Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 910
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 34 605
Не ми се вярва. Приятелката ми работи в болницата, в която баща й лежи в момента от 2 седмици с Ковид. Дори не й дават всеки ден сведения за него, камо ли да я пуснат??

# 34 606
Доста са сгънали в болниците, за да искат придружител при Ковид. Това не е добре.
Щото нямат изграден имунитет още, пък му отпускат края
Да.

# 34 607
Не ми се вярва. Приятелката ми работи в болницата, в която баща й лежи в момента от 2 седмици с Ковид. Дори не й дават всеки ден сведения за него, камо ли да я пуснат??
Да, не е за вярване, но е вярно. Утре бащата, тоест синът на бабата, ще отива придружител. Човека е здрав, не е изкарал вируса, поне не е усетил, няма ваксина, но не може да остави майка си, като така му поставят въпроса. А иначе държавата е много загрижена за здравето на хората.

# 34 608
Сърцебиенето може ли да не дава отражение в стойността на пулса или винаги се покачва. В смисъл такъв - усещам сърцебиене, едно такова пърхащо усещане в гърдите, а пулса ми не се е качвал никога над 80 и кръвното ми е 100 на 70... Thinking

# 34 609

Зависи къде е болницата.
Има места, където няма персонал, лекуват лекари със съвсем различна специалност. Прочетете за Свищов, например. Аз не виждам смисъл да се вкарва човек в такава болница, но хората вярват, че това е "най-доброто".
Държавата е осигурила ваксини, за 2 години обучен персонал да спасява хиляди животи - не може да осигури.

# 34 610
Сърцебиенето може ли да не дава отражение в стойността на пулса или винаги се покачва. В смисъл такъв - усещам сърцебиене, едно такова пърхащо усещане в гърдите, а пулса ми не се е качвал никога над 80 и кръвното ми е 100 на 70... Thinking

Когато ти е ниско кръвното, сърцето компенсира с по - висок пулс. Нормално е, но когато е аритмия се пият бетаблокери.

# 34 611
  • Пловдив
Да, не е за вярване, но е вярно. Утре бащата, тоест синът на бабата, ще отива придружител. Човека е здрав, не е изкарал вируса, поне не е усетил, няма ваксина, но не може да остави майка си, като така му поставят въпроса. А иначе държавата е много загрижена за здравето на хората.

Не е ли по-удачно да отиде някой близък, който е преболедувал/ваксиниран?

# 34 612

Това е аритмия, не сърцебиене.
Сърцебиенето е висок пулс.

За сертификатите. Аз си имах, от ваксинационния център, моят ЛЛ не ваксинира. Но като отидох при него, по друг повод, ми даде без да съм искала. За пари дума не е ставало.

# 34 613
Не е нормално това. Нали дозата вирус, която ще погълне този човек, може да е фатална за него. Да разгласят в медиите, телевизиите.

# 34 614
  • ...на безопасно
Защо ваксинирани с първа доза да са най-уязвими? Моля за аргументиран отговор.
Тази информация от къде е?

# 34 615
Според мен зеления сертификат е с цел ваксинация.Иначе ползата му за ограничаване на вируса е нулева.Не може в един голям магазин да ограничиш хората да влизат,а в същия момент в големите хранителни магазини всички да се смесват и да става едно мазало.Да не говорим, че там дистанцията никаква я няма.Така,че мерките им за пореден път са само на думи.

Понеже често се споменаваше кверцетина,реших да прочета за него.Видях,че се съдържа в много плодове  и зеленчуци.Харесах си гроздето.Сега му е сезона.Изядох много грозде и продължавам да ям.

За отклоненията на чернодробни мисля че е често срещано явление.Няма начин след цяла торба с лекарства особенно по 2-3 антибиотика ч.дроб да е вред.При ММ в болницата са му били доста завишени.След изписването трябваше да приема леарство за ч.дроб.Сега резултите му са гранични.Явно има риск за усложнения,но в комбинация и с други здравословни проблеми появили се преди или след ковида.Все пак от този вирус всичко се очаква.

# 34 616
  • Пловдив
Има повторно боледували.На Гала дъщерята беше от тях,Корнелия Нинова,д-р Нейков сигурно има и други.Едва ли точно те не са следели антитела.
Пълни глупости.
Познавате ли тези хора лично, че да правите изказвания ?

# 34 617
Може ли някой запознат да каже-къде в Пловдив може да бъде направен преглед и тест за Корона вирус наистина безплатно?Почти целогодишно, сина ми е с някакви проблеми с гърлото, и най-малкото вирусче го хваща. Сега тръгна една хрема, но в същото време носа му е запушен. Знам че звучи смахнато, но е така- на моменти не може да диша от едната ноздра а се опитва да издуха но не може,в следващия момент
 от другата и след това протича. Т. няма засега, гласът му се промени и дъхът му е отвратителен. За капак, очаквам тази седмица л. л да ни ваксинира! Просто не знам какво да правя! Аз с болки в гърлото и запушен нос, той с хрема.. . Всеки месец, не издържам.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 05:14 от MamaD

# 34 618
Мисля, че в хирургиите. Не е цветя и рози, знаете, но колегата ми беше прегледан и изследван безплатно, после за жалост и лежа в инфекциозна.
Смятам, че е по-добре да се обадите и да попитате на регистратура, все пак, за да не се окаже, че има промяна. Настоятелно звънете, трудно отговарят.
Редактирам се : А, ЛЛ не ви ли посъветва, къде може да стане това?

# 34 619
Синът ми е с Ковид. Пие си лекарствата, които личната лекарка му е предписала - антибиотик, витамин Д, антистенокардин, аспирин кардио и цинкорот. Кара го с лека температура и хрема (поне така ми казва), но от снощи (на четвъртия ден)е със силно разстройство. Има ли такива случаи при вас? Казах му да пие Смекта, вие какво препоръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт