Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 383
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 33 720
  • sofia
Аз не можах да разбера - в ковид зоните не са ли безплатни прегледите, изследвания, снимки? Няма ли в крайна сметка място, където да те прегледат, без да те оскубят един куп пари?

Има. Нали и аз това казвам… за 22ДКЦ лично го тествах.
А направиха ли ти рентген? Защото аз първо там отидох, прегледаха ме, направиха ми ЕКГ и ми казаха, че ми няма нищо. Нямала съм нужда от рентген. На другия ден в Софиямед излезе двустранна пневмония. Да, безплатно беше в 22 ДКЦ, но колко адекватно, това е друг въпрос.

# 33 721
  • Буркина Фасо
очевидно е, че е по-добре да си преболедувал.  или .... ???

# 33 722
Аз не можах да разбера - в ковид зоните не са ли безплатни прегледите, изследвания, снимки? Няма ли в крайна сметка място, където да те прегледат, без да те оскубят един куп пари?

Има. Нали и аз това казвам… за 22ДКЦ лично го тествах.
А направиха ли ти рентген? Защото аз първо там отидох, прегледаха ме, направиха ми ЕКГ и ми казаха, че ми няма нищо. Нямала съм нужда от рентген. На другия ден в Софиямед излезе двустранна пневмония. Да, безплатно беше в 22 ДКЦ, но колко адекватно, това е друг въпрос.

Дадоха ми направление за рентген и кръвни и ги направих още същия ден там. Но трябваше да настоявам, за да дадат.

# 33 723
Нашата се прибра от клуб, празнували РД на приятелка. Пратих я да спи в другата къща, сега ще седи в изолация докато видим как ще цъфне клуба след някой ден.
Рози и Бодли, идете утре на тест, това е моят съвет!

# 33 724
И аз имам приятелка, която го кара го по 10 дни и през 2020г и през 2021г..Сега се ваксинира, защото й трябва на работа, не че искаше особено..Смята, че и трети път да го хване, пак ще оцелее.

# 33 725
очевидно е, че е по-добре да си преболедувал.  или .... ???
Имунитетът може да е по-траен, но рисковете по "придобиването" му по този "природен" начин не са препоръчителни.
Отделно след преболедуване като се ваксинирах (месец само изчакай и то защото нямаше още свободно ваксини) и ми минаха всички остатъчни симптоми.

# 33 726
Нашата се прибра от клуб, празнували РД на приятелка. Пратих я да спи в другата къща, сега ще седи в изолация докато видим как ще цъфне клуба след някой ден.
Рози и Бодли, идете утре на тест, това е моят съвет!
Не схванах идеята, след всяко излизане ще е в карантина ли?

# 33 727
Притесни ме информацията, че имало проблем с ваксината на  Moderna, и била спряна. Предизвиквала миокардити и перикардити.
От какво ли ще се мре,  от последствията от ваксината или от ковида? Явно все ще се мре скоро.

# 33 728
  • в страната на чудесата
Хепи, ти си мед лице, как може такива постове.
Двете рнк ваксини са свързани със случаи на перикардит и миокардит у момчета и млади мъже предимно, да. В огромният % не фатални. И? Кое те притеснява?

# 33 729
  • София
От толкова време чета темата. Преди малко младежа се прибра. Каза, че стомаха му не бил добре (разстройство), болки в мускулите, студено му е..и като измерих Т е 38.1.
Паниката леко взе да ме обзема..
Не знам какво да правя. Дали още утре тест или да изчакам
Рози и Бодли, моят младеж си дойде от училище един ден отпаднал и с главоболие. Реално още сутринта го е боляла глава, сестрата там му е дала парацетамол, след час и нещо не му е било по-добре и пак е отишъл при нея. Тя ми се обади, че го праща вкъщи. Нямаше температура още, единствено тези два симптома.
След около 2-3 часа направихме домашен тест, в момента, в който течността подмина буквата Т, чертата се появи, никакви 15 минути не бяха нужни.
Според мен още утре ще покаже тест.
Желая бързо и леко да мине, каквото и да е.

# 33 730
Хепи, ти си мед лице, как може такива постове.
Двете рнк ваксини са свързани със случаи на перикардит и миокардит у момчета и млади мъже предимно, да. В огромният % не фатални. И? Кое те притеснява?

Щом е спряна вече, значи има нещо притеснително. Ще се разбере.
Сега за трета доза ми предлагат Файзер.
То компот стана.

Рози, не изпадай в паника. Направи домашен бърз тест. И това да е ще мине. Почвай  терапия и всичко ще е наред.

# 33 731
  • в страната на чудесата
Как ще е спряна?
Хепи, моля те информирай се.

# 33 732
При делтата на кой ден се появиха симптомите? За тези, които знаят, че са били контактни.

# 33 733
  • София

Гледам, че и двете ваксини докладват за миокардит и перикардит.

# 33 734
Кой и къде е спрял ваксината на Модерна? Имаше случаи на негодна партида в Япония, но такива имаше и с други ваксини.

Общи условия

Активация на акаунт