Да, разбира се...
Само дето ако не бях влязла в противоречие с лекари, синът ми още щеше да се гърчи вкъщи с 40 градуса температура и да го изведат от тук със съмнителна прогоза за оцеляване.Моля да се мисли , преди да се пише и то жлъчно. Да не споменавам, че никой тук не си е позволил да оспорва лекарско мнение при лечение в болнично заведение...
Нали не бяхте доволни от преценката на ОПЛ и бяхте самоназначили лечение на сина си, от което не се повлия, после Токуда - там бяхте доволни, после вие се отказахте от 4та градска заради "мизерия", каквото и да значи това, и накрая го приеха в Окръжна? Не беше ли това хронологията?
С кои лекари е било противоречието?
И да, мизерия е в четвърта градска, където също прецениха, че бил добре,но и да не бяха не бих си оставила детето там ... В Окръжна прецениха обратното. Други въпроси имате ли Вие...или
Лейката към историята на заболяването на сина ми?
Поздравления за стриктно наблюдаваната хронология, но мисълта куца...
Ще подмина агресивността ти и квалификациите на моята и на други потребители мисъл, в случая всеки четящ може да прецени те на какво са израз, аз не съм по квалификациите, само ще кажа, че горната "хронология" беше формулирана и зададена като въпрос с една единствена цел - наистина вече не си спомням подробно случая и исках да знам кой или кои медици са били неадекватни и в какво се изразява "противоречието". При все, че от Токуда тогава бяхте доволни.
Но вече съжалих, че попитах, може да продължаваш да сипеш обиди и квалификации към всеки, който по някакъв начин не е съгласен с личната ти преценка според теб самата.
Бързо възстановяване желая на момчето.