Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 577
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Аризона, а Долче Гардън?😁

Много хубава снимка. 🌺
Не съм го пробвала, ще видя дали мога да намеря проба.
Благодаря! 🤗

# 241
Стоплен парфюм, студен парфюм, парфюм в срок на годност, осветен парфюм ..... мега странни понятия за мен-никога не съм и не бих обръщала внимание на подобни неща..,,
Аризона , Долче Гардън е перфектен , сладък, плажен кокос.....и аз ще си го взема за лятото/изпръсках си предходното лято една 50-тица/.Освен всичко останало е много траен!!!

# 242
Здравейте! Много бих искала да си купя CHANEL COCO MADEMOISELLE, който в момента е намален в Pretty Shop. Но това, което ме отблъсква е, че в тези магазини парфюмите винаги са леко топли заради осветлението и имам опасения, че температурата променя аромата. Моите винаги ги държа на тъмно и хладно. Какво мислите вие? Аз наистина само онлайн си купувам (Елинор, Парфимо) и не ми харесва да си купя стоплен парфюм...
Майтапиш ли се?
Парфюмите стоят в кутиите с фолио, в чекмеджетата на шкафовете и в склада.
Стоплени парфюми?

# 243
...*Ре, аз искам да видя и ротвайлера, ако може. Heart
Aризона, за теб Bowtie
Скрит текст:
Farra De Vi En ,малкото ми мече с нежно сърце Yellow Heart
Парфюм за деня - Бакарат руж, трети път го разнасям и мисля,че няма да го захаресвам, колкото и да продължавам.......твърде захаросан и лепкав е за мен Flushed

# 244
Ре,мега як куч ❤Един Sunshine много ще му ходи на тази тучна полянка 😊

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 20:40 от macadamia

# 245
  • София
Здравейте! Много бих искала да си купя CHANEL COCO MADEMOISELLE, който в момента е намален в Pretty Shop. Но това, което ме отблъсква е, че в тези магазини парфюмите винаги са леко топли заради осветлението и имам опасения, че температурата променя аромата. Моите винаги ги държа на тъмно и хладно. Какво мислите вие? Аз наистина само онлайн си купувам (Елинор, Парфимо) и не ми харесва да си купя стоплен парфюм...
Майтапиш ли се?
Парфюмите стоят в кутиите с фолио, в чекмеджетата на шкафовете и в склада.
Стоплени парфюми?
Densi, ходих до Pretty Shop, където лично видях, че парфюмът беше топъл, той си стоеше изложен на рафта. Питах дали може да ми дадат такъв от склада, но казаха, че не може. Споделих, че не ми харесва, че е осезаемо нагрята опаковката, но продавачката обясни, че от толкова много години продават парфюми и досега не е имало проблеми. Жалко, цената беше много примамлива с -20% намаление, но някак си не мога да приема за нормално нагрят парфюм да си купиш...

# 246
Ре,мега як куч ❤Един Sunshine много ще ми ходи на тази тучна полянка 😊
Кой Съншайн Laughing....Амуаж ?

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 20:59 от Ре

# 247
Не мога да повярвам какви дертове имат хората!?! Thinking restless, търсете магазин, който държи парфюмите си в хладилна витрина без осветление, не знам какво друго да ви посъветвам аз, за да ви е сигурно, че парфюмът е пресен и не е нагрят. Иначе няма сигурност от другаде никаква.

# 248
  • Бургас/Пз
Пак аз с въпрос Simple Smile
Този Ангел има ли го вече в Бг?? https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisi-re-2020-58960.html

# 249
  • Deutschland
В момента нямам домашен любимец и от мен една пъстра домашна версия на най- предпочитаните от  мен Amouage аромати.
Колебая се за Мимозата. Мнения?

# 250
На мен Мимозата много ми допадна-цветен, пролетен, жизнерадостен аромат.Топ аромата ми е Sunshine,харесвам също Туберозата и Онър, с Lilac Love и Blossom не се заобичахме особено.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 21:17 от macadamia

# 251
Долче Гардън има прекрасен флакон!💞
Може ли малко повече да кажете за него?

# 252
  • Бургас
И от мен един глас за Мимозата, харесвам също и Сиел, особено в базата е някаква прелест.Онър ми е топА от Амуаж, воден от Мимозата и Блосъм.С Люляковата любов и Съншайн не се получиха нещата, не прехвъркнаха искри.Епик ми харесва също в драйдауна, но не мога да го нося за  жалост, ужасно много тамян, много нещо.

# 253
  • Deutschland
Донякъде разбирам Restless, имам подобен страх от толкова затоплени витрини и не купувам козметика ( кремове, лосиони, червила), но за парфюми не мисля, че е проблем.

# 254
слушам NIGHTWISH - Full Set Performance - Bloodstock 2018 и се замислих, ако имам възможност да отида отново на концерт в хладно време, с какво бих се напръскала

Общи условия

Активация на акаунт