Да попитам нещо. Преди 45 дни (на 13.01.21г.) ми свърши карантината. Преди 20 дни пусках пълна кръвна картина и ДКК. Тогава в ПКК уж всичко беше наред, но в ДКК неутрофилите бяха под долна граница, но малко и не им обърнах внимание. Днес пак пуснах ПКК с ДКК, защото изобщо имам чувството, че не съм оздравявала от Ковида и какво да видя. Неутрофилите още потънали вече много под долна граница, а лимфоцитите над горна. Знам, че това говори за вирусна инфекция.
Пусках и тест за антитела в Бодимед и резултатът ми е много нисъл. ИГг 2.14, при по-малко от 0.8 е отрицателен резултатът. Ясно е, че имам някакви антитела, но малко. Всеки ден се чувствам зле. Имам температура, която варира. Тази нощ в 04:00ч. беше изключително ниска -36.1, а през деня се качва до 37.3. Поя нирофен стопколд по 2 пъти на ден с надеждата да ми мине и като го пия сякаш има малко облекчение, но за кратко. На другия ден всичко си е същото и все лошо. Имам болки по тялото, в мускулите и ставите. Отпаднало ми е и постоянно се чувствам изморена. Потя се обилно и имам горещи вълни. На всичкото отгоре и имам 4 месечно бебе, което трябва да гледам. Ту ме втриса, ту ми е горещо. Не знам какво да правя. Личната и тя вдига рамене.
Браво! Благодаря ти за тази информация! ИгМ не си ли пускала въобще? Караш лонг ковид с лимфоцити.