Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 286 651
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 24 000
  • Бургас
elinor7 снимка правена ли му е?И с какви симптоми е?
Днес сме пак при личната, ще искам снимка. Симптомите му са като на грип, Т 39   гърло, кашлица, болки в тялото.
Децата също изкараха нещо без да стигат до АБ. Мен нещо ме кара, ту мине, ту пак.
Мъжът ми е на АБ вече 3ти ден, чак днес взе да спада Т.
Ние с децата сме ваксинирани с противогрипна, а той не.
Затова си мисля дали не караме грип, а не ковид.
Грип по това време на годината е като еднорог. Под 1 % вероятност да е това.Ако има 7 дни от симптоми снимката би ви дала насока как е положението.
Аз лично бих повторила ПСР теста. Или поне антиген.

# 24 001
  • София
Днес сме пак при личната, ще искам снимка. Симптомите му са като на грип, Т 39   гърло, кашлица, болки в тялото.
Децата също изкараха нещо без да стигат до АБ. Мен нещо ме кара, ту мине, ту пак.
Мъжът ми е на АБ вече 3ти ден, чак днес взе да спада Т.
Ние с децата сме ваксинирани с противогрипна, а той не.
Затова си мисля дали не караме грип, а не ковид.
Без да съм специалист, за мен също е ковид.

# 24 002
  • у дома
Края на март,15 дни бях на АБ заради болки в гърлото и температура/доксициклин.таваник,азакс/
Появиха се търпими болки в подбедрие,плешка и надолу към към кръстта,все от ляво.
ПКК,диференциално броене,АЛАТ,АСАТ в норма,само CRP, при норма 5 е 12.79.
Тъй като октомври е разбит камък в ляв бъбрек пуснаха и урина/+1 левкоцит в седимент/стерилната няма бактерия.
Вече не знам къде да ходя,само се филмирам.
Има ли ли сте такива болежки след Ковид?
Антителата ми са 250,при норма 0.8
Бъдете здрави!!!
Благодаря на всеки отзовал се.

# 24 003
  • Бургас
Края на март,15 дни бях на АБ заради болки в гърлото и температура/доксициклин.таваник,азакс/
Появиха се търпими болки в подбедрие,плешка и надолу към към кръстта,все от ляво.
Тъй като октомври е разбит камък в ляв бъбрек пуснаха и урина/+1 левкоцит в седимент/стерилната няма бактерия.
Бъдете здрави!!!
Не е необходимо всичко да е в следствие а ковид.
АГ и едно гастро също могат да свършат работа. С набора от антибиотици, които сте изпили нищо чудно стомаха и червата нещо да пищят. Но пак зависи как усещате болките. ЛЛ нищо ли не казва по въпроса.

# 24 004
  • у дома
Бъдете здрави!!!
АГ и едно гастро също могат да свършат работа. С набора от антибиотици, които сте изпили нищо чудно стомаха и червата нещо да пищят. Но пак зависи как усещате болките. ЛЛ нищо ли не казва по въпроса.
лл искаше антитела и се съмнява за интеркостална невралгия,но каза да се изключи проблема с бъбрека.
как я усещам- подребрието ми тежи и захапва от време на време,болките се появяват по обяд,явно след раздвижване,нощем няма болки.

# 24 005
А ти какво питаш всъщност?
С тези антитела си карала КОВИД, а болките могат и от друго да са.
Аз не съм имала такива болки.
Може нещо с гръбначния стълб, щом е вляво и към крака.

# 24 006
Бъдете здрави!!!
лл искаше антитела и се съмнява за интеркостална невралгия,но каза да се изключи проблема с бъбрека.
как я усещам- подребрието ми тежи и захапва от време на време,болките се появяват по обяд,явно след раздвижване,нощем няма болки.
мен ме схваща на три пъти нещо като плексит, плешка и подмишница вляво, пих флемаксин, тилкотил, индоматецин, вит б комплек и магнезий и ме отпускаше, скоро не се е обаждал Simple Smile

# 24 007
Братът на мъжа ми е болен със същите симптоми.
Личния му дал електр. направление. Как се ползва то? Нашия беше хартиен.

# 24 008
  • В тъмната гора.
Може ли мнение дали има антитела? Нещо не разбирам.

Няма антитела.

# 24 009
И аз с въпрос за антитела, че ми е тъмна Индия... Майка ми изкара вируса през ноември. Днес си прави тест и това са резултатите. Мисли да се ваксинира на 12ти ,но никъде не намираме информация при какво количество антитела е защитена и дали не е опасно при наличие на такива да се ваксинира...

# 24 010
Мили хора, пак съм аз. Днес бяхме с ММ отново на преглед защото тая пуста температура не го оставя. Кашлица има и му е много отпаднало. Ще го вкарват в болница утре, не Ковид отделение, защото тестовете са отрицателни. Но пулмологът е сигурен, че е Ковид.
Горкия много е подтиснат, той кръв не са му вземали, лекар не е подушвал, а болница само отвън. Сигурно и вкъщи щеше да се оправи, но тя смята, че в болница ще е много по-бързо, а и той се чувства отпаднал.
Съвет от мен, ако има начин искайте вливки от самото начало, той не пожела, а можеше сега да е по-добре. Или болница, защото както ми каза един пулмолог от ВМА: “Болестта е изключително тежка за този, който се разболее действително. Няма нищо общо с нищо познато досега”. Не съм очаквала да събори мъж на 31 години, никога който не е боледувал от грип даже/ заедно сме от 10/ , храни се здравословно, няма заболявания, дори деа пъти в годината по съвет на лекар взимаме витамин Б12 и Д. Та заради това си мисля, че тая гадория просто удря когато човек е с отслабнал имунитет  .
Имам и въпрос. Живот и здраве като го изпишат кого трябва да помолим за болничен? Посъветва ни приятел лекар да си вземе още една седмица поне след това. Личния лекар ли, болницата ли...

# 24 011
  • В тъмната гора.
Мили хора, пак съм аз. Днес бяхме с ММ отново на преглед защото тая пуста температура не го оставя. Кашлица има и му е много отпаднало. Ще го вкарват в болница утре, не Ковид отделение, защото тестовете са отрицателни. Но пулмологът е сигурен, че е Ковид.
Горкия много е подтиснат, той кръв не са му вземали, лекар не е подушвал, а болница само отвън. Сигурно и вкъщи щеше да се оправи, но тя смята, че в болница ще е много по-бързо, а и той се чувства отпаднал.
Съвет от мен, ако има начин искайте вливки от самото начало, той не пожела, а можеше сега да е по-добре. Или болница, защото както ми каза един пулмолог от ВМА: “Болестта е изключително тежка за този, който се разболее действително. Няма нищо общо с нищо познато досега”. Не съм очаквала да събори мъж на 31 години, никога който не е боледувал от грип даже/ заедно сме от 10/ , храни се здравословно, няма заболявания, дори деа пъти в годината по съвет на лекар взимаме витамин Б12 и Д. Та заради това си мисля, че тая гадория просто удря когато човек е с отслабнал имунитет  .
Имам и въпрос. Живот и здраве като го изпишат кого трябва да помолим за болничен? Посъветва ни приятел лекар да си вземе още една седмица поне след това. Личния лекар ли, болницата ли...

То не е за разправяне, от 22 март съм със симптоми, а на 04,04,2021 влязох в болница с положителен тест, след 11 дни ме изписаха и до сега се влача, но вървя на оправяне. Фиброзим пийте хора, много добър илач, който ми помогна срещу умората и отпадналостта, пази и от фиброза на белите дробове.
Тези, които го карат най тежко, имат най-много антитела. Аз към 22.04.2021 съм с 10 220.41 антитела срещу ковид, тестът ми е правен в Рамус, скоро пак ще се тествам. Моя позната, която осми месец не може да се съвземе имаше 50 000 антитела. Понякога поразява органи, които не могат да се възстановят, много трябва да се пазят хора с автоимунни заболявания.

# 24 012
И аз с въпрос за антитела, че ми е тъмна Индия... Майка ми изкара вируса през ноември. Днес си прави тест и това са резултатите. Мисли да се ваксинира на 12ти ,но никъде не намираме информация при какво количество антитела е защитена и дали не е опасно при наличие на такива да се ваксинира...

И ние у дома го изкарахме с втората вълна през ноември. Искахме да се ваксинираме. Моята работа е свързана с пътуване.
По тази причина в края на март си направихме тест за антитела. И аз и ММ сме с такива около 200. Вирусолог ни препоръча да отложим. След 6 месеца пак ще се тестваме и ако са паднали много ще се ваксинираме.
Огромният брои антитела може да отключи автоимунно заболяване. Дали е така или не е -идея си нямам.

# 24 013
Дали не вся съмнение в преболедувалите и ваксинирани.

# 24 014
Дали не вся съмнение в преболедувалите и ваксинирани.

За разлика от ваксинираните, които ти подиграваш, преболедувалите нямат вариант да избегнат висок титър.
Как ще коментираш този момент?

Общи условия

Активация на акаунт