Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 299 034
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 30 840
За ветеринаря също не е лъжа. Моята ветка ми е оставила един инвермектин, за всеки случай. Дай боже да не се налага да го ползвам.
Да мине и за глисти и шап да те погледне.
Не знам откъде тръгна безумието ивермектин, ама колко хора го пиха, просто не ми го побира главата.

# 30 841
С нея си пия кафето. Съседка и приятелка ми е. Но не това е важното.   Ивермектина доказано спира репликацията на вируса хванат съвсем в началото.

# 30 842
Скоро ще излезнат резултатите от мащабни клинични тестове на ивермектин, та не бързайте със заключенията.

# 30 843
Забравих най-важното!
Ако ЛЛ ти е назначил неадекватно според съфорумците лечение, значи е некадърен, а ти си луд да пиеш всичките тези илачи. Ако ти е назначил неадекватно според теб лечение, значи ти си идиот, който се съмнява в професионализма на ЛЛ и си тъп да питаш във форума.
С една дума съфорумците знаят всичко без за лечението на  евентуално възникналия кокоши трън! Joy

# 30 844
Писала съм по погрешка в темата за ваксините, но и тук да пиша, за свръх чувствителност на кожата, от слънце, гореща вода, като болка и изгаряне усещам още от първите дни. Няколко човека вече писаха за подобен симптом..

# 30 845
Писала съм по погрешка в темата за ваксините, но и тук да пиша, за свръх чувствителност на кожата, от слънце, гореща вода, като болка и изгаряне усещам още от първите дни. Няколко човека вече писаха за подобен симптом..
Неврологично ще да е май.

# 30 846
  • пустинята Гоби
Скоро ще излезнат резултатите от мащабни клинични тестове на ивермектин, та не бързайте със заключенията.
Няма какво да излизат проучванията. Отдавна е казано, че това лекарство нищо не помага и не трябва да се пие. Даже производителят беше направил анонс по темата. Ама който иска, да си вярва.

# 30 847
Здравейте. Декември месец миналата година имах заразени колеги от офиса, и скоро след това почувствах неразположение - силна отпадналост и лека температура, PCR тестът беше положителен, но за няколко дни, няма и седмица се оправих и вече се чувствах добре. Месеци след това обаче ми се случваше на моменти да изпитвам отпадналост без да има причина, без да съм се претоварвала кой знае колко, и вероятно съм вдигала лека температура. Сега лятото работих в сферата на туризма, покрай мен минават стотици хора от цял свят всеки ден. Към средата на август една вечер ме заболя гърло, за ден два ми мина, няколко дни след това имах лека хрема, и с всеки изминал ден почвах да се чувствам по-отпаднала, и съм вдигнала температура, спрях да ходя на работа, излязох в болничен и се изолирах, температурата се покачи рязко една вечер, хремата се усили стабилно (няколко дни почти не можех да дишам), започнах и да кашлям. Ходих на лекар, пих лекарства, на второто ходене ми изписаха и антибиотик без реално да знаят какво ми е, защото отказах PCR нали ведъж вече "уж" карах ковид... В последствие си правих само бързи тестове и бяха отрицателни. На втората седмица загубих обоняние и вкус, а нощно време имах отвратителен странен вкус в устата, труден за обяснение, не знам дали е точно метален или нещо друго, но не мога да го обясня. След 14тия ден на изолация нещата се влошиха, нямах кашлица почти, нито хрема, но температурата си стоеше 37.2. Отидох на рентген и ми казаха, че съм с начален стадий на пневмония. От там на пулмолог, лекуваха ме с още 2 антибиотика един след друг. Кръвните ми изследвания, пулмоложката каза, че са с показатели типични за ковид. След 3тия антибиотик, почнах лека полека да се съвземам и да ми се възвръща енергията, правих пак контролни изследвания и пулмоложката каза, че вече са добре. Междувременно обаче почна леко да ми заглъхва лявото ухо и да ме наболява лявата сливица, която видимо няма налепи, но има една бяла черта, която не се маха вече поне 2 седмици. Ходих и на УНГ, изписа ми едно лекарство за гаргарене, което сякаш само временно успокоява нещата, но се се излекува напълно. Скоро мисля пак да посетя УНГ. Болничният свърши. Вчера се върнах на работа за първи път след 30 дни отсъствие. Бях къса смяна - едва 6 часа, и не беше никак натоварена, но не работя в офис, а съм на открито и в движение. Прибрах се не просто изморена а смазана, цяла вечер не можех да стана. Днес отново се чувствам доста отпаднала и реших да си измеря температурата, отново съм вдигнала около 37.1. Известно време нямах, и сега започнах пак да вдигам. И усещам някакво напрежение в гърдите, не е болка, нито задух, а чувството е малко като мускулна треска. Някой имал ли е подобни симптоми, и дали е нормално след толкова продължително лечение отново да вдигам температура, която ме кара да се чувствам като парцал... ?

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 17:58 от Afl_Pbd

# 30 848
  • Germany
Ивермектина доказано спира репликацията на вируса хванат съвсем в началото.

Нищо такова все още не е доказано. За да спре репликацията трябва да се погълнат токсични за човека количества. Наши приятели го пиха, изкараха вируса сравнително леко и решиха, че е от Ивермектина. След 3 месеца майката на мъжа се зарази и те смело и дадоха и на нея. Жената не само се влоши, но и още не може да се възстанови. Та толкоз за ползите му.
Ако българите не разчитаха на разни лекарства, за чието брилятно действие знаят само те, а се ваксинираха, нямаше да сме 1ви по смъртност в Европа....

# 30 849
И аз забелязах, че феновете на Ивермектин не са склонни/са против ваксините.
Тази антилогика ме изумява.

# 30 850
Абсолютно съм съгласна с Мони. Не знам, как някой отказва ваксина защото не знае какво имало в нея, но е готов да приеме лекарство от ветеринарната аптека.

# 30 851
Къде може да се направи рентген на бял дроб без ковид опашки?

# 30 852
Във всяка една поликлиника

# 30 853
Здравейте сина ми на 10 години го наболва гърло, има хрема, температура 37.5 и рядко подкашля . Има няколко болни съученици и се чудя може ли да е Ковид или е вирус? Има ли някой или детето му с подобни симптоми?

Да, и синът ми, и дъщеря ми! С доказан Ковид са!

# 30 854
Скрит текст:
Здравейте. Декември месец миналата година имах заразени колеги от офиса, и скоро след това почувствах неразположение - силна отпадналост и лека температура, PCR тестът беше положителен, но за няколко дни, няма и седмица се оправих и вече се чувствах добре. Месеци след това обаче ми се случваше на моменти да изпитвам отпадналост без да има причина, без да съм се претоварвала кой знае колко, и вероятно съм вдигала лека температура. Сега лятото работих в сферата на туризма, покрай мен минават стотици хора от цял свят всеки ден. Към средата на август една вечер ме заболя гърло, за ден два ми мина, няколко дни след това имах лека хрема, и с всеки изминал ден почвах да се чувствам по-отпаднала, и съм вдигнала температура, спрях да ходя на работа, излязох в болничен и се изолирах, температурата се покачи рязко една вечер, хремата се усили стабилно (няколко дни почти не можех да дишам), започнах и да кашлям. Ходих на лекар, пих лекарства, на второто ходене ми изписаха и антибиотик без реално да знаят какво ми е, защото отказах PCR нали ведъж вече "уж" карах ковид... В последствие си правих само бързи тестове и бяха отрицателни. На втората седмица загубих обоняние и вкус, а нощно време имах отвратителен странен вкус в устата, труден за обяснение, не знам дали е точно метален или нещо друго, но не мога да го обясня. След 14тия ден на изолация нещата се влошиха, нямах кашлица почти, нито хрема, но температурата си стоеше 37.2. Отидох на рентген и ми казаха, че съм с начален стадий на пневмония. От там на пулмолог, лекуваха ме с още 2 антибиотика един след друг. Кръвните ми изследвания, пулмоложката каза, че са с показатели типични за ковид. След 3тия антибиотик, почнах лека полека да се съвземам и да ми се възвръща енергията, правих пак контролни изследвания и пулмоложката каза, че вече са добре. Междувременно обаче почна леко да ми заглъхва лявото ухо и да ме наболява лявата сливица, която видимо няма налепи, но има една бяла черта, която не се маха вече поне 2 седмици. Ходих и на УНГ, изписа ми едно лекарство за гаргарене, което сякаш само временно успокоява нещата, но се се излекува напълно. Скоро мисля пак да посетя УНГ. Болничният свърши. Вчера се върнах на работа за първи път след 30 дни отсъствие. Бях къса смяна - едва 6 часа, и не беше никак натоварена, но не работя в офис, а съм на открито и в движение. Прибрах се не просто изморена а смазана, цяла вечер не можех да стана. Днес отново се чувствам доста отпаднала и реших да си измеря температурата, отново съм вдигнала около 37.1. Известно време нямах, и сега започнах пак да вдигам. И усещам някакво напрежение в гърдите, не е болка, нито задух, а чувството е малко като мускулна треска.
Някой имал ли е подобни симптоми, и дали е нормално след толкова продължително лечение отново да вдигам температура, която ме кара да се чувствам като парцал... ?

След ковид, вдигах доста дълго субфебрилна Т, изследвах храчка, оказа се бактериална пневмония.
Нямах сили, но не мисля, че беше от Т, по-скоро е от ковид - ПКС.

Общи условия

Активация на акаунт