Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 298 795
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 32 685
От днес и аз с Ковид. Файзер в края на м. Май. 2дни лежахме в Пирогов с малкия тази седмица и явно там съм го прикачила. В понеделник ще звъня на ЛЛ. Чудя се има ли смисъл да правя официален ПСР, с домашен го хванах. Карантинирахме се всички вкъщи.
Заболя ме силно главата и предвид, че бяхме в болница реших да се тествам.
Дано с това и да приключи боледуването ви. Детето как е?

Засега добре. Мисля да го тествам утре поне да не го мисля по-натам ако го е карал, да си знам.

# 32 686
  • При семейството си
PureLove, бързо и безпроблемно да минава.

# 32 687
PureLove леко каране на детето. Ти бъди силна да не я панираш, показвай се спокойна. Пийте много чай, вода, супи...стискам палци!

# 32 688
PureLove, бързо и безпроблемно да минава.

И от мен! Flowers Four Leaf Clover
Всичко ще е наред, спокойно!

# 32 689
Здравейте. Ние с мъжа ми прекарахме Ковид, Март месец, със всички обичайни симптоми и без усложнения. На 27г. сме. В края на карантината ни, започнах да получавам паник атаки. Като започнахме да излизаме спряха, но изпитвах постоянен страх да не ни се случи нещо от вируса. Цяло лято ставах все по-добре, но сега с тази нова вълна пак започна страха. Отгоре на всичко вуйчо ми почина преди 3 дни от Ковид едва на 48г. Сега пак ме хвана параноя. На погребетието бяхме контактни със семейството му, а те преди повече от седмица са имали температура, хрема и тн, но не са се тествали.  Мислели, че е грип. Минало им е за 3-4 дни на всички, само вуйчо е влязал в болница с плевмония в начална фаза и +тест.. Та сега съм в ужас, изпадам в ужасни мисли, че сме се заразили, че ще умра..  просто психиката ми е смазана. Дори ако вдигна температура просто ще си помисля, че умирам. Съжалявам, че ви натоварвам и вас, но от месеци търся психолог или някакъв начин да се отърва от този страх и не се получава. Ако има някой който е минал през същото, моля да ме посъветва как се е справил със страха или да препоръча психолог, който се занимава точно със Ковид страха и сегашната обстановка..

# 32 690
  • София
Като начало се ваксинирайте, сега може да си изберете и ваксина, която ви харесва. Намалете наистина възможността да ви повтори. После и за психолог мислете, ако продължавате с паник атаките.

# 32 691
Те психолозите ептен се покриха,не знам колко ще ти помогнат. Намали новините, ограничи контактите и се ваксинирай. На мен това ми помага

# 32 692
Здравейте. Ние с мъжа ми прекарахме Ковид, Март месец, със всички обичайни симптоми и без усложнения. На 27г. сме. В края на карантината ни, започнах да получавам паник атаки. Като започнахме да излизаме спряха, но изпитвах постоянен страх да не ни се случи нещо от вируса. Цяло лято ставах все по-добре, но сега с тази нова вълна пак започна страха. Отгоре на всичко вуйчо ми почина преди 3 дни от Ковид едва на 48г. Сега пак ме хвана параноя. На погребетието бяхме контактни със семейството му, а те преди повече от седмица са имали температура, хрема и тн, но не са се тествали.  Мислели, че е грип. Минало им е за 3-4 дни на всички, само вуйчо е влязал в болница с плевмония в начална фаза и +тест.. Та сега съм в ужас, изпадам в ужасни мисли, че сме се заразили, че ще умра..  просто психиката ми е смазана. Дори ако вдигна температура просто ще си помисля, че умирам. Съжалявам, че ви натоварвам и вас, но от месеци търся психолог или някакъв начин да се отърва от този страх и не се получава. Ако има някой който е минал през същото, моля да ме посъветва как се е справил със страха или да препоръча психолог, който се занимава точно със Ковид страха и сегашната обстановка..
Няма как да ви повтори сега, щом сте го минали през март. Но се ваксинирайте по най-бързия начин, защото съвсем скоро може да нямате защитата, която сте имали до момента.

# 32 693
благодаря ви, стиснете по едно палче
Стискаме! Бързо оздравяване Flowers Four Leaf Clover

# 32 694
Естествено, че може да повтори, че и да потрети. Има много такива случаи, обикновено се кара по-тежко. И от март нямаш вече никаква защита, ако не си поне ваксиниран.

# 32 695
Purelove и моето дете на 13 е с ковид, кара го сравнително леко, с хрема, кашлица и болки в гърлото. Надявам се, с това да мине.
Пие Авирон и Ердомед по схема. Успех!

# 32 696
Всички психясахме с тоя ковид, това опъване на нервите постоянно е нетърпимо...дано от пролетта спре тази гад!

# 32 697
Естествено, че може да повтори, че и да потрети. Има много такива случаи, обикновено се кара по-тежко. И от март нямаш вече никаква защита, ако не си поне ваксиниран.
Нотарис, този ти коментар е леко неуместен.

# 32 698
  • в страната на чудесата
Няма да спре.

# 32 699

Да, няма да спре докато простия ганьовец не проумее, че без ваксина няма справяне .
Вижте Европа и Америка,  вече не са в червената зона. Само ние сме на първо място по смъртност и най - малко ваксинирани.

Тоя месец ще правим стачка сестрите, никоя не иска да влиза в ковида при тея нечовешки условия, да видим кой ще гледа тия пациенти.
Аз съм главния инициатор, но не се издържа, ще си гоним правата докрай.
Няма начин една сестра да обгрижи адекватно 8 болни. Това е Нечовешко.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 00:30 от happy doc

Общи условия

Активация на акаунт