т, вероятно няма. 36.9 на електронен термометър обикновено на галиев/ живачен когато съм сравнявала, е 37-37.1. Но, ако не усеща втрисане и подобни, вероятно нищо му няма и няма Т.
Не усещаше и тази температура е измерена с живачен термометър.
Валя, 36.9 не е температура, която да сочи проблем или възпаление  37.1 вече може да сочи възпаление. Аз я усещам по следния начин: кожата ми става чувствителна, втриса ме и ми става едно такова болнаво. Може би повече от 10 години не ми се е случвало да вдигна повече от 37.1. та вече съю забравила какво е усещането при по-висока.
Тази сутрин очите вече не са толкова червени и не е вдигал температура през нощта и от сутринта нямаше. Дано и така да остане и вече да се възстановява - днес му е 16 ден от началото на симптомите. Благодаря Ви за вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт