Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 841
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 28 905
Ивермектин пият много хора,но на мен лекарите ми казаха,да не го пия в никакъв случай. По-скоро хората го правят на своята глава,без лекарите да го препоръчват.

Аз се чудя какво да правя със зверското ядене и апетит. Явно е от кортикостероидите,които по препоръка на ЛЛ намалих на 2 мг. от днес, но поглъщам всичко което видя,ужасно много храна и все съм гладен.....
Пусни ТSH и виж как ти е глюкозата.
Млад мъж е, надали е щитовидната жлеза, най-вероятно е от кортикостероидите.
Последните двама диагностицирани с Хашимото, които познавам са на 21г. Само се моля да е нещо моментно, че са ми прекалено близки...

# 28 906
  • пустинята Гоби
В Токуда правих 2 снимки последните 2 месеца, станаха за половин час, а бяха вечерта делничен ден и в събота. Нещо са изтрещели явно. Втората беше на детето, преди няма и месец.

# 28 907
Кира, и според мен не е нормално 9 ден с 39. Да, някои поддържат Т дълго но не такава. Не знам какво да кажа.. вече ми свършиха думите и нервите....

# 28 908
Минавам само да кажа какво е положението
Ден 9 - температура 39
Сутринта се консултирах на база симптоми и изследвания с една докторка в онлайн приложението.
Според нея всичко е нормално, хората поддържали температура по 14-15 дни и така протичало при някои хора.
Да ама майка ми е близо 70 , то на млад човек толкова дълго температура едвам се понася.

Отидете на преглед в някоя от Ковид болниците. За мен температура,толкова висока след 9 дни показва възпаление. Още повече,че жената е на 70. Сатурацията е много важна,колко е? И кога са правени последните кръвни,скенер?

Мислех,че Токуда е много добра болница. Явно се оказва,че само взимат парите за прегледи.  Някой който е лежал там има ли,доволен ли е?

# 28 909
Кира, води ли я на снимка и консултация на живо? Ако не си, утре заминавайте, че идват и почивни дни.

# 28 910
Днес бяхме макс 6 човека. Да не могат да разчетат една снимка 4 часа?! Почвам да мисля, че нещо са оплескали. И изобщо дали ще я получа. А и не ми се вярва да ги качват в онлайн платформата.. във всеки случай до момента я няма там. Ще трябва утре с такси да ходя да си я търся. Белким поне до утре са я разчели.

# 28 911
Кира, за мене майка ти е за болница.

# 28 912
  • пустинята Гоби
Какво ти казаха - снимката я няма ли?

В Пирогов и без ковид не смогват, което е нормално, там винаги е лудница.

# 28 913
  • При семейството си
В Токуда не разчитат само снимки от Ковид зоната. Най-вероятно отдавна е разчетена, но трябва да се мине “преглед” при лекар от Зоната, който да назначи лечение или прием.
Кира, с какъв термометър мериТ?Друго притеснително, като симптоми, има ли?

# 28 914
Казаха ми, че не е разчетена.Да не ме наказват, че не съм платила преглед. И искам да мина само със 75 лв вместо с 200?!

# 28 915
  • пустинята Гоби
Не, аз платих само снимки в Токуда (40 лева май беше) и ми ги разчетоха, че лекар извън болницата ме прати. Ама без друг лекар да ги погледне не става, защото се гледа цялата картинка, не само заключението на скенера.

# 28 916
  • При семейството си
Казаха ми, че не е разчетена.Да не ме наказват, че не съм платила преглед. И искам да мина само със 75 лв вместо с 200?!

Не знам. Декември миналата година беше така.

# 28 917
Добре де, как сте под карантина и ходите напред-назад по прегледи? Аз от сутринта не мога да, се свържа с РЗИ.

# 28 918
  • При семейството си
Добре де, как сте под карантина и ходите напред-назад по прегледи? Аз от сутринта не мога да, се свържа с РЗИ.

Масово щъкат.Баща ми направи антигенен в ДКЦ -то, оттам в Токуда и 17 дни не мръдна. Аз му изхвърлях даже боклука. На 20 + ден от теста се разбра, че е с усложнения.

# 28 919

Едва ли. Снимки си правят много повече хора, отколкото отиват на преглед, това си е обичайно. Но по закон трябва лекар да разчете снимката и да напише какво е видял. Самата снимка я правят лаборанти. Вероятно е готова, но чака лекаря. Лошото е, че лекарите напоследък пишат толкова неясно неща, че снимките стават едва ли не ненужни. Аз като си правих снимка в Софиямед останах с впечатление, че имам някакви дребни неща, а не двойна пневмония. Ако ми бяха написали ясно щях да вляза в болница седмица по-рано и без да се влошавам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт