Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 223
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 22 680
Илианка,звучи добре.Казват ли ку да прави дихателни упражнения? Много помага при вуйчо ми.Той също е на кислород.
Не знам каква е тази маска, но той ми казах че хората буйствали при слагането и, и затова ги приспивали. Едва ли ще може да прави нещо, с катетър е

# 22 681
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
iliana__, стискам палци да се оправи

# 22 682
Май да...излиза ми, че има известия, но са едни и същи коментари всъщност
Не ми маркира, че съм прочела известията, които съм отворила. От снощи е така при мен.

# 22 683
  • София
Момичета, много ми е тъжно да ви чета. Стискам палци на всички болни, бързо оздравяване.
Днес ММ си е пуснал тест за антитела в Бодимед и чернодробни. Да видим спадат ли последните, че беше ужас. Тестът е някакъв, не го знам. Не ме послуша къде да иде, там му било под носа. Питам го какъв е точно, той ми казва че това имали, това си пуснал. SARS-CoV-2 S1/S2 IgG. Много ме напряга. Иначе отметнал задачата, ама каква информация му носи, не се знае. Можеше да пита.

# 22 684
Кураж, Илиана!
Ще се оправи мъжът ти!
Колежката беше 2 месеца в болница, също на кислород, вече е добре и работи.

Рори, мила, дано не е КОВИД и бързо да се подобриш!

Диорела ще я чуя довечера, тя е силна, ще се оправи!

Бюти, успех на майка ти! Hug

# 22 685
  • там край реката
Карах го октомври ноември. От тогава силно ме боли кръстът, в някои дни не мога да направя повече от 300 крачки на ден. Друг път съм добре. В смисъл, мога да ходя, макар че ме боли кръстът, но приемливо.
Това е вече 6 месеца.

А преди ходех без никакви проблеми, на дълги разстояния.
Някой нещо такова?

Краката ми. Всъщност и ръцете. От коленете надолу краката и от лактите надолу ръцете. След 16.00ч. все едно са пълни с олово. Не мога да ходя бързо, нито да си вдигам ръцете без болка. Абе като бабичка съм.

# 22 686
Диорела днес е по-добре. Дано най-големият зор е минал.

# 22 687
  • Наблизо
Ох каква хубава новина!
Имаме нужда

# 22 688
Мнение и опит с кръвната плазма някой? Предлагат ми го като опция?

# 22 689
Но защо ти трябва да решаваш, а не лекарите? Или искат съгласие? Знам за два случая, по-тежки, в които са го приложили. Но нали сатурацията беше добра, заради състоянието на белите дробове ли?

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 18:10 от Djaky

# 22 690
Здравейте, излязоха ни резултатите но лл ще ги види утре. И при двамата с мъжо имаме под норма девиация на тромбоцитно разпределение. Какво означава това? Отделно левкоцитите на мъжо са по -високи от нормата.
Д Димера е в нормата, това е добре, нали?

# 22 691
  • Наблизо
Илиянка,слагаха на вуйчо ми и според него много му помогна.Каза,че усещането е как ти идват супер сили.

# 22 692
Имал ли е някой  повишен феритин доста време след ковид?

# 22 693
Има група във фейсбук за кръвна плазма. Разпитай и там, ако искаш.
https://www.facebook.com/groups/818490042020801

# 22 694
Имал ли е някой  повишен феритин доста време след ковид?

Много хора в темата. През няколко дни се появява някой нов потребител в нашите редици.

Моят беше троен след много леко прекаран ковид. Влезе си сам в норма след време. Нищо не съм правил.

Общи условия

Активация на акаунт