Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 089
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 21 360
А някакво лекарство "сераза" някой пил ли е? Има Сераза форте, има и сераза 15 мг.

# 21 361
Скрит текст:
Еййй, доживяхме времена, лекарите да чакат сами да си мерим сатурация, да ни лекуват по телефона. Вероятно ще трябва и с лаборатории да се обзаведем, да си изследваме кръв, снимки да си правим в къщи.
Егати медицината!

Спокойно, и в Германия е така. ЛЛ ми каза вчера, ако искам като ми свърши карантината, да ходя да ме прегледа. Joy
Ама аз едва ли ще искам. Ако искам да пия антибиотик още, ако не искам да не пия... Grinning

# 21 362
Здравейте, вече минаха при мен 14 дни, мога да кажа че леко го изкарах. Не съм вдигала температура, от 5 до 13 ден имах загуба на обоняние, на 14 ден сякаш изведнъж се завърна.Общо взето при мен мина със запушен нос и загуба на обоняние, като на 8 и 9 ден бях и доста отпаднала и сънлива.
Искам да попитам вас проверяваха ли ви от РЗИ, зящото на мен само ми звъннаха на втория ден по телефона и следващите дни нито са се обаждали, нито някой е идвал да ме проверява, което ми се стори малко странно 🤔🤔🙄

# 21 363
Аз само не знам за какво увеличиха заплатите на личните лекари, като повечето от тях не вършат работа за пет пари. От два дена чакам нашата лична да погледне изследванията на дъщеря ми. Вчера й звънях отново, пак не можеше, защото не била в кабинета.
Ще я сменя след това, живот и здраве.
При нас още не са се обаждали от РЗИ. Звъннаха ми от центъра по хигиена да питат за някаква статистика с какви симптоми е детето.

# 21 364
  • There I was on a July morning
А някакво лекарство "сераза" някой пил ли е? Има Сераза форте, има и сераза 15 мг.
ММ пи. Сераза 15 мг.

# 21 365
  • София
Здравейте,
Аз да попитам когато минат тези 14 дни карантина има ли някаква процедури или? В събота изтича карантината на ММ и аз сега се чудя заразен ли е не е ли, с тази пневмония смятам, че вече не е, но все пак. Доколкото разбрах не е нужно да се прави ПСР, но ако ме посъветвате нещо ще бъда благодарна. Предполагам трябва да се стягам за голямо пролетно почистване след неговия престой в изолатора /детската стая/. Моята карантина изтече онзи ден, но аз все още си се ослушвам за симптоми, днес се  разкашлях от рефлукса, чак се разсополивих и пак се вкарах във филма, то не че друг път не ми е ставало така ама стрес да има.
Бързо оздравяване на всички болни и мислете позитивно, всичко ще се оправи!

# 21 366
  • в страната на чудесата
Диорела, писала съм назад. Клетъчен имунитет се изследва на цена около 200 до 250 лв, тестът е комерсиализиран и вече тестваме. Затова си позволявам да кажа, че мантрата не работи.
имунологичните лаборатории на Александровска, НЦЗПБ, Проф. Маркова (болница панталеймон, софия), Проф. Мурджева в пловдив, вероятно и в другите големи медицински университети.

# 21 367
Аз само не знам за какво увеличиха заплатите на личните лекари, като повечето от тях не вършат работа за пет пари. От два дена чакам нашата лична да погледне изследванията на дъщеря ми. Вчера й звънях отново, пак не можеше, защото не била в кабинета.
Ще я сменя след това, живот и здраве.
При нас още не са се обаждали от РЗИ. Звъннаха ми от центъра по хигиена да питат за някаква статистика с какви симптоми е детето.
Сменете я, м. юни имате право. От нашата съм много доволна. Дори в болницата като бях вече,  позвъни да ме пита как съм. А и тя е рискова, с диабет.

# 21 368
Днес ми е 14 ден от първия симптом, но защото направих теста късно, сега съм в карантина още 6 дни.
Карантината в колко часА свършва на 14-ия ден?

# 21 369
Леля му на ММ вчера я приха в болница... Дъщеря й, която също е с Ковид звъни на нея, на отделението... Никакво инфо ☹️

# 21 370
Трия си мнението, понеже писах в другата тема, но е преместено тук, а не горя от желание да психирам сблъскващите се.
Сили и кураж на нуждаещите се.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 13:34 от h.d.

# 21 371
  • ту тук, ту там
В 00:00 ч на 15 ден.

# 21 372
Диорела, писала съм назад. Клетъчен имунитет се изследва на цена около 200 до 250 лв, тестът е комерсиализиран и вече тестваме. Затова си позволявам да кажа, че мантрата не работи.
имунологичните лаборатории на Александровска, НЦЗПБ, Проф. Маркова (болница панталеймон, софия), Проф. Мурджева в пловдив, вероятно и в другите големи медицински университети.
В Пирогов също:
Къде и как да тестваме колко силна е нашата защита срещу K-19

# 21 373
Има ли сред вас хора, които са го карали безсимптомно, но доказано са го изкарали?
Аз имам доста познати, които в определен период през зимата са се чувствали неразположени, имали са хрема, главоболие и са сигурни, че са го изкарали.

Двама приятели имат огромно количество антитела, но не знаят кога са го изкарали - т.е. може да се приеме, че са го изкарали доказано безсимтомно.

И да ви кажа, когато аз го карах ноември основно имах болки в кръста и гръбнака, нямах други симтпоми, освен загуба на обоняние, която открих съвсем случайно. До тогава изобщо не предолагах, че имам корона, понеже по принцип си имам проблеми с ошипяване и често имам болки, особено в студените сезони. И си мисля, че ако има и други като мен, може да карат ковид и изобщо да не се усъмнят. Особено, ако няма други заразени в дома им.

Аз го изкарах по същия начин- болки в кръста и загуба на обоняние, без други симптоми. При тези симтоми може  въобще да не се усетиш че караш Корона.

# 21 374
Bella_sun Всичко с бял трън. Асат и Алат ще влязат в норма до месец, ако са били завишени.
Благодаря!Утре ще ходи да пуска кръвни изследвания,тъкмо се обадих на РЗИ да го запишат.

Общи условия

Активация на акаунт