Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 293 041
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 17 490
Възстановяй се бързо!!! Всичко ще е наред. Как е ситурацията? На мен днес ми е 31 ден   от първия симптом и 21 ден от ужасна плевмония но малко по малко, много бавнооооо  се чувствам по добре. Днес даже и разходка с малко задъхване но.. все пак 14 дни легнала.ИМА ЛИ  НЯКОИ КоитО Е КАРАЛ СКОРО ПЛЕВМОНИЯ И МУ Е ОСТАНАЛА ЕДНА ТЪПА БОЛКА В ГЪРБА И РАМОТО( само от дясно при мен)

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 21:46 от mali _nikol

# 17 491
bradata, нали следите кръвното. Оказа се, че съм започнала да вдигам кръвно, както до преди Ковид беше ниско.

# 17 492
amy_nkа, не знам дали си е правил тест за антитела. Ще попитам утре. Иначе аз, уж от началото хвърлям око на темата, но явно това с повторната загуба на обонянието на други потребители ми е убягнало.

В такъв интервал от 3-4 месеца - не, но от по-малък, имаше оплакал се. А, не конкретно за обонянието, ами повторна поява на други симптоми, също има. Питай geizer.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 22:04 от amy_nka

# 17 493
  • София
Аз загубих два пъти обоняние, с един месец разлика.

# 17 494
А на тези с домашните антигенни тестове, веднага ли ви излезнаха двете черти или чакахте определените минути?

В първите 3 минути поне нищо не се видя и го зарязах. Реших, че няма нищо, буквално за 10 минути забравих за теста. На 15 минута като го погледнах и видях, че има бледа черта. Аз имам доста опит с ранно правене на тестове за бременност и се вглеждам внимателно винаги, иначе можеше и да замине в кофата. После чертата се проясни.

# 17 495
  • София
Благодаря. На ММ му излезна ли и двете черти още с поставянето. Чудя се какво означава това - много ясно изразен положителен или дефектен тест.

# 17 496
Дефектността се определя по-скоро от контролната лента. Ако тя излезе нормално, тестът си е ок.

# 17 497
На мен ми излезе втората лента за 3-5 минути.

# 17 498
  • София
Това ме учудва, поне минута-две време за реакция да е имало...Както и да е, утре вечер ще се разбере.

# 17 499
Хора, здравейте отново.
От преди 2 часа съм с болки в гърлото и носът ми също не е наред. Изкарах Ковид преди почти 2 месеца. На 13.01 ми свърши карантинат. Имах комтакт с хора тези дни, не знам от тях да има болни, но не е изключено. Има ли някой с толкова скорошно повторно заразяване? Преди 2-3 дни имах ДКК с ниски неутрофили и високи лимфоцити. Възможно ли е да съм повторно заразена?

# 17 500
Само тест може да ти даде отговор, интересно какво ще ти отговорят в темата. А два месеца без контакт с хора ли си била.

# 17 501
Само тест може да ти даде отговор, интересно какво ще ти отговорят в темата. А два месеца без контакт с хора ли си била.
Колко дни да изчакам за тест. 3-4? Дали ще отчете. Ами през тези 2 месеца почти не съм излизала. Така че не съм имала комтакти с хора .

# 17 502
  • Буркина Фасо
за къде си се забързала?
ако искаш всеки ден си прави тест Smiley
изчакай някой и друг ден да видиш накъде ще тръгнеш.
коНтактен се пише Smiley

# 17 503
Милена, пишете едно и също през ден. Първо беше “изключително ниска температура”, която се оказа 36.1 (т.е. идеална). След това бяха “завишени лимфоцити”, които се оказаха в референтни граници. “Ниските неутрофили” така и не стана ясно колко са.

Хората се заразяват повторно изключително рядко. Шансът е по-малко от 1:100. Хвърлете термометъра, спрете да четете темата, не ходете в лаборатории и не се вглеждайте в себе си. В противен случай още дълго ще “боледувате” от ковид.

# 17 504
за къде си се забързала?
ако искаш всеки ден си прави тест Smiley
изчакай някой и друг ден да видиш накъде ще тръгнеш.
коНтактен се пише Smiley

Благодаря за корекцията, на клавиатурата М и Н са едно до друго. Ясно ми е как се пише.
Hope, лимфоцитите са ми 44,9 при горна граница 45. Ако ида утре да ги изследвам, вече ще са над 45. Неутрофили 41,70 при долна 50. Аз питах има ли повторно заразени в такъв период. Щом нямате конкретен отговор, защо си правите труда?

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 23:51 от MilenaBA

Общи условия

Активация на акаунт