Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 711
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 34 575
  • София
Аз правих, но не съм потвърждавала в лаборатория. Показа 2 черти и по мое мнение си беше достоверен.
Но вие ако не му вярвате можете да отидете и до лаборатория.

# 34 576
Правила съм от аптека и после се потвърди в лаборатория. Мисля, че са достатъчно надеждни, особено при симптоми.

# 34 577
На мен ЛЛ ми изпрати направлението по вайбър и там наистина имаше някакъв код, който продиктувах в лабораторията. Но не съм получавала никакви СМС-и.

Имам въпрос - за колко време излиза резултатът за Д-димер?
На мен ми излезе след два дни.

# 34 578
  • sofia
На мен ЛЛ ми изпрати направлението по вайбър и там наистина имаше някакъв код, който продиктувах в лабораторията. Но не съм получавала никакви СМС-и.

Имам въпрос - за колко време излиза резултатът за Д-димер?
На мен ми излезе след два дни.
В 4 лаборатории съм си правила, излиза след няколко часа.

# 34 579
  • ...на безопасно
Димера ми излиза и на мен за два три часа.

# 34 580
Здравейте, има ли тема за ваксините?

# 34 581
  • Буркина Фасо
Здравейте, има ли тема за ваксините?
google - тема за ваксини-бг-мамма - https://www.bg-mamma.com/?topic=1335126.9570

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 19:29 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 34 582
  • Пловдив
Д-димер го няма още - сутринта в 10ч съм дала  кръв.

Какви са ви чернодробните резултати след Ковид? При мен Алат е завишен - реф.стойност е до 33, моят е 46. ЛЛ ми изписа Карзил. Необходимо ли е при такъв резултат да правя консултация със специалист и с какъв?

# 34 583
Мили хора, тези, които сте се "сблъскали" с Делтата, на кой ден от контакт ви излезе + тест?

# 34 584
Някой след Ковид да е бил с висок пулс? Кога се нормализира? Да бягам ли на кардиолог или просто трябва време?

# 34 585
Моят първи симптом беше ускорен пулс и понеже ММ вече беше с доказан Ковид, бях сигурна, че вируса се е настанил и в мен. Днес ми е 8ми ден и все още съм така. Най-изразено е сутрин -пулс 110-120, след това през деня 90-100. Все още до кардиолог не съм стигнала, въпреки, че днес се чудих за онлайн консултация през Супердок. За сега съм на мента, глог и валериан.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 20:35 от pi_pi

# 34 586
До всички, които имате чернодробни и проблеми, свързани със сърцето/пулса- не отлагайте и идете на кардиолог и на гастроентерелог и си направете и ехографско изследване на черен дроб, жлъчка (може да е животозастрашаваща) и сърце, дори и да се налага да ги платите. Няма да се оправят нещата от самосебе си, а може да затихнат докато не избухнат с пълна сила, когато се появи подходящият катализатор. За пример - съпругът ми.

# 34 587
  • София
Какво се е случило със съпруга ви?

# 34 588
Някой след Ковид да е бил с висок пулс? Кога се нормализира? Да бягам ли на кардиолог или просто трябва време?

Да,доста често срещано. Идете на кардиолог.
От няколко месеца почти всички пациенти са след прекаран ковид и стигнали до сърдечна операция.

# 34 589
Какво се е случило със съпруга ви?
Лично е и ще спестя подробности, но след прекаран ковид през март, той неглижира нещата въпреки изследванията, които даваха индикации за чернодробни проблеми, които нямаше преди ковид. Преди 2 седмици едва оживя. Още е в болница и благодарение на лекарите ще се възстанови.
Мили хора, не подценявайте тази гад и си искайте ехографии и иследвания от специалист, а не от личния лекар!.

Общи условия

Активация на акаунт