Да се похвалим.... :)

• 81 759
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Успяхме да стигнем до Германия за една семейна Коледа с брат ми и сестра ми, които живеят там и родителите ни. Тъкмо се прибираме. Успях да се насладя на моментите заедно. А нашите общо шест деца се забавляваха чудесно заедно.

# 256
Честита Нова година, момичета! Да сте здрави ви пожелавам! И се хваля с моята 2021 година!

След дълго чакане, тревоги, репродуктивни проблеми при мен, тежка операция през 2020, на 07.07.2021 се роди нашата най-голяма радост и обич, прекрасната ни дъщеря! Съвсем скоро ще празнуваме нейните първи 6 месеца с нас!

Купихме си апартамент! С основната сума ни помогна свекърва ми, но ние доплатихме със спестяванията си. Ще обзавеждаме тепърва, бавно и полека, без кредити.

И аз, и мъжа ми, възстановихме студентските си права! Живот и здраве, ще очакваме и да се дипломираме като инженери през лятото.

Мъжът ми го повишиха.

През 2021 прочетох 38 книги.

# 257
Влязох да се похваля, че много се зарадвах на хубава новина за една съфорумка. Не я познавам лично, обаче това не ми пречи! Много обичам да чета такива новини!

# 258
Успяхме да стигнем до Германия за една семейна Коледа с брат ми и сестра ми, които живеят там и родителите ни. Тъкмо се прибираме. Успях да се насладя на моментите заедно. А нашите общо шест деца се забавляваха чудесно заедно.
Винаги съм се възхищавала и благородно завиждала на големи семейства с разбирателство.

# 259
  • Mediterraneo
Направих поредната стъпка към сбъдването на една мечта.

# 260
Посрещнах 2022-та в любимия ми град. Честита нова година, дано на всички да донесе хубави емоции!

# 261
“Хваля се”, че вчера цял ден бях на СПА с приятелка, докато ММ монтираше в къщи лампи и контакти с майстори. Вечерта се прибрах с бутилка “Шабли”  и сирена, запалих камината и свещи  и заедно седнахме да си направим “Карта на мечтите”, защото беше Новолуние.
Правихме ги повече от 4 часа.. но ММ търпеливо и всеотдайно лепеше и описваше ръчно всяка една своя и обща мечта. Получи му се невероятно красиво табло..(моето не толкова Simple Smile)
 А аз си поревах над него тази сутрин..
Освен това, изпратих сутринта сина ми и преди това той поиска да закусим някъде заедно.
Нищо, за което се сещах, не работеше, докато накрая той не предложи “Мекици и кафе”.
И ядохме заедно мекици и даже се снима с мен..😂

# 262
Натискаха ме за операция, подписах с не, и ходих при още 2-ма лекари за консултация, от което стана ясно, че този натиск изобщо не е оправдан с нищо, освен с търгашество, вече нас, хората ни нямат почти за нищо такъв тип уж загрижени "докторя".
Има други стъпки, преди изобщо да се говори за каквито и да е операции...
От това съм доволна, че си намерих лекарите, при които ще ходя да си правя редовно ехограф и да се следя, спирам при тази, която 10 год. само за операция осакатяваща ми дърдори.
Включих си и хомеопатия, и масло от черен кимион и Гуна интерферон алф, това е хомеопатия пак и звукови честоти. И Турта ще започна и... ма--ната им на внушенията.

# 263
Хадзапи, здраве и успех! Flowers Four Leaf Clover
Купих си ново яке,боти и два чифта кецове!

# 264
  • при моите любими
Моя мъж излезе от дупката, в която влиза с настъпването на зимата. Толкова силно ми се отразява неговата меланхолия и апатия, че в момента, в който се завърне към нормалното си Аз и аз се променям заедно с него. Сега ми е едно леко и приятно на душата. И всеки път си мисля, колко малко му трябва на човек. Една усмивка, малко хубава музика и споделено щастие. Пожелавам го на всички.

# 265
Хваля се, че взех изпита по кормуване и ми остана само книжката от кат Bowtie

# 266
Отдавна не е имало с какво да се похваля в тази тема, но днес си купих билет за концерт за през лятото.

# 267
Прешъс, толкова ми стана хубаво да те видя в тази тема! Заради тебе влязох всъщност.

Повишиха ме на работа, вдигнаха ми заплатата значително и разни други благини получих и това след 7 месеца в тази фирма и без да ходя да искам каквото и да било. Вършила съм си работата просто както и навсякъде другаде, където съм била, но имало и хора, които оценяват. Стана ми много мило, трогнаха ме до дъното на душата ми.

# 268
Много добър приятел е в ремисия, пу пу пу, толкова, толкова, толкова съм щастлива. Много съм щастлива!

# 269
Днес стават 2 години откакто не пуша и не пия кафе с кофеин!

Общи условия

Активация на акаунт