Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 298
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Ами като залагат на сеир така или иначе, да почне всяка серия да му изтупва прахта профилактично, да подвие опашка пудела 😆😆😆

# 706
  • София
Ами като залагат на сеир така или иначе, да почне всяка серия да му изтупва прахта профилактично, да подвие опашка пудела 😆😆😆

Не може. Марио трябва да си пази ръцете, защото ако пострада Пената няма да си има другарче в операционната.
Признавам, че не очаквах сцените с Пенев и Ковачев да се получават толкова добре. Двамата са коренно различни, но стана спойка между тях.

# 707
  • София
Аз пък се питам как ще търпим граф Хаджи Монте Христев следващия сезон, където Буков се надява на по-голямо присъствие. Той е единствения 100% отрицателен образ. Дори доброто му отношение към пациенти или колега е продиктувано от желанието да постигне собствените си цели./ Имах чувството, че щеше да набие пациента, който оперира с доцента, ако оня не се беше съгласил на операция веднага./ Stuck Out Tongue Winking Eye...
Освен, ако Наков не му открие някакъв тумор на очния нерв, който притиска амигдалата, и след премахването му ще придобие по-социално поведение Joy

# 708
  • София
Само да кажа, че ХХр е изначално доктор, защото първо завършват обща медицина - с тогите и  Хипократовата клетва, а сега е специализант - специализира урология. Тоест той е и двете едновременно. Simple Smile

Обаче гледайте как с един-два загатнати кадъра в промото успяха да развълнуват зрителите и да съчиняват всякакви хипотези.Smile

# 709
Лято, дума да няма, справиха се блестящо с последното промо Grinning

Не съм сигурна дали е специализанти по хирургия или вече има специалност, по-скоро е второто, защото специализантът няма право да работи без надзора на лекар. Спомнете си само всички драми с Галя в началните сезони, когато я оставиха да оперира сама и тя оплеска нещата.
А и ако като специализант беше направил това, Зорница без никакъв проблем щеше да го разкости.

# 710
И аз мисля, че си е пълноправен доктор, просто е новоназначен и е на изпитателен срок.
Приписа си сложната операция за журнала, без да включи Зорница, което нямаше как да се напише, ако е специализант.
Още в началото имаше една кофти реплика, че болницата имали нужда от него, не той от тях и има възможности да отиде другаде.
Ако е специализант, дори не знам дали ги водят на договори и имат заплащане.
А може би и те не знаят какъв го водят и променят според нуждите на драмата 😃

Иначе да, яко ни подпалиха 😄 представям си накрая да са ни подхлъзнали, язък ни, че така лапнахме въдичката 😃
въпреки, че се надявам да е така, съм скептична.

# 711
  • Разпиляна във въображението
Не си представям как Малкият би разбрал за проблема на Ковачев,  но ако има нещо между него и Зорница ще се постарае това да не остане тайна за никого, най-вече за Марио.
Марио и в това има опит - Табаков притисна Зорница в стената, правиха секс и след това призна на Марио.
Е, не може да се прави сравнение. Марио беше с Нора, Зорница сама. Така че няма как да е наранила Марио, защото по същата логика и той я е “наранявал” бидейки с Нора.

Физически да, Марио беше с Нора. Той така и не е преставал да обича Зорница и не мисля, че му беше леко да чуе това.

Все още не надявам цялата тази промо глупост да е точно това - глупост и нечие развинтено въображение. На ХХ, защото няма да е добре да е това на Зорница.

# 712
Мириел, извинявай, ама това ми е малко за едните може, за другите - не може. Марио да не е чел вечер молитви с Норчето Joy

# 713
Може да са пиели чай. Joy

# 714
Мхм, и са си припявали "Ни-на Не-не-вА"  за лека нощ Joy

Анонс:
Тази седмица коронавирусът за първи път ще влезе и в „Св. Анастасия“. Пандемията, която промени света през последните месеци, ще бъде сред актуалните теми, които ще провокират лекарите в предстоящите епизоди на хитовия сериал. Преди първите сигнали за вируса обаче на преден план ще излязат някои от най-сериозните противоречия от личен характер. Достигайки лимита на своите възможности, доктор Ковачев ще вземе радикално решение за връзката си с доктор Огнянова. Дали двамата ще преоценят отношенията си по време на трудното изпитание, зрителите ще научат в предстоящите епизоди по NOVA.

В търсене на реванш доцент Мазов ще осигури на доктор Хинова неочакван трамплин в кариерата. Възможно ли е любовта да ни спаси от страховете? Може ли някой да ни помогне да открием себе си? Пред тези въпроси ще се изправи доктор Чилингирова, разкъсвана между самонараняването, скритите белези и любовта й към доктор Тасев. Дилемата ще предизвика полюсни емоции и в живота на доктор Петмезов, който на свой ред ще трябва да погледне истината и да разбере кой всъщност е любимият му човек.

Битка на професионалния фронт ще изправи един срещу друг професор Цонев и доктор Кръстева. Дали житейският опит и мъдростта ще надделеят? Кои двойки в болницата ще си подадат ръка и как ще се справят лекарите с първите признаци на Коронавирус? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

# 715
  • София
От сега да финала ли ще гледаме за коронавируса? Ужас, ама нали е лекарски сериал, няма как да не засегнат темата. Зорлем се опитват да развалят отношенията на Цонев и Кръстева. Не трябва да има здрава връзка в този сериал.

# 716
Любимата ми част от анонса:"Дилемата ще предизвика полюсни емоции и в живота на доктор Петмезов, който на свой ред ще трябва да погледне истината и да разбере кой всъщност е любимият му човек."

# 717
Любимата ми част от анонса:"Дилемата ще предизвика полюсни емоции и в живота на доктор Петмезов, който на свой ред ще трябва да погледне истината и да разбере кой всъщност е любимият му човек."
За мен ще е Наков. ☺

За Цонев и Кръстева наистина измислени драми, знаем си Цонев, че има твърдо мнение и трудно отстъпва.

За Марио и Зорница - Марио няма да може да приеме, че не може да й даде дете. Ще рухне и остава да видим как Зорница го измъква.....

# 718
  • София
Марио може да ѝ даде дете, макар и по труден начин. Тук можеха да включат сюжет за инвитро процедури, но драма трябва да има.

# 719
Марио може да ѝ даде дете, макар и по труден начин. Тук можеха да включат сюжет за инвитро процедури, но драма трябва да има.
Твърде вероятно е да е бил такъв първоначалния замисъл, но заради съкращаването на епизодите и включването на корона вируса да са го махнали.
Евентуалната афера на урологичното отделение обаче не се споменава, което ме кара да си мисля, че няма да е баш афера Grinning

Общи условия

Активация на акаунт