Да се похвалим.... :)

• 81 763
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Чудесно, момичета, радвам се за вас!
Само така! Да ни радват любимите хора и да имаме сила и воля да продължим с добрите практики!
Моето лице се изчисти кардинално от петна от пъпки.
Тръгнах на фитнес.
Изследванията ми бяха добри.
Това е моята хвалба.

# 271
  • По света и у нас

Ето това чудо цъфна при мен и очаквам още красиви цветове да се разлистят тази седмица. Много се радвам, че вирее добре.

# 272
Ще се похваля с това,че днес ММ ме изненада.
Знае,че обичам много силна музика и ми е купил голяма тонколона😍😍🥰Направо гърмии ❤️❤️

И с това,че за пръв път чух думите: "Вие направо сте родени един за друг" от устата на СВЕКИТО 😁

# 273
  • Fairbanks, Alaska
А какво толкова Ви харесва в това да слушате силно музика? Само защото на Вас ви се иска, два етажа под вас и два над вас също са принудени да ви слушат музиката. Ще каже човек, че сте глухи едва ли не....

# 274
Подменихме всичките си куфари- от тези за чекиран багаж, до тези за ръчен.
Отдавна го планирахме, но все не си харесвахме нищо.
Днес просто беше ДЕНЯТ.

# 275
Natael-1485
Няма проблем под нас и над нас..В къща сме 👌.
Обичам, защото не мога да се наситя на песента,ако е тиха или не достатъчно силна 🔊

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 23:17 от *ĤĚŇĂ*

# 276
Изумявам се как веднага осъждате и давате мнение.
Аз също не понасям силна музика, но не би ми хрумнало да заподозра, че ще тормозите съседите..)
Честито за придобивката, много е яко..)

# 277
Мога да се похваля с това, че качих една рисунка в група във Фейсбук и събрах 32 харесвания, никой не е реагирал със смях както преди ми се случваше. Имаше и няколко коментара, които бяха положителни. Явно имам някакъв напредък Simple Smile.

# 278
Аз ще се похваля с ММ. Изненада ме с цветя! Ама наистина ме изненада. А като се събудих ми донесе подаръци от близките в леглото. Днес явно е решил да бъде галантен Heart

# 279
ММ днес ме изненада 😮 купил ми е златна гривна ( Много нежна  и много красива 💛 ).
Въобще миналия месец то не бяха цветя, не бяха бонбони, подаръци... отстрани сигурно изглежда, че е сгафил някъде 🧐. Шегувам се разбира се, винаги е бил романтик просто този месец се оля 😆 Благодаря съм за него ❤

# 280
Ами вие започнахте и аз не се сдържам, и ще си кажа.
Значи поприцип да започна с дисклемърите, че МП не е като вашите хахах такива подаръци, жестове, романтика мноого трудно, добре че са празниците.
Но пък от към комплименти, се оля ( както Merilyn казва )
Дори и когато знам, че изглеждам зле ми казва, че съм била красива и то по няколко пъти. 😅🙏🏼❤️

# 281
  • По света и у нас

Ето как се развиват нещата при мен, приятен уикенд!

# 282
Да се похваля, че напуснах работа след 18 години при един работодател. Имах нужда от промяна и все не се решавах. Сега планирам активна почивка- екскурзия, след това един месец на морето лятото, за което отдавна си мечтаех! Ще мисля накъде да се развивам, когато усетя, че е дошъл моментът.
Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 283
Да се похваля, че напуснах работа след 18 години при един работодател. Имах нужда от промяна и все не се решавах. Сега планирам активна почивка- екскурзия, след това един месец на морето лятото, за което отдавна си мечтаех! Ще мисля накъде да се развивам, когато усетя, че е дошъл моментът.
Слънчев и усмихнат ден на всички!
Много се радвам като чуя, че някой се е престрашил и търси промяна ❤

# 284
Дъщерята ме изненада със страхотна солена торта (любимата ми), която спретнала, докато бях с брат й на тренировка.
Спаначени палачинки, пушена сьомга, кисели краставички, извара, филаделфия.
Просто нещо, но ужасно вкусно.
А жестът е толкова мил!!! HeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт