Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 299 307
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 23 205
Pensive ...темата става все по-апокалиптична... до къде я докарахме... изписват от болница за долекуване с кислороден концентратор вкъщи...
За съжаление е така, и то не от скоро.

# 23 206
  • София
Илияна, да светъл пътя на твоето момче! Много сила и кураж за теб! HeartsСъболезнования! Disappointed Relieved

# 23 207
Каквото и да кажем, няма да те утеши, но има поверие, че на големи празници Бог взема при себе си най-светлите души. Heart Exl

# 23 208
Илиана,съболезнования...Много сила  ти пожелавам!

# 23 209
Илиана, моите съболезнования! Светъл да е пътят му!

# 23 210
  • София
Много съм притеснена, има ли някой който още в първите дни е вдигнал висока температура. Става въпрос за сестра ми, която живее в чужбина.
В петък и е станало много студено, замаяно, гадене и силни болки ниско в дясно/според кръвни изследвания правени преди седмица ,гинеколожката и казала, че има киста/ пила е парацетамол и и е минало.
Вчера, каза, че на няколко пъти и е ставало студено, следобед имала 37.2 после е спаднала, леки болки в корема, вечерта се изпотявала 3-4 пъти.
Днес следобед е вдигнала 38 градуса, пила е грипекс, но температурата не пада сега е с 39 градуса, каза, че и е ужасно студено и трепери, пила е сега парацетамол и да видим.
Утре ще ходи на лекар, въпросът е дали е ковид с такава висока температура на 3 ти ден  или  притесненията са ми да не пукнала киста и да има някакво възпаление.

# 23 211
Аз изказах съболезнования на Илиана на лично,дано Господ и даде сили да се справи!
Най-страшното е,че няма никакви мерки вече и всички свободно си разпространяват вируса! Не мисля,че той е отминал и ще има нова вълна. Ваксинацията върви тромаво и неясно.
Вие какво мислите? Чувате ли за нови случай около вас?

# 23 212
  • София
Много съм притеснена, има ли някой който още в първите дни е вдигнал висока температура. Става въпрос за сестра ми, която живее в чужбина.
В петък и е станало много студено, замаяно, гадене и силни болки ниско в дясно/според кръвни изследвания правени преди седмица ,гинеколожката и казала, че има киста/ пила е парацетамол и и е минало.
Вчера, каза, че на няколко пъти и е ставало студено, следобед имала 37.2 после е спаднала, леки болки в корема, вечерта се изпотявала 3-4 пъти.
Днес следобед е вдигнала 38 градуса, пила е грипекс, но температурата не пада сега е с 39 градуса, каза, че и е ужасно студено и трепери, пила е сега парацетамол и да видим.
Утре ще ходи на лекар, въпросът е дали е ковид с такава висока температура на 3 ти ден  или  притесненията са ми да не пукнала киста и да има някакво възпаление.
ПСР правен ли е? Възможно е от пукане на киста да има температура, но с нея вървят повръщане и много силни болки обикновенно. Няма ли как да иде до спешен кабинет сега, за да погледнат кистата?

# 23 213
  • Mediterraneo
В чужбина обикновено с такива изявени симптоми не можеш да припариш до лекар. Поне тест трябва да й направят.

# 23 214
  • Стара Загора
Съболезнования, Илиана !
Душата ме боли и безкрайно съжалявам за неизживените години на Вежен.
Светла му памет !

# 23 215
Илиана, съболезнования! Колко мъка има на тоз свят Боже!
Бях искала помощ тук преди месец, за съпруга на наша служителка-човекът още е в болницата-един месец.
Съпругата му е отчаяна, уж е стабилен, а психически се е предал. В Болницата няма ли психолози,  недоумявам.

Индиректните последствие от Ковид също са ужасяващи. Сестра ми е с тежки мозъчни увреждания и е нужен контролен ЯМР. Е, няма анастезиолог, който да е на разположение за два часа, за да го направят. Всички са приоритетно в Ковид отделенията. Толкова ми стана мъчно да го чуя.....Не само за мен и моетото семейство, а за всички в интензивните отделения, за лекарите...

# 23 216
kupu, не сум специалист, но прилича на симптоми на КВ. Може да започне най-различно, дори в болницата имаше жена - започнало с болна жлъчка. Наш приятел вдигаше такава Т - над 39 и каза ,че с нищо не е падала. Когато са му включили кортикостероиди, тогава е паднала.
Аз нямах, само малко 37,2 , но ме втрисаше и се потях в началото. ММ вдигна до 38,2, не сме пили за Т нищо, защото не беше много висока, а тя бори вируса. Но 39 е друго.

# 23 217
  • София
Благодаря ви, няма ПСР, утре ще ходи до ЛЛ.
Diorela,  сега като спомена жлъчка, тя каза, че преди това нещо я наболявало по-нависоко и се чудеше жлъчка ли, черен дроб ли.
Да,  и аз знам за висока температура, но все си мислех, че по-късно се получава към 5-6 ден, ама...
Сега каза, че се увеличила на 39.6 - 40 минути след парацетамола, била се постоплила..

# 23 218
  • София
Илияна, моите най-искрени съблезнования. Прекрасно разбирам болката ти /моя първи съпруг почина на 31 г от инсулт, дъщеря ми беше на 6 месеца/ , бъди силна, изплачи си мъката и продължи напред, заради детето. Лека му пръст на мъжа ти и на мен ми стана много тъжно.

# 23 219

Светъл път на моето мърморещо момче. Искам покой за него. Бил е невероятно изтощен и изморен докато аз му повтарях" бори се заради нас" А той ми казваше "няма да се справя "Болката е неописуема.
А малкото ми момче, ще трябва да порасне по-бързо. Благодаря ви на всички за подкрепата. Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт