Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте прекрасни Flowers Hibiscus
Много харесвам темата, но рядко чета, за да не разбуждам парфюмната си страст ( ще пречи на бюджета, не за друго). Обръщам се към вас със запитване, тъй като сте познавачи на аромати. Новата серия за коса Kerastase - Genesis мирише вълшебно, направо ме подлудява! Искам парфюм със подобен аромат, а именно:

- Връхни нотки: Кора от Бергамот, Лайм, Кедър
- Средни нотки: Босилек, Роза и цвят на Бергамот
- Базови нотки: Ветивер, Мускус, Зърна от Тонка

Ще се радвам да ме насочите към парфюми със сходна ароматна композиция, които да тествам когато парфюмериите отворят. Благодаря предварително Yellow Heart

# 661
  • София
Вадя летни парфюми, прибирам зимни и си снимам

И малко Гарлени

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 16:55 от ~Étoile~

# 662
  • София
Аз продължавам да търся аромат на кожа, на велур....но без ориенталски нотки и пушеци ! Ето този как Ви се струва https://www.fragrantica.es/perfume/Tom-Ford/Tuscan-Leather-1849.html ? На промоция го гледам сега и съм на път да го отстрелям,но все пак....
Да споделя и аз мнение за велурен парфюм. Според мен един от най-добрите на пазара е Diam Blond на Серж Лютенс. Ако имате възможност пробвайте го, ще ми е интересно да споделите как ви се е сторил. За моя нос е мек, кадифен велур, без нито една друга нотка да го превзема, а само го допълва. Но не съм пробвала новата формула от 100мл. Говоря за старите петдесети и.

# 663
  • Тополовград
Препоръчайте ми мъжки парфюм с аромат на кожа. Много ви се радвам. Чета редовно темата. Благодаря за напътствията.

# 664
Препоръчайте ми мъжки парфюм с аромат на кожа. Много ви се радвам. Чета редовно темата. Благодаря за напътствията.
Препоръчала съм два мъжки парфюма с кожа на предната страница.

# 665
  • София
Чудя се да рискувам ли да си купя може би най-често фалшифицирания парфюм по целия свят Chanel Coco Mademoiselle от този български сайт:
https://www.parfumi-shop.net/product/32611-chanel-coco-mademoiselle-edp.html

Или да си поръчам направо от chanel.com, където 50 мл са 100 евро, безплатна доставка и подарък 2 мостри. Доставката е 6-8 работни дни.

# 666
Предполженият от densi Tom Ford Ombre Leather е най-добрият вариант според мен. Има и по-бюджетни алтернативи, които също са си екстра. Примерно Al Haramain Leather Oudh, Davidoff Leather Blend, John Varvatos Dark Rebel Rider. Няма да сбъркаш с нито един от тях.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 22:01 от ScorpionKing

# 667
Чудя се да рискувам ли да си купя може би най-често фалшифицирания парфюм по целия свят Chanel Coco Mademoiselle от този български сайт:
https://www.parfumi-shop.net/product/32611-chanel-coco-mademoiselle-edp.html

Или да си поръчам направо от chanel.com, където 50 мл са 100 евро, безплатна доставка и подарък 2 мостри. Доставката е 6-8 работни дни.
Поръчай си от сайта на Chanel.

# 668
Чудя се да рискувам ли да си купя..

Въпросът ти е за другата тема, но този сайт си е ок. Много момичета си купиха Шанел от там и няма гафове.

# 669
  • Sofia
Искам да мога да лол-вам постове.😃

Днес си получих Диор Жадор Ин Джой. Няма такава лятна красота, просто е страхотен.
Пръснах в колата още, само веднъж на китката, защото от толкова време го обикалям, че нямах търпение хаха.

Ревюто ми ще бъде кратко, но за мен абсолютно описващо парфюма.

Има съвсем лека солна нотка в началото и след това започва най-невероятния букет от бели цветя. Жасминът е толкова прекрасно бленднат, креместа тубероза и някаква много прозрачна, почти несъществуваща сладост. Ето така мирише много скъп лосион за тяло. Стеле се като воал.
Нищо друго не различавам. 😃

Диорска му работа. Много съм happy, само си редактирам поста, за да добавя нещо, което съм забравила.
Веднага ми предизвика мисли за море, хубави емоции, лек морски бриз, звънлив и радостен парфюм.😊

Въртях геврека и си душех китката през цялото време. 😃

Ето една снимка, сори за накапаните прозорци хаха.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 20:49 от sunattraction

# 670
  • София
След това прекрасно ревю, нямам търпение да получа и моя. Някак ме успокояваш и придобивам представа за аромата с описанието ти. Точно летен парфюм. Как хвана 30 мл? На мен са ми много моите 100 мл, ама друго нямаше днес или поне аз не уцелих.

# 671
  • Sofia
Ми още в началото на промоцията, преди да стане абсолютна лудница и борба за слива, тогава го поръчах хаха. Даже сега съжалявам, че не взех поне 50 мл., защото се чудих и между двата размера. 😃
Надявам се да се заобичате, за да не са ти много тези 100 мл., а да искаш още. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 672
sunattraction, толкова хубаво си го описала. 🍀Радвам му се и аз от петък, цели 75 мл. имам 🥰
 Пролетно ми е 🌷

# 673
Аз си го имам откакто излезе и много го харесвам. Честити!

# 674
Момичета , днес помирисах на една позната Santal Blanc и се побърках , направо исках да се полея с него.. тъкмо си бях решила да не поръчвам парфюми , но...

Общи условия

Активация на акаунт