Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 24 543
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Зора май ще се прави, че прелъстява петлето, за да го изрита в топките. Joy

# 511
Ох, Марио като го удари ми се прииска още 2-3 пъти да го фрасне. Нагло ла*но, много се ядосах.
Страшен боклук е тоя Хаджихристев, направо е нетърпим

# 512
Сценаристите да си намерят друга работа.
Сори, нот сори.

# 513
  • София
Апостолова е по-голяма трагедия и от Фуча
Те с Милошев отворена връзка ли имат? Кой им плаща да си прокарват тези ''модерни'' идеи? Кой нормален мъж ще дели жена си?
Пенев излезе пълен глупак. Кунка също. Юлия и ХъХъ не ми се коментират повече. От Наков също съм разочарован.

Евала на Марио. Но в следващия епизод гледам цирка наречен сценарий на ОЖ продължава...

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 21:03 от Diavolo

# 514
Значи, отказвам категорично да повярвам, че Зорница ще се изплющи с тоя. До вторник ще вярвам, че ще го срита в топките, след това ако се окаже, че виждаме каквото виждаме, май ще спра да си го причинявам...

# 515
He, не, не, Зорница би трябвало да крои намер на Хаджихристев. Hе може толкова да изпляска Scream

# 516

Това ще е много яко и всъщност доооста възможен сценарий Simple Smile

# 517
😭 Моля ви, не съдете Наков, че е поддал.. Знаете колко е болезнено това за него. Знаете, че реално кариери се погубват, заради подобни неща. Защо трябва онова копеле да го разсипе заради една лична война. Превиши си правата Гринч, но не уби пациент. Но следващият път няма да му се размине. Сам ще си сложи главата в торбата.

# 518
Просто в този епизод всичко тръгна мноого много засилено надолу! Силно се надявам сцената със Зорница и ла*ното да е не каквото изглежда.

# 519
Дано! Да му каже, че ако ще и да е последният мъж на земята и от него зависи човечеството, то човечеството ще се затрие или нещо от сорта Grinning

бааа, но ако все пак изпляскат сценарисите толкова, ще ги заплюя и ще приключа!

# 520
  • София
Абсурд Зорница да преспи с лекето. Просто това би убило цялото шоу. Не че вече не е полумъртво след жалките опити на сценаристите. 100% е подвеждащо. Повече ме тревожат изблиците на Марио и Цонев.

# 521
Аз си мисля, че кака Зорка даже ще забременее от Гринч.

# 522
Не мога да кача промото за вторник, има го в нова плей, но смятам, че баш ще си се изплющят Head Band

# 523
Оф, абе май Кая, Цвети, Христо и дечковците почнаха да ми липсват. Joy Това всичкото днес + промото беше пълен абсурд.

# 524
  • Кърджали
А това ще е толкова жалко спрямо Марио и толкова грозно за Зорница, че няма накъде...

Оства д се надявам че просто Зорница ще му извърти някакъв номер

Общи условия

Активация на акаунт