Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 380
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 34 395
Бързият тест от аптеката дали ще отчете на първия ден със симптоми, или да изчакаме до утре да го направим?

# 34 396
Бързият тест от аптеката дали ще отчете на първия ден със симптоми, или да изчакаме до утре да го направим?
Да. На мен ми отчете даже ден преди първи симптоми с много бледа черта, На следващият ден вече чертата се показа мигновено и беше наситена, вечерта се появиха и първите симптоми.

# 34 397
А след колко време теста става отрицателен? Thinking

# 34 398
На приятелят ми на 3-ти ден с ясна, силно червена черта. На 11-тия ден помолихме баща ми да ни вземе и на двамата. Моят отрицателен, а неговият с изключително светла, почти незабележима черта. Може би след 14-ти вече не би трябвало да отчита.

# 34 399
  • София
Моя син го тествах на седми ден от първи симптоми, отрицателен беше (само лек гърлобол беше останал по това време), пуснах го да излиза свободно от стаята. На останалите не ни се отрази по никакъв начин.

# 34 400
Моя син го тествах на седми ден от първи симптоми, отрицателен беше (само лек гърлобол беше останал по това време), пуснах го да излиза свободно от стаята. На останалите не ни се отрази по никакъв начин.
Аз не се тествах по рано, просто не виждах смисъл. Снощи - 7 ден от симптомите, теста е отрицателен. Не изключвам да е фалшиво - отрицателен, но реших да се сверя с останалите.
Благодаря ви!

# 34 401
  • в кукувиче гнездо
Баща ми и майка ми сега бяха на преглед във ВМА, ковид зоната. Баща ми понеже се задъхваше се изплашихме много, но сатурацията измерена там е 99. На майка ми 96,тя е асматичка. Казали са им, че го карат леко, защото са ваксинирани. На баща ми му спират от утре антибиотика ксимебак. На майка ми даже не са й изписали антибиотик, тя е само с носни говорене и лека кашлица, но пие Геломиртол и може да е от него. Дробовете им били спокойни на слушалка. Направо не знам.... Баща ми е отпаднал, майка ми е по ведра. На него днес 10 ден, на нея 4 или 5.

# 34 402
В сряда загубих обоняние и теста беше +. Вчера реших да си направя пак - отрицателен. И като се замислих, май първите симптоми бяха преди седмица, но не им обърнах внимание. Днес отново си направих тест, вчерашният да не би да не е верен. Ми отрицателен е.

# 34 403
Ми класика на почти безсимптомно изкарване.

# 34 404
  • SF
Браво, beba! Минало е като на кученце.

# 34 405
  • Пловдив
На дъщеря ми направихме домашен тест на първия ден от симптомите и беше отрицателен. На четвъртия отново направихме и вече беше положителен.
На нашите тестове пишеше, че е най-добре да се направи на 3-4 ден.

# 34 406
При нас, днес стават 14 дни от както знаем, че сме били контактни с болни и 7 дни от първите симптоми. Главата продължава все още да ме боли, но по-търпимо, а от 2 дни нямам и обоняние, нямам Т, сатурация 97-98. Продължавам да си пия лекарствата, без АБ. Имам разрешение, утре да отида да си направя снимка, за да съм сигурна, че нямам никакви усложнения. Нямам задух и кашлица, но усещам едно боцкащо чувство в сърцето, което започва да ме притеснява, също и едно затоплящо чувство около гърдите. ( Дано да си внушавам).

# 34 407
На дъщеря ми направихме домашен тест на първия ден от симптомите и беше отрицателен. На четвъртия отново направихме и вече беше положителен.
На нашите тестове пишеше, че е най-добре да се направи на 3-4 ден.
+1

# 34 408
От два дни съм със симптоми, днес положителен тест домашен. Имам насрочен ПСР чак за четвъртък, дали ще отчете? Много ще е тъпо хем да го изкарам, хем да ме няма в системата Sad

# 34 409
  • Пловдив
Какво значи насрочен чак за четвъртък? Аз се обадих на ЛЛ, след половин час ми изпрати направлението и веднага отидох да направя ПСР. Всичко стана в рамките на час. Лечението ми също започна веднага.

Общи условия

Активация на акаунт