Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 297 314
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 32 940
  • Сф
Добро утро! Излезе пи си ара- +. Явно са били претрупани вчера от тестове. Детето,13 , вчера беше малко по- добре и започна Аб. По ниска температура, под. . .38, надявам се това да беше пика. Какви поражения има, не знам Снимка ще направя по натам. И. мен ме тресна явно. Аз само умирам от студ и хрема и лек гърлобол.
С тежко заболяване съм, но засега държа фронта. През нощта в стомаха ме удари ( имам проблем там)Не знам, много особена болест, не може да се сбърка . Лично аз се чувствам като на кораб , но съвсем поносимо. С Файзер сме от август да кажа пак, направо късмет извадихме с мм. Той в момента няма нито един симптом ! Дано така продължаваме и най - важно , при малката да отминава.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 08:33 от PureLove

# 32 941
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро !
Моя пубер , детето в неделя се изкашля веднъж и от вчера не е спрял.  Декември боледувахме ковид цялото семейство,  той само с една никаква температура и загуба на обоняние.
Сега говори  носово и му "светят" очите , няма температура.
Час съм записала за обяд ,само тогава имаше свободен и се чудя: взема да го водя в лабораторията  за един антигенен тест,  не друго ,ми нали излиза за 2 часа  Sad

# 32 942
  • София
Добро утро.

Мадам Тиква, направи му домашен антигенен, за 15 минути излиза.

Пюр, как е дъщеря ти?

# 32 943
  • Пловдив
От няколко дни имам сухота в устата. Прочетох в темата, че и други боледували са имали такъв проблем. Вкъщи имаме глюкомер, тази сутрин показа 6,2 след 1 кафе, забравих да я меря на гладно.   Вчера пък сигурно пишках през 1/2 час. Преходно състояние ли е?  Почнах да се панирам вече. Днес ми е 10 ден от симтомите. Пия стандартните витамини - магнерод, витамин С, цинк, витамид Д.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 09:08 от mimimibg

# 32 944
  • Варна
От 25 септември съм с ковид
Всичко отмина , но тази сутрин се събудих със запушване в едната ноздра..
Възможна ли е реинфекция толкова скоро ?
Не, разбира се. Преди ковида никога ли не ти се е запушвал носът??

# 32 945
  • Los Angeles CA
Сблъсках се с Ковид през февруари, скоро ще станат 9 месеца, мисля да се ваксинирам и при толкова неизвестни се моля да не греша в решението си.

# 32 946
Стела Минкова,пиши когато излезне ПСР. Днес как е? Как се чувства? Поспадна ли температурата?

# 32 947
От няколко дни имам сухота в устата. Прочетох в темата, че и други боледували са имали такъв проблем. Вкъщи имаме глюкомер, тази сутрин показа 6,2 след 1 кафе, забравих да я меря на гладно.   Вчера пък сигурно пишках през 1/2 час. Преходно състояние ли е?  Почнах да се панирам вече. Днес ми е 10 ден от симтомите. Пия стандартните витамини - магнерод, витамин С, цинк, витамид Д.
Ще мине, може пак да се появява от време на време, добавете и витамини от Б група. Някои писаха че са им помогнали храни стимулиращи слюноотделянето - четох за люти чушлета, мисля че и цитрусите имат такъв ефект. Има едни бонбони - виолетка, при мен помагат да овлажняване когато се появи сухота в устата. Пробвайте и с други, ако имате, някакви не много сладки за смучене. Мисля че ако кафето е било със захар 6,2 е нормална стойност.

# 32 948
Ковид доста разбърква кръвната захар, затова и масово хората споделят за засилен глад за въглехидрати. Според мен ако се появят екстри като сухота в устата и доказано висока кръвна захар, най-малкото, което човек може да направи, е да ограничи въглехидратите.

# 32 949
  • 1st floor
На щерката мога ли да взема на своя глава едни антибиотични капки за нос и какви да са? Трета седмица е с хрема. Сега пие Азакс заради Ковида. Нормалните капки не помагат...

# 32 950
  • sofia
На щерката мога ли да взема на своя глава едни антибиотични капки за нос и какви да са? Трета седмица е с хрема. Сега пие Азакс заради Ковида. Нормалните капки не помагат...
На моя син, 10 г, му бяха изписали преди месец Гентазон. Беше направил отит от хремата.

# 32 951
Ковид доста разбърква кръвната захар, затова и масово хората споделят за засилен глад за въглехидрати. Според мен ако се появят екстри като сухота в устата и доказано висока кръвна захар, най-малкото, което човек може да направи, е да ограничи въглехидратите.
Имаше хора със сухота и изследвана захар в норма. Освен липсата на витамини, които се изчерпват - B, D, цинк, може и причината да е състоянието на малките кървоносни съдове при ковид, при което страдат и лигавиците. Не знам приемът на аспирин протект дали би помогнал за по-бързо разнасяне на микротромбите за които говорят че ковид прави по принцип, аз пиех по онова време по един вечер.

# 32 952
  • в кукувиче гнездо
Тобрекс, тобрадекс, макситрол все помагат. Плюс геломиртол, който освобождава синусите. Това, като човек който не е лекар, смея да предложа.

# 32 953
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Не, не може антибиотик на своя глава.
Не правиш услуга на детето си,
а и на всички нас

# 32 954
  • 1st floor
Еми, ще пита личната. Знам, че като беше малка, при такива упорити хрема, само АБ капки бяха спасението...

Общи условия

Активация на акаунт