Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 337 625
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 35 085
Днес се обадиха, че терапията при майка ми не помага. Назначиха и допълнителни лекарства. Сатурацията и варира постоянно, ремдисивира не действа. Преди малко ми се обади, не мога да опиша това което изпитвам. До вчера вярвах, че ще се оправи, сега съм срината.

Някой трябва да вярва и да и дава сили.
Винаги има надежда! Винаги.
Ако имате нужда си поплачете, за да разтоварите, но бъдете достатъчно смела да и давате кураж и сили.

# 35 086
  • Варна
MK9393, може пък да се оправи. Колко случаи има изведнъж се преборват.
Те кога я приеха? На кой ден от + тест? И колко време вече е в болница?

# 35 087
  • Варна
Недей да се отчайваш, нищо не е загубено! Назначили са нови лекарства, значи ще чакате да подействат. Има толкова много случаи на хора лежали дълго време в реанимация, но въпреки всичко успели да преборят вируса. Надежда винаги има!

# 35 088
MK9393, може пък да се оправи. Колко случаи има изведнъж се преборват.
Те кога я приеха? На кой ден от + тест? И колко време вече е в болница?
Днес е пети ден в болница. 10 дни от положителен тест и 3 дни преди това със симптоми. Влоши се изведнъж, назначената и терапия уж действаше и една сутрин сатурацията и започна много да пада, в болница беше приета със сатурация под 50.

# 35 089
  • София
МК9393, кураж! Майка ти е в болница и лекарите се борят за нея.  Дано има късмет и сили и да се оправи! Стискам палци силно, силно!

# 35 090
Polina, подобно усещане може да е от щитовидната жлеза. Провери там нещата.
МК9393, както изведнъж се е влошила така може изведнъж да се оправи! Кураж, стискам палци!

# 35 091
МК9393, силно стискам палци майка ти да се оправи. Пожелавам ти сили, кураж и много вяра. На мама сили да се пребори и много късмет. Вярвай и не се предавай. Кураж, момиче. Hug

# 35 092
Polina, подобно усещане може да е от щитовидната жлеза. Провери там нещата.
МК9393, както изведнъж се е влошила така може изведнъж да се оправи! Кураж, стискам палци!

Може би. Мисля си го още отпреди ковида. Ще проверя при първа възможност, благодаря!

MK9393, познавам страха, който те сковава. Познавам ужаса, който изпитваш. Трябва да се опиташ да вярваш, че се прави най-доброто за майка ти. Нямаш друг избор. От сърце пожелавам положителна развръзка!

# 35 093
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
MK9393, днес е 8-10 ден, нали така. Това се водят критичните за Ковид. Дните, в които по принцип настъпва влошаването. Така знам от темата и не само. Не е нещо необичайно, по принцип така протича, ако това ще те успокои. Следващите няколко дни ще са критични. След това човек изплува. От сърце ти пожелавам да се оправи !!!

# 35 094
Над 10 дни е, според мен.
Но надежда винаги има, не губете кураж! Heart

# 35 095
  • Варна
По какво се разбира, че положението се влошава? Моята ЛЛ каза ако се влошиш ми звънни.

# 35 096
Благодаря ви за подкрепата.
Вярвам, вярвам, вярвам!

# 35 097
Благодаря ви за подкрепата.
Вярвам, вярвам, вярвам!
И аз ! Прегръщам те и желая добри новини !

Пулс в спокойно състояние 130-140 не е добре нали .Кръвно ли е това ?
Нещо не съм наред последните две седмици ,колкото и да се правя на пич и ,че продължавам напред с усмивка явно тялото ме  дърпа назад .

# 35 098
Днес се обадиха, че терапията при майка ми не помага. Назначиха и допълнителни лекарства. Сатурацията и варира постоянно, ремдисивира не действа. Преди малко ми се обади, не мога да опиша това което изпитвам. До вчера вярвах, че ще се оправи, сега съм срината.

На колко години е, има ли други заболявания, колко време беше на домашно лечение?
Кураж и сила ви пожелавам!

# 35 099
  • под тепетата
iliana__, доколкото знам, при висок пулс кръвното е ниско, един вид компенсира. Поне при мъжа ми е така. Прремери кръвното. Един валидол изпий или мента, глог, валериан. Посети кардиолог!

Общи условия

Активация на акаунт