Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 296 119
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 33 225
  • София
Привет и от мен!
Искам да попитам достатъчно ли е личния лекар да назначи лекарства за ковид по тел. или е по добре да отида на преглед в 22 ро ДКЦ или Софиямед и да направя и снимка.
От днес съм с положителен пср,а симптомите ми са като от грип от 5 дни-силна отпадналост,болки в мускулите,главоболие,лека кашлица,липса на обоняние.
Все още нищо не ми е назначено да пия.
Личната изкаше да изчака резултата и тогава да ми изпише по тел.

# 33 226
Ако се чувстваш на оправяне, не е задължително да пиеш непременно нещо.

# 33 227
  • Пловдив
На нас ни изписва лечение по телефона, като се чуваме през 2 дни и ни следи, дали има промяна.

# 33 228
То голямо следене по телефона. Според мен и те са изпушили и едва ли в първия момент правят връзка с кой какво говорят и въпреки това съм благодарна, че ми вдига всеки път все още. Миналата година така ни лекува по телефона, че като отидохме в Пирогов ни смениха антибиотиците, на мен още един, а на мъжа ми още 2... Няма какво да се лъжем, вече нямаме никакво здравеопазване, ако досега мрънкахме срещу него, сега просто е на доизживяване и тези горе трябва добре да си дадат сметка за това, защото за да има електорат трябва да го лекуват най-малкото.

Благодаря ви за мненията момичета. Изпи първото хапче и едно АСС изпи и Изопринозина си взе, покашля си. И той и аз си мислим, че може би щеше да се справи без, но не е момент за риск. Преди като беше малък и като е боледувал така много сме изчаквали и ни викаше личния лекар на 2 дни на слушалка и го следеше, сега честно казано не ми се рискува, даже съм притеснена дали това е правилния антибиотик, защото аз от неправилно лечение съм с намален слух на едното ухо следствие на прекаран грип.

# 33 229
  • Сф
5:ден от началото , детето (13) днес е без температура. На Клацид и Авирон. Покашля.
Аз съм ок, само една вечер ме тресе по слабите места ( без температура).и все ми е студено. Направо измръзнах с тоя кв.Не пия нищо освен вит Д. и капки си слагах един ден.  На нея пък и е топло. Ха сега де!
Днес и двете загубихме обоняние . Мм не го хваща засега. Няма симптоми, отрицателен антигенния.
Като цяло преминахме леко, ваксинирани; Детето не , и го кара най- тежко. Предполагам че не е само до ваксина, но и до организъм.И все пак съм благодарна за Файзера.

# 33 230
  • Немция
При вашите деца хремата, която проявяват с жълти сополи ли е била?
Моят син една седмица от градината е със задна хрема и жълти сополи, които се повлияват от АБ капки. Правил е през годините и други такива боледувания, но сега се чудя дали не трябваше да го тествам за ковид.
Хремата ни беше с бистри сополи - и при малки, и при големи.

PureLove, оправяйте се!
Моите деца също са неваксинирани, но караха короната много леко, слава Богу!

# 33 231
Вики, какво се изолира?
Аз имах цистит 1 месец след КОВИД. Но пък след ваксинация бактерията изчезна безследно, без АБ. Скоро пусках пак контрола, няма я. Това ми е бонус ефект. Simple Smile

# 33 232
DeVa, не съм ходила да си взема изследванията. Пратили ми антибиотика на аптеката директно - Nitrofurantoin Mono. Ако ти говори нещо. Все бях пила Ципро, доксациклин ама такъв не бях. Та ще видим. Аз ви бях питала даже ако се сещаш като се разболях, някаква слуз като при овулация имах. Но сякаш по-обилна. Но болки или парене не. Не знам от къде се взе това чудо. Нищо ми нямаше преди това. Та може и с ковида е свързано.

# 33 233
Пила съм БГ вариант, но нямах пплза, Вики. Ти колко време ще го пиеш? Успех! Hug

# 33 234
Мислех 5 дена, но гледам 14 хапчета по 2 на ден. Явно за 7 дена. Ами ще видим какво ще стане. Тя и тая слуз изчезна, но сигурно на изследвания се засича бактерия. Мързи ме да ходя да си взема изследванията. Ешерия ще е вероятно. То там какво друго да е.

# 33 235
Бях болна ноември, миналата година.
Теста за антитела е от вчера.
Скрит текст:
Ниски са, за да съм спокойна, нали? 🤔

# 33 236
  • Другата България
Скрит текст:
За миналия ноември според мен са добре.

# 33 237
Благодаря, Мери. 🤗
И аз се учудих, че са доста, но дали са достатъчно? 🤔 😜
За ресторант и МОЛ не стават😉😂, но да ме пазят от разболяване?

# 33 238
Скрит текст:
Зависи дали вярвате в клетъчния имунитет.

# 33 239
Защо точно да влиза в болница? Не виждам да се налага. Много хора развиват пневмония, това не значи, че са за болница. Аз не виждам нещо особено в заключението. На снимката на баща ми си пишеше двустранна ковид пневмония, лекува се вкъщи след онлайн консултация с пулмолог. Моя приятелка също беше с ковид пневмония, дори лекарства не пи, мина от самосебе си.

Да но температурата му първо беше 38, после 38.5 а сега вече е 39г и не пада, не се влияе лесно от лекарства. Тива може да значи че развива плевмония. Тези лекарства дали са удачни или достатъчни? Изписаха му ги лекари по онлайн чрез познати които дори не са го преглеждали а на изист общо взето. Ако не е за болница поне да го прегледат в спешното и да повърдят лечението му.

Общи условия

Активация на акаунт