Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 295 384
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 17 685
  • Другата България
Ама направо ходете им обяснете на докторите как да лекуват. Аман от разбирачи.

Да, разбира се...
Само дето ако не бях влязла в противоречие с лекари, синът ми още щеше да се гърчи вкъщи с 40 градуса температура и да го изведат от тук със съмнителна прогоза за оцеляване.Моля да се мисли , преди да се пише и то жлъчно. Да не споменавам, че никой тук не си е позволил да оспорва лекарско мнение при лечение в болнично заведение...
С кои лекари си влизала в противоречие?
Нали не бяхте доволни от преценката на ОПЛ и бяхте самоназначили лечение на сина си, от което не се повлия, после Токуда - там бяхте доволни, после вие се отказахте от 4та градска заради "мизерия", каквото и да значи това, и накрая го приеха в Окръжна? Не беше ли това хронологията?
С кои лекари е било противоречието?
С лекарите от Бърза помощ , с тези от Токуда, които прецениха, че синът ми е "добре" .
И да, мизерия е в четвърта градска, където също прецениха, че бил добре,но и да не бяха не бих си оставила детето там ... В Окръжна прецениха обратното. Други  въпроси имате ли Вие...или
Лейката към историята на заболяването на сина ми?
Поздравления за стриктно наблюдаваната хронология, но мисълта куца...
Знаеш ли, понякога е добре човек да е малко по-смирен, особено когато е отишъл сам доброволно някъде да МОЛИ за помощ непознати хора. Като същевременно е недоволен от де що има лекарско съсловие в София, подхожда с недоверие, на едно място били неадекватни, на друго било мизерия, само ние целите в бяло....
Ще подмина агресивността ти и квалификациите на моята и на други потребители мисъл, в случая всеки четящ може да прецени те на какво са израз, аз не съм по квалификациите, само ще кажа, че горната "хронология" беше формулирана и зададена като въпрос с една единствена цел - наистина вече не си спомням подробно случая и исках да знам кой или кои медици са били неадекватни и в какво се изразява "противоречието". При все, че от Токуда тогава бяхте доволни.
Но вече съжалих, че попитах, може да продължаваш да сипеш обиди и квалификации към всеки, който по някакъв начин не е съгласен с личната ти преценка според теб самата.
Бързо възстановяване желая на момчето.

# 17 686
  • София

Бързо възстановяване желая на момчето.

Това е ценно в думите Ви : Благодаря!

# 17 687

Да, разбира се...
Само дето ако не бях влязла в противоречие с лекари, синът ми още щеше да се гърчи вкъщи с 40 градуса температура и да го изведат от тук със съмнителна прогоза за оцеляване.Моля да се мисли , преди да се пише и то жлъчно. Да не споменавам, че никой тук не си е позволил да оспорва лекарско мнение при лечение в болнично заведение...
Нали не бяхте доволни от преценката на ОПЛ и бяхте самоназначили лечение на сина си, от което не се повлия, после Токуда - там бяхте доволни, после вие се отказахте от 4та градска заради "мизерия", каквото и да значи това, и накрая го приеха в Окръжна? Не беше ли това хронологията?

Хайде стига заяждане. Хората тук споделят, търсят съвети, форумът е затова. Никой не е длъжен да търпи обиди и да го отнася заради нечие лошо настроение. Намерете си друг начин да си го изкарвате.....

# 17 688
Merri_An, принципно съм съгласна, но..
Като сблъскваща се с нехайство..се разочароваш, притесняваш и търсиш..
Още повече, когато нямаш медицинско образование, а става дума за детето ти..( казвам, го защото ми е прясно съвсем..не с ковид)
Нервите избушват понякога, колкото и да си ..човек

# 17 689
Особено сега, нервите на всички ни са опънати на мах...😕

# 17 690
  • Другата България
Скрит текст:

Да, разбира се...
Хайде стига заяждане. Хората тук споделят, търсят съвети, форумът е затова. Никой не е длъжен да търпи обиди и да го отнася заради нечие лошо настроение. Намерете си друг начин да си го изкарвате.....
????
Нищо няма да казвам, в предходния си пост съм казала каквото трябва.
Защо не си спомням с теб да съм имала какъвто и да е разговор по какъвто и да е повод?
Както и да съм ти искала съвет за каквото и да е?
Обиди и лошо настроение? Своите ли визираш?
Тогава бях съпричастна с казуса на жената, но не помня толкова назад, както стана ясно, мисълта ми куца, сега просто исках да ми разкаже какво се е случило, ако иска разбира се, затова попитах. Нея.
Егасимус изнервения народ, не искам да си мисля друго.....
Merri_An, принципно съм съгласна, но..
Като сблъскваща се с нехайство..се разочароваш, притесняваш и търсиш..
Още повече, когато нямаш медицинско образование, а става дума за детето ти..( казвам, го защото ми е прясно съвсем..не с ковид)
Нервите избушват понякога, колкото и да си ..човек
Съгласна съм, в случая наистина бях останала с впечатление, че са доволни от Токуда, а не бяха доволни само от ОПЛ, поне това си спомням. Затова попитах, нищо друго не съм имала предвид.
Не коментирам днешните постове за адекватността на лечението в Окръжна, не бих си позволила да го правя, не съм лекар.

# 17 691
  • на пъпа на Златията
Не превръщайте  пациентите в  просяци да  се молят .
Нейно право е да иска помощ , задължение на лекаря  е да  я окаже.
Майката най добре  познава проблемите на детето си . Лекарят който го вижда за  за 10 мин .  за първи път   не  е ли  допустимо да греши .
Така е преценила , така е направила . Да се оправя   дете без  последствия.

# 17 692
  • София
Много благодаря на всички!
Момчето ми каза , че се чувства нов човек, доволен е от всичко и всички в Окръжна !
Тъгува за жена си, защото всеки момент трябва да роди, но аз се надявам да излезе от болницата дотогава...
На всички болнички и преживяващи тревоги по тях - скорошно оздравяване и търпение...
Ще пиша скоро пак как вървят нещата.

# 17 693
За болничните не е вярно, че без ПСР не може 14 дни.
Аз ползвах за вирусна инфекция, неуточнена.

# 17 694

Скрит текст:
Да, разбира се...
С кои лекари е било противоречието?[/spoiler]

Да не говорим колко лични лекари показаха, че не са в час с лечението...добре направихте, че потърсихте болнична помощ, оказа се, че момчето наистина не е добре и е за там. Не да стои и да чака ...бързо възстановяване, доверете им се на екипа, те знаят какво правят.
И наистина пациентите не са просяци, в крайна сметка плащат здравни осигуровки...за това колко и как е организирана здравната система е отделен въпрос...за това потърпевшите не са виновни.

# 17 695
И аз след вечерната проверка..
Новините са обнадеждаващи..
Вече Т е 37,2.
Имат енергия. Първи ден в който не са по спалните, а на дивана пред ТВ. Даже се шегуваха..
В понеделник ще е 16-17 ден на татко. Ще пусне кръвни изследвания..
Преди няколко страници прочетох препоръки..Ще му ги пратя

# 17 696
  • There I was on a July morning
За болничните не е вярно, че без ПСР не може 14 дни.
Аз ползвах за вирусна инфекция, неуточнена.
Моята ЛЛ не дава.
Ноември месец бях болна - с кашлица, хрема и отрицателен ПСР и тя отказа да ми даде повече от 10 дни.
Миналият месец ми отпусна само 10-те дни за контактна, заради отрицателния ПСР. Пуснах си и няколко дни отпуск, докато оздравеят болните вкъщи.

# 17 697
  • София
Утре къде мога да отида на снимка в София, нещо хич не се чувствам добре.
Днес ми е 8-ми ден от първи симптом, нямам температура, изобщо не съм имала от самото начало.
Днес цял ден чувствам една топка в гърдите и имам лека кашлица.

# 17 698
  • При семейството си
Утре къде мога да отида на снимка в София, нещо хич не се чувствам добре.
Днес ми е 8-ми ден от първи симптом, нямам температура, изобщо не съм имала от самото начало.
Днес цял ден чувствам една топка в гърдите и имам лека кашлица.

В Токуда със сигурност, но не знам дали няма да искат да се заплати и всичко друго - преглед, кръвни, които не са малка сума.

# 17 699
  • There I was on a July morning
Може да отидеш и при ЛЛ и да вземеш направление. В ДКЦ също имат рентгенови апарати. Имам предвид - за в понеделник, ако не е толкова спешно.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 19:39 от Скубиду

Общи условия

Активация на акаунт