Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 291 612
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 17 520
Ще ми дърпате ушите сигурно, но някой пил ли е ивермектин? Снабдиха ме снощи и чакам да стане нормално време да се чуя с ЛЛ да видя какво ще каже. Малко ми се струва невероятно, но ако няма да навреди, бих се "обезпаразитила"... м?

# 17 521
Ще ми дърпате ушите сигурно, но някой пил ли е ивермектин? Снабдиха ме снощи и чакам да стане нормално време да се чуя с ЛЛ да видя какво ще каже. Малко ми се струва невероятно, но ако няма да навреди, бих се "обезпаразитила"... м?
Един колега в офиса ми го хвалеше, че с това се е оправил + жена му и двете деца са го пили.

# 17 522
Здравейте, да попитам някой има ли постКовид оплаквания,като световъртеж и тежест в главата и крайниците? Мъжа ми от две седмици е така,ходи на какви ли не лекари,всеки изказва мнение и предписва лекарства,които не помагат.Най-силно е усещането ,когато се качи в колата.

И ММ е със същите симптоми от един месец. Ходи при 2-ма кардиолози, съдов, невролог, ендокринолог и всички казват, че е здрав. Първата седмица вдигаше и кръвно, а досега никога не е имал високо. Почти всеки ден му се случват тези странични ефекти - ту се чувства замаян или някакво изтръпване на главата, ту краката му от коленете надолу стават тежки. И всичко минава от самосебе си. Вече отказва да ходи на какъвто и да е доктор.

# 17 523
  • На брега на реката
Има ли някой със много сериозен косопад?

Ноември боледувах от Ковид и от тогава пиех Цинк 15 мг. Преди няколко седмици го спрях и от 2-3 седмици съм със сериозен косопад. Започнах да го пия отново, но няма подобрение. Косопада е плашещ силен и се чудя, дали е последствие от Ковид или е друго. При мен се появи, 3 месеца след преболедуване.

# 17 524
Благодаря на всички, включили се относно Дексаметазона. Говорихме и с втори лекар, който потвърди, както беше казано и тук, че включването му твърде рано може да навреди, като подтисне имунната система точно в момента, в който трябва да се бори с вируса. Засега няма да го започва.

# 17 525
Пиете ли още витамин Д 3? Аз пия селен, цинк и вит. Д. Но вече е слънчево и се чудя?

# 17 526
Аз и от преди ковид пиех тези добавки,но не постоянно. Ако ги пиете отдавна с цел профилактика, бих спряла за известно време

# 17 527
Аз и от преди ковид пиех тези добавки,но не постоянно. Ако ги пиете отдавна с цел профилактика, бих спряла за известно време

И аз.
Вигантол пия през есенно-зимния сезон. Скоро ще го спра.

Косопад - много често срещан след КОВИД. И в темата, и лични познати имам. На мен лично ми се подобри косата, отдавам го на цинка.

Фантомни(несъществуващи) миризми - също често срещано след КОВИД. Не знам кога изчезват.

# 17 528
  • в кукувиче гнездо
И защо? Мен ивермектина ме спаси. Не мога да го докажа, но след като го изпих всичко приключи. Симптомите както идваха един след друг така си и отиваха, неусетно. Личната ми лекарка беше против. Малко лекари го изписват, защото нямат идея как действа, какво става, гледат да са с чиста съвест. Моята, като разбра, че го пия спря да ми вдига телефона си. Добре, че не съм разчитала за лечението си на нея. Това е моята история. Никой не карам да го пие. ПП ивермектин се пие на първи симптом, за да е максимално ефективен. С него междувпрочем лекуват в няколко болници в София.

# 17 529
  • София
Замайване, главоболие, изстиване и тръпнене на пръстите на ръцете и краката - има го при мен. Както и поддържам пулс над 95 в покой и над 100 изправя ли се. Дали е от Ковид, дали е друго, не знам. Ще се видя с ЛЛ в понеделник, реших да изчакам мнението й преди да пускам изследвания и да правя консултации със специалисти.
Вкусът при мен се промени чак на ден 10 - не изчезна напълно, усещах сладко, горчиво, солено. Почти всичко ми сладнеше обаче и ми беше безвкусно. Миризми чувствах избирателно - примерно оцет, риба, парфюм усещах, пълен памперс - не. Отшумя за около седмица и засега е ОК.

# 17 530
Има ли някой със много сериозен косопад?

Ноември боледувах от Ковид и от тогава пиех Цинк 15 мг. Преди няколко седмици го спрях и от 2-3 седмици съм със сериозен косопад.
Да, аз и много познати, преболедували тогава сме с оплаквания за косопад.

# 17 531
Защо пишете в червено?

Запазена марка. Simple Smile

# 17 532
Това замайване и тръпнене или тежест в краката и при мен се появява, купих детралекс. В момента ги няма, не знам докога. Някой в темата беше пил при ковид, друг пи ентан. По повод миризмата на риба прочетох че може да е от паразити, което пак странно съвпада с действието на ивермектин и хлорохин при ковид. И двете действат на паразити. Не вярвам миризмата да е фантомна, всичко друго си мирише нормално - прах за пране, кафе, дори зюмбюлите пред блока...
Скрит текст:
Бях задълбала в тази тема. Ларвите на някои паразити мигрират в тялото причинявайки различни симптоми - в черен, бял дроб, кръвоносна система, а възрастните индивиди живеят в червата. За да се убият ларвите понякога действа ивермектин, за да се убие червия понякога антибиотик убива необходимите бактерии, без които той не може да съществува.  
. Мисля да започна с нещо безобидно да пия сок от моркови и ябълки, което действа добре на чревната флора и да изкарам едно прочистване по Лидия Ковачева.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 09:34 от Sparkles

# 17 533
Тежест в краката, или "синдром на оловните крака" може да се получи от недостиг на витамини и мултиелементи.
Попитайте в аптеката за хубав мултитоник.
Косопад и аз имах. И наистина в плашещо количество. Нищо не съм пила за него. Сам си спря.

# 17 534
  • София
Доброто утро. ММ още спи, спахме в отделни стаи. През нощта ходих да го наглеждам, нямаше температура на пипане. Днес аз не отидох на работа, разбира се. Сега седя и правя списъци за пазаруване за две седмици. Почти сигурно е, че след положителен антигенен и писиарът ще светне, та да се организираме за карантина. Ще видим кой ще ни пазарува.

Общи условия

Активация на акаунт