Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 668
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Прекаляват доста с продължителността на някои сцени или скучни сюжетни линии и така се губи баланса с останалите, които са изцяло пропуснати заради това. Добре че гледам по-късно и мога лесно да превъртам иначе нямаше да мога да я изтрая тази скука.

# 121
  • Ню Йорк
Това "Нинаааа Неневааа" беше направо като от филм на Хичкок.
А от миналия епизод е ясно, че неисзвстния е бащата на Кари.

# 122
Тя забрави Пеньо ама Пеньо дали ще я забрави? Жалко за Кунчето, симпатична женичка е.
В промото нещо му се обляга на рамото.
Дали Юлия, от огромна благодарност към Наков, ще скрие за миналото му. Дали ще се разкрие въобще, наклеветен ли е бил😏
Юлия каза, че вече му е благодарила. Според мен не на думи, а на дела. Няма да разкрие всичко, което е научила.

# 123
Ни-нааа Не-неее-вааа...
Как спахте? Stuck Out Tongue Winking Eye
Сънувахте ли как Нина души Нора с копринен шал, докато се усмихва мило и пее?
Ни-нааа Не-неее-вааа...
Ни-нааа Не-неее-вааа...

# 124
Не й е чиста работата на Не не ва😁

# 125
  • София
Дъщеря ми се опита да ме приспи с тая песен, докато почти не я удуших, за да млъкне. И сутринта се събуждам, тя се облича и запя познатото... аааааааааааааааааааааааааааааа!
По-скучен епизод май не бях гледала.

# 126
Тази психопатска "песен" едва я изтраях и си мисля, е ще го повтори 2-3 пъти, но не би...
За Христо не знам какво да кажа - че му развалиха образа - не, той винаги си е бил такъв. На такъв човек имам чувството, че не може да се разчита, накъдето духне вятъра, натам отива и той - никакво постоянство. "Връзката" с Кая още от началото си е чиста агония, та сега още повече.
Бащата на Кари беше ясно, че е този. Сега пак ще има ред сълзи, ред сополи.
Липсва ми Гринчи, глътка свеж въздух.
Зорница и Марио ги забравиха съвсем, пък за Мазов и Хинова да не говорим.

# 127
Хлапетата имат повече екранно време от много други герои.
Аз се шегувах, че към май месец  Марио ще каже на Зорница за изследванията си, ама с това темпо няма да сбъркам особено Joy
И на мен ми липсва Гринчи Grinning

# 128
  • София
Не ми липсва Гринч, той си изигра ролята и не мисля, че би придал повече на историята, освен ако не го вкарат в друга, но на този етап не виждам с кого. А и Буков не ми харесва как играе. Може би ако обере мимиките, гримасите и спре да рецитира ще е по-добре. Мазови също не ми липсват - те нямат отделен сюжет в този сезон и може да се появяват само от време на време, колкото да внесат разведряване в епизодите.

Анонсът:
Юлия е твърдо решена да разбере истината за кариерата на д-р Наков преди „Св. Анастасия“. Тя избира директния разговор и на четири очи го пита защо вече не е част от болницата, в която е работил, и правил ли е злоупотреби със Здравната каса. Какъв ще бъде неговият отговор?
Междувременно д-р Пенев се опитва да се свърже с Юлия, но тя го отбягва. По лошо стечение на обстоятелствата Кунка ще бъде поставена в ситуация, заради която у нея отново ще се надигнат съмненията за отношенията между двамата. Как ще реагира тя и защо д-р Врабчев е намесен и в това?
Ще се разбере ли кой е Неизвестен пациент номер 1? Върнал ли се е бащата на Кари и как ще реагира Цвети на новината? Какво ще се случи между Мирослава и д-р Петмезов? – за да разберете, не пропускайте епизода довечера, точно в 20.00 ч., само по NOVA!

# 129
Я, анонс:

https://nova.bg/accents/view/2020/04/22/285769/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4-%D1%80-%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0/

Росита, едновременно е било😯

Гринч го искам за Наков, ако се задържат в сериала.
Искам да му дам шанс, като млад актьор, но наистина има много да ошлайфва

# 130
Скуката ще продължи и днес!

# 131
Ако се разбере днес, най-после, от всички, за Наков, Мирето ще вземе да стопли кой е бил Единият мъж в живота на възлюбления й😁

# 132
Тази Ниневата ми се струва, че взема вещи от тежко болни и им прави магия за смърт

# 133
Тази Ниневата ми се струва, че взема вещи от тежко болни и им прави магия за смърт
ще позная, че е вещица😁

# 134
  • София
Аз мисля, че Наков ще се разкрие пред Юлия и тя няма да го злепостави.

Общи условия

Активация на акаунт