Как ви изглежда това?

• 6 503
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
Я обяснете на мен, лелята, защо двама толкова млади и все още без негативен опит хора са приятели за секс, а не романтична двойка? Smiley

# 16
Всъщност какво ти пука като имате само неангажиращи сексуални отношения. Каквото и да е казал , както и да го е казал какво значение би имало , щом за теб е маловажно , защото е казано от  партньорче за секс. А щом не само се питаш а дори си направила тема в бг мама по въпроса с обяснения кой , как и какво е казал , значи това което ни представяш и реалността са две различни неща.

# 17
Аз не виждам да е нередно да се започне със секс, а после да се развият чувства. Все пак човек и кола не си взима, без да направи първо едно кръгче с нея. Wink
Виж сега, той от къде да знае, че не си такова момиче? Нали затова те пита - ти какво му отговори, обиди се, че те пита? Изяснявайте си отношенията, няма как да се опознаете, ако не си говорите.  Отговоряй му, кажи му какво е важно за теб, какво цениш, какво искаш. Той човекът нали това иска - да те опознае.

Това, което той ти е предложил за вечеря двамата, е много мило. А това, което ти си му предложила - да си намери друго момиче за секс - това не е ок изобщо, защото показва някаква обида сякаш от твоя страна. Като че ли ти смяташ отношенията ви за нередни и искаш да го жегнеш. Ееей, ама нали и ти участваш в тези отношения, ти как ще реагираш, ако той ти каже - ми и ти си намери някой жребец по-наблизо за времето на карантината?

Ти откъде знаеш, че отношенията ви са само секс? За мен не е така, и от двете страни на връзката. Просто време трябва, мило момиче, време да се опознаете.

# 18
Я обяснете на мен, лелята, защо двама толкова млади и все още без негативен опит хора са приятели за секс, а не романтична двойка? Smiley

Защото романтиката е или за дъртаци, или я преписват от големите, с негативния опит. Да речем.
Друг е въпросът, че от приятелчета за секс може да излезе нещо много повече от романтична двойка. Зависи кой как иска.

# 19
Леко ревнивите сценки не значат нищо, но поканата за вечеря бих я приела като индикатор за нещо идея по-задълбочено.
А всъщност защо спряхте да се виждате? Ти имаш ли въобще интерес към него отвъд секса?

# 20
Ако прекалено дълго продължат тези виждания, няма как да не се появят чувства.
Може би и при двамата има някакъв интерес един към друг, иначе ти нямаше да питаш тук, а той нямаше да те кани на вечеря.

# 21
Привет!
   Аз съм момиче на 21г. От известно време се появи нов мъж в живота ми,който е с 2г. по-голям от мен.Отношенията ни са на ниво секс.По принцип се търсим,комуникираме,но усещам,че той има някакви чувства.Например ,когато излизам някъде ме пита постоянно с кого,къде и т.н.Интересува се дали няма и друг мъж в живота ми,дори ме пита дали излизам с други момчета.Според вас това признаци на чувства и ревност ли са или на нещо съвсем различно?
Бъдете здрави!

А защо сте само за секс, а не гаджета? Как стана така, че се определихте като такива - само за секс? Не сте ли излизали на срещи, да те е канил някъде, да се виждате преди да почнете със секса?

# 22
За мен е възможно да се породят чувства, а при теб е явно, че са се появили. Ти защо му отказа за вечерята?

# 23
Едно време си изживявахме тръпките, сега питат на всяко хлъцване какво има предвид отсрещната страна. Не е лесно да си млад.

# 24
Авторке, нищо лично, но изглежда много хора правят секс и си говорят на "Вие". Образно казано. Така де, защо не попиташ него, вместо да питаш тук? Няма нищо уронващо авторитета в малките опити за топла директност.

За завареното положение - нормално е да те ревнува, но не е гаранция за по-дълбоки чувства. Сякаш май ги няма (засега). Иначе ти щеше да знаеш, дори и той да ги криеше. Тия неща се долавят. Да те потърси веднъж насред карантина и да ти каже липсваш ми - по скоро му се - знаеш какво. Не казвам, че е дърво или играч, но и луд по теб не е. Поне не още. Не бързай да хлътваш прекалено и ти.

# 25
Ама как си ги нагаждате...
Като спре вниманието или не ви харвсва отговорът, се почва с "ама той всъщност и друго каза".

Отметна ли коса, като се ядоса диво? И видя ли свистене в очите. Много филми гледате.
Честно да ти кажа поради тази причина съм в този форум,за да получа съвет и да видя гледната точка на останалите. Ако ти лично си решила да избиваш комплексите си тук-давай,ти си! Blush
  Авторке хората са злобни и нещастни...Повечето ще се заяждат с теб тук, не им обръщай внимание.Ти си на 20 години живей си живота.

# 26
Той е искал другарче за секс, без чувства, но не е имал нищо против ти да хлътнеш по него, защото при всички случаи той излиза чист като сълза -ти не си спазила уговорката, оправяй се.
Ти обаче упорито не хлътваш и сега той се чуди като кокошката във вица дали не бяга твърде бързо.
С предложението да си намери друга си го сразила - не само че не си влюбена, ами и не го ревнуваш...
Така ми изглежда вашата история.

# 27
  • out of space
Мисля точно като Ева Simple Smile
Младежът не е свикнал да не му връзват, а ти направо си го изкарала от обувките.

По по-горния въпрос защо само секса, а не романтика- защото като си на 20 е много по-готино да се прави така. Твърдя го от лелинския си опит Simple Smile

# 28
  • София
Явно само аз разбирам приятели с бенефитс като секс + кино, кафе, вечеря и театър. Другото е просто взаимна мастурбация.

Но това обяснява защо толкова много жени (предимно) си мислят, че са във връзка само защото някой вечеря с тях чат- пат.

# 29
  • out of space
Явно само аз разбирам приятели с бенефитс като секс + кино, кафе, вечеря и театър.

И това на 20 г.?!?! Припадам....

По-скоро дюнер/пица, газ към гнездото, як секс, бар. Може и в обратен ред.

Общи условия

Активация на акаунт