Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 752
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 18 120
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тези неща са си ежедневие. Иначе се надявах да излеза в чужбина, но при сегашната ситуация не става.

Кофти. Аз съм решила този път да сигнализирам, ако работодателят ми през пръсти гледа. Има правила на хартия, ама изпълнението е...Учениците трябва да са на 1.5 метра един от друг, а вчера половин ден бяха на сладка рвздумка. И никой нищо не казва.

# 18 121
  • пустинята Гоби
Аз сигнализирах, че мерките в нашето училище не се спазват и какво стана? Едно голямо нищо.

# 18 122
  • на пъпа на Златията
Аз сигнализирах, че мерките в нашето училище не се спазват и какво стана? Едно голямо нищо.
[/quote[

Сменяй училището??

Тези неща са си ежедневие. Иначе се надявах да излеза в чужбина, но при сегашната ситуация не става.

А не може ли да си изискаш документите  от странство дистанционно и дистанционно да  си ги подадеш тук?
Аз бих си  сменила работата , та  ако ще и заплатата  да ми е по малка. Важно е условията да са човешки. Мисля че човек не трябва да се носи по течението.

# 18 123

Кофти. Аз съм решила този път да сигнализирам, ако работодателят ми през пръсти гледа. Има правила на хартия, ама изпълнението е...Учениците трябва да са на 1.5 метра един от друг, а вчера половин ден бяха на сладка рвздумка. И никой нищо не казва.
Ти не си ли в карантина? И нали бяхте на ДО?

# 18 124
И аз съм била в такава фирма, до 21ч са ни карали да работим, при положение, че раб. време беше 18.30ч. Даже една вечер просто си тръгнахме с колежката, а пък на другия ден разбира се ни четоха конско ... издържах 2 месеца май

Не е зле да си вземеш документните от чужбина, защото те ще помогнат някой ден да взимаш по-висока пенсия... не се шегувам

# 18 125
  • Там,където се събуждам щастлива.
В карантина съм. Но вчера бях отишла без да знам, че ММ ще се изследва. Докторът се е усъмнил. Стоях сама в класна стая. Сладката раздумка беше до тази стая. Всичко се чува.

Децата са 2 дена на училище. Сменят се.
Ще видим резултата в неделя при мен и може още да си откаран напълно в ДО.

# 18 126
С нетърпение чакам моя тест утре.  Избутах 14 дни и да разбера,  че пак съм положителен е доста гадно.  Дано утре пср теста каже друго.  Ако не,  пак ли 14 дни карантина?

# 18 127
  • София
Здравейте. Имам нужда от помощ. Днес ММ си пусна тест за антитела в Цибалаб и му излезна това. Може ли някой да бъда така добър да ми ги разчете, защото нищо не разбирам. Има и завишени левкоцити, та се чудя дали е възможно пък да е заразЕн в момента и да е започнал да произвежда антитела?

# 18 128
  • София
Отдолу трябва да пише още нещо... Моя беше в Бодимед и пишеше, че под 10 нямаш антитела.
Според мен съпруга ви няма антитела също... Много ниска стойност

# 18 129
Няма антитела, за да има, цифрата трябва да е над 15.

# 18 130
  • в кукувиче гнездо
С нетърпение чакам моя тест утре.  Избутах 14 дни и да разбера,  че пак съм положителен е доста гадно.  Дано утре пср теста каже друго.  Ако не,  пак ли 14 дни карантина?
Не пак, а все още. Не знаете ли, че вирусът може да дава положителен резултат много повече от 14 дни? Преди една година, като ги лекуваха в болниците и не ги пускаха повече от месец даже, ако нямаха два последователни отрицателни теста.
Има тук една жена, дето през ден - два реве, че е отново положителна. А не е ли това точно т.нар. лонг ковид? Има хора със симптоми много дълго време след заразяване.

# 18 131
Лейди, няма антитела - при над 12 референтна стойност, неговите са под 2. Или изчакайте, или търсете друга причина за повишените левкоцити. Каква е причината да се изследва? Водете се от симптомите. Левкоцитите са сигнал за възпалителен процес и производство на повече бели кръвни телца.

# 18 132
откакто не се изискват pcr тестове за освобождаване от карантина, сигурно единици са хората, които си правят сами такива, за да са сигурни... така че нищо чудно и други хора да са били с положителни pcr-и след 14-ия ден

# 18 133
  • София
Лейди, няма антитела - при над 12 референтна стойност, неговите са под 2. Или изчакайте, или търсете друга причина за повишените левкоцити. Каква е причината да се изследва? Водете се от симптомите. Левкоцитите са сигнал за възпалителен процес и производство на повече бели кръвни телца.

Няма причина - отиде днес с направление да си пусне пълна кръвна картина, която си прави всяка година и реши да си пусне и за антитела, тъй като ни се е случвало в последните месеци да се появи някоя и друга хрема. Та искаше просто да знае дали пък някъде не сме срещнали нещо. Миналия март изкарахме някакъв вирус много тежко, но тогава не сме пускали антитела и не знаем дали сме го минали или не.
Благодаря на всички за бързите отговори. За всеки случай ще си направим по едни антигенен тест след малко, за да сме спокойни

# 18 134
С нетърпение чакам моя тест утре.  Избутах 14 дни и да разбера,  че пак съм положителен е доста гадно.  Дано утре пср теста каже друго.  Ако не,  пак ли 14 дни карантина?
Не пак, а все още. Не знаете ли, че вирусът може да дава положителен резултат много повече от 14 дни? Преди една година, като ги лекуваха в болниците и не ги пускаха повече от месец даже, ако нямаха два последователни отрицателни теста.
Има тук една жена, дето през ден - два реве, че е отново положителна. А не е ли това точно т.нар. лонг ковид? Има хора със симптоми много дълго време след заразяване.
Само да кажа, че лично аз симптоми към момента нямам. От тези 14 дни реално бях болен точно първите три или четири. Няма значение.  Утре ще разбера.  Дано не се наложи да вися още 14 дни.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:46 от bibobore

Общи условия

Активация на акаунт