Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Защо, бе Диана?!?

Хич не го харесвам Х-то, нито като външност, нито като актьор.
Хаха, споко, беше писала, че е оранжева в момент на обезцветяване, вчера беше пуснала снимка, кафява си е.
Ето такава е в момента

# 691
  • София
Не е оранжава, спокойно Wink

Буков не ми харесва, все едно гледам Маската с Джим Кери, когото не мога да понасям. Когато спре да се криви, може и да го възприема.

# 692
  • София
Буков е много зле. Крайно неубедителен ми е в тази му роля. Между другото не съм го гледал някъде другаде.
Но той не умее елементарни неща да изиграе. Героят му е най-нелепия образ в цялата история на шоуто, а са излезли стотици епизоди, смятайте.
И точно този мушморок да преспи с Юлия и евентуално Зорница?!?!
Алоооууу, сценаристите???

Най-слабия и безумен сезон за мен е този и просто плачат за закриване.

# 693
Не е зле момчето, всъщност е симпатичен и добре играе ролята си. Само като говори малко ме дразни. Joy

# 694
Той е много симпатичен само, не съм казала че играе добре, а пък персонажа му е без коментар. Просто е добре сложен и има хубави черти.Дикцията му е театрална и мимиките са в повече, но млад е ще се научи. Диянка как се ошлайфа, първите сезони беше трагична,за мен де.

# 695
Искам Светльо да го укроти 😁

# 696
Амбър, и аз съм на твоето мнение. Симпатично момче е и с повече тренинг ще се ошлайфа. В момента доминира театралното и преиграването, но ако има талант, това ще го укроти и може да стане много приятен за гледане.

# 697
  • София
Аа, Амбър, момчето е добре сложено, спор за това няма. В някакво интервю с него казва, че е страстен любител на спорта. Ама много малък бе, не предизвиква никаква емоция у мен, той е като тинейджър.
Иначе Буков май сега се е дипломирал. Играе в Братя Карамазови в няколко масови сцени. Ако работи усърдно не само върху физиката си, може и да му се получи.

Аз продължавам да харесвам сезона много повече от седми, който така и не догледах. И го слагам на равно с миналия, който беше спасен единствено от добрата игра на Каварджикова. Но дори и нейната история след 5-тия епизод ми дотегна и в следващите 30 сцените с нея ми бяха за фон. Калин и Алекс вкараха свежест, но за мен Алек направи по-запомнящо се присъствие.

В този сезон ми харесва цялостната идея за Системата, която смачква всички. Да, това разваля някои от образите, виждаме грозните им черти, слабостите, но това е положението, никой не е само бял и добър.
Чакам да видя  дали Във вторник ще заличат доброто ми усещане с пошъл сеир или ще ме изненадат.

# 698
Е, Роси, какви чувства, аз го гледам като горда леля племенника си Joy

# 699
Явно не сте гледали Рая Пеева. Такива гримаси.

# 700
А моля, моля мен ме развълнува когато нареждаше на Юлия да скача в колата и после една победоносна усмивка на победител 😁

# 701
  • София
Сигма, направо ме настъпи по болното пръстче. Такива надежди възлагах на Ягодова луна. Едва изгледах първите 3-4 епизода и приключих окончателно.
Та нашата сапунка  ОЖ с по 100 епизода на година си е много добре.

Амбър,  И мен ме развълнува. Идеше ми да му избия белите зъбки. Обаче признавам Буков в едно, сцената с крошето от Марио я изигра блестящо.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 23:08 от rosi_ta

# 702
При мен гримасниченето засилва желанието да го фрасна и като цяло спомага за представянето на героя Joy Избива ме на агресия Joy

# 703
JoyАгресорки такива!
Добре, че сме различни хората и вижте колко различни мнения и чувства може да има за една сцена. Шарен свят.

# 704
В сцената с Юлия той ми беше съвсем ок, тя не ми хареса съвсем.
В сцената с Марио бях твърде заета да се възхищавам на мъжкарството на Марио, за да забележа малкия Joy
Велислав по принцип има много силна енергия и е грехота, че не играе по-често разярен и гръмогласен 😂

Общи условия

Активация на акаунт