Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 303
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Марио преди това ще е приключил с Огнянова, така че все тая.

# 676
Поради което Зорница няма да спи с ХХ. Joy

# 677
  • ENGLAND
Тасев този сезон е гад от класа, Зорница продължава да рие дъното, само Кръстева и професора бяха в хармония, но като гледам и тях ще скарат. Е, има възмездие за всяко зло, надявам се да не е в сезон 88.

# 678
Абе, Хъмбъл, как син, Наков да е 40 и няколко годишен, Гринч - към 30 годишен. А и такова зло, да има такъв кротък баща Grinning

Марио и без това е в депресия, само това остава - хептен да се депресира.

# 679

Във връзка или не Марио винаги е готов да  постави Хх на място и му натрие носа.

# 680
Защото им гледам реалната възраст-20 години разлика😁

# 681
  • София

Във връзка или не Марио винаги е готов да  постави Хх на място и му натрие носа.

По скоро бих казала, във връзка или не, за няколко часа Марио няма да е престанал да обича Зорница.

Съгласна съм с Онли. Показват ни ХХ като добър манипулатор, който намира слабото място на хората и го атакува директно. Така направи с всички - Наков със сексуалната му ориентация, Юлия с желанието и да е известна журналистка (в началото, ако помните, Тасев обясняваше за нея, че се опитва да пробие в големи телевизии), Тасев - с печалби, успех и възход на болницата.
Слабото място на Марио са Зорница и желанието му за дете, това и за слепите е ясно. За това очаквам ХХ да си отмъщава в тази посока. Не си представям как Малкият би разбрал за проблема на Ковачев,  но ако има нещо между него и Зорница ще се постарае това да не остане тайна за никого, най-вече за Марио.

Хъмбъл, ти се вдъхнови, но пропускаш малката подробност - как Наков е станал татко? Бил е хетеросексуален, а после се е преориентирал към мъжете 😜😂

# 682
Росита, и затова съм помислила: 🤣
Скрит текст:
Наков е имал състудентка, Светла, с която са били много близки, без да бъдат интимни, но, разбира се, те е била влюбена в него. И след един 8ми декември, яко пияни, и леко надрусани, Наков й е пристанал. Тя забременява, той й казва, че са много млади за дете. Че той нищо не може да й предложи-няма да бъде с нея, така или иначе. Че нямат пари и тнт. И я моли да абортира. Само че Светла оставя малък Владко, и го възпитава да мрази всичко що е гей на тази земя😁🤣

# 683
  • Разпиляна във въображението
Не си представям как Малкият би разбрал за проблема на Ковачев,  но ако има нещо между него и Зорница ще се постарае това да не остане тайна за никого, най-вече за Марио.

Марио и в това има опит - Табаков притисна Зорница в стената, правиха секс и след това призна на Марио.

# 684
  • София
Марио вярно какво ли не преживя покрай връзката си със Зорница. Но вярвам, че този път няма да има ново унижение. Но първо на първо е пълно безумие той да се тръшка и да напуска Зорница (ако съдим по промото). И дори и да стори това, то Зорница няма право веднага да изневерява и то с плужека ХъХъ, който как ли не я унижаваше и подронваше авторитета.

# 685
Muriel, доста по-различно е, Марио тогава го нямаше въобще на хоризонта. Тук би било жива изневяра.

Дяволо, и аз мисля, Марио преживя много, освен това мисля, че за Зорница е важно да не го наранява повече. И освен ако той по някакъв начин не я срине, което не го вярвам, мисля, че просто промото ще се окаже нещо друго.

# 686
  • София
Не си представям как Малкият би разбрал за проблема на Ковачев,  но ако има нещо между него и Зорница ще се постарае това да не остане тайна за никого, най-вече за Марио.

Марио и в това има опит - Табаков притисна Зорница в стената, правиха секс и след това призна на Марио.

Е, не може да се прави сравнение. Марио беше с Нора, Зорница сама. Така че няма как да е наранила Марио, защото по същата логика и той я е “наранявал” бидейки с Нора.

Моски, Зорница направи Марио луд от началото на сезона, ама той стисн зъби и изтърпя всичките и номера и то без да разбира драмата и. Докато тя вижда, че болестта на Марио го срина психически, въобще не мога да повярвам, че някакви думи могат да я смачкат толкова, че да ходи при ХХ, който досто умело я унижава пред колеги и пациенти.

# 687
За първи път изгледах цялото промо за вторник от край до край и когато дойде частта как Ххр приклещва Зорница и без да се усетя  направо си го изрекох на тв-то:Отврат! JoyА всъщност го харесвам момчето, поне визуално. Подлудиха ни с този развой на събитията.

# 688
Защо, бе Диана?!?

Хич не го харесвам Х-то, нито като външност, нито като актьор.

# 689
е ся мяза на сестра на Тръмп.

Общи условия

Активация на акаунт