Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 298 060
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 33 060
  • София
Грешна тактика прилагат обаче. Сега ще пропищят от фалшиви сертификати.

# 33 061
После ще пищят разболели се "ваксинирани".

# 33 062
Никъде по света не се мерят антитела и те не важат за нищо

# 33 063
Трябва да отрежат достъпа на ЛЛ до ваксинационния процес. Тогава пак може да има фалшиви сертификати, но много по-трудно - във ваксинационните центрове работят екипи и всеки "пази/застрашава" другия

# 33 064
  • София
И що решихте, че само ЛЛ ги правят?

# 33 065
  • пустинята Гоби
Защото е по-лесно.

# 33 066
  • София
Не знам колко е лесно ама ги издават срещу пари така, че какво му пречи на някой от голяма болница пак да го направи?
Сега обаче ще стане “ваксинирани” боледуват тежко и ще е интересно каква статистика ще се извади... Определено няма да е в тяхна полза.

# 33 067
Как може доц. Гломб да изрече такава глупост?!
Не можело да се прави тест за ваксините при медикаментозна алергия, нямало и смисъл, защото алергията била към един медикамент, който не се съдържал във ваксината.
Нали точно това е проблемът при медикаментозните алергии, че може да направиш тежка реакция към нещо ново, с което не си се сблъсквал. Няма как да знаеш предварително на какво ще реагираш, затова се правят алергологични тестове. Всеки с алергия го знае.

# 33 068
Само, че е много често да направиш алергия при последваща среща с алерген, а не при първа.
Затова например в Германия знам, че не препоръчват драскането, а кръвни тестове за алергия при деца.
Самото кожно прилагане дори в малки дози може да провокира алергичен шок, или да е причина в последствие за такъв.
При нас толкова не задълбават...то кое ли ни е нормално вече не зная.

# 33 069
Никъде по света не се мерят антитела и те не важат за нищо
Това не е вярно! В Австрия положителен тест за антитела важи три месеца,без значение кога е било боледуването.

# 33 070
Стела Минкова,пиши когато излезне ПСР. Днес как е? Как се чувства? Поспадна ли температурата?

ПСР теста е положителен както и очаквах след антигения . Снощи дадох парацетамол в 1:30 след това в 5:30 падна до 38,5 и към 8 се предадох вече и заспах. В 12 на обяд пак имаше 38.5 отново парацетамол, а тази вечер в 19:30 направи 39 градуса. От тогава до сега на половин час мажа долу краката с разбит белтък и в момента е 37.2. Ако вдигне през нощта пак ще е парацетамол. Днес се обадих на личната и каза да пие аспирин протект по 1 хапче на ден. Утре като е на работа ще изпише и други неща. Най важното е, че успях да се стегна, снощи се наревах едно хубаво и от днес вече съм шест и го разсмивам и развеселявам. Всеки ден си правя тест от марката, която показа при него, за сега нямам симптоми и тестовете са отрицателни. По бързо и леко оздравяване на болните!

# 33 071
  • Благоевград
Такаааа.
15 дни изкарах в болница. На 33 години бях 10 дни на кислород. Не можех да ставам. 3 пъти припадах. Беше ад.
Вчера ме изписаха и цяла нощ не с м спала от болки в костите и ставите. Докато бях в болницата, само първите дни ми беше така. От вчера обаче едвам стъпвам. Болят ме коленете, костите. Забелязах, че венците ми са бели, очите също. Много е възможно да съм развила анемия.
Изписаха ми една торба с лекарства, които ще пия още известно време и ми дадоха 1 месец болничен.
Тези хора за мен са герои. За един ден припаднах и се задуших два пъти, помогнаха ми да си взема глътка въздух. Държаха ми ръката и ме успокояваха, когато бях синя като дроб и мислех, че ще умра.
Не съм мислила, че така ще ме срине този вирус. До сега успях да се опазя, от началото на пандемията, но ей сега наистина не знам как се заразих и от кого. Мъжът ми беше отрицателен, в работата няма заразени. Само аз. Важното е, че вече съм си вкъщи. 10 дни изкарах с 38-39 гр. температура, трудно я свалихме. Не знам дали и тази вечер ще мога да спя от болки в костите. Не знам освен ПКК и витамини, какво друго дя изследвам.

# 33 072
  • Пловдив
Стела Минкова, ти се пази. Носи маска вкъщи и проветрявай. Бързо възстановяване на сина ти.

signora_tina, бързо възстановяване и на теб! Доста си препатила, но мисли позитивно - най-трудното е зад гърба ти и следва възстановяване.

# 33 073
Цитат
Само, че е много често да направиш алергия при последваща среща с алерген, а не при първа.

А ваксините са с 2 дози. Точно се успокояваш при първата и бум, правиш реакция при втората.

ПС Типичното е при втори сблъсък, но има и при първа среща. Лично съм го изпитала. Случи ми се, при това с медикамент, който не е алерген, да направя тежка реакция.

# 33 074
  • София
Затова например в Германия знам, че не препоръчват драскането, а кръвни тестове за алергия при деца.
Самото кожно прилагане дори в малки дози може да провокира алергичен шок, или да е причина в последствие за такъв.
При нас толкова не задълбават...то кое ли ни е нормално вече не зная.
Тук също така тестват малки деца + бременни.

Общи условия

Активация на акаунт