Да се похвалим.... :)

• 81 751
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Честно казано, ме е страх да се похваля.
Да не ми мине котка път.☘️
Преди около 3 седмици стартирах личен проект, който е в насока собствен бизнес. Днес имах няколко важни разговори, които ми показаха, че съм на прав път. Получих окуражаване и похвали. Сдобих се с бизнес партньор 😍
Принципно нещата при мен се получават лесно, с изключение на кариерното развитие. Затова се учудих, че точно личният проект се разви бързо. Така, ще знам, че освен на скучното секретарство (подобна позиция заемам в момента), съм способна и на други подвизи 🤪. Е, ще чакам доста още за големите пари, но важното е, че началото е поставено!

# 241
Vicky_P, успех!
Ходих на маникюр и си взех коледен пуловер!

# 242
Откраднах си 24 ч само за мен. Отидохме с приятелки на хотел и СПА в средата на седмицата. Е, вчера и днес ми излиза през носа, но все пак беше много найс и зареждащо.

# 243
Vicky_P, успех!
Ходих на маникюр и си взех коледен пуловер!
Благодаря ти 😍😍😍
Честито за пуловера.
Angel_wing,  как ти завидях.
Това няма изгледи да ми се случи 🤪
Похвалвам се с нещо дребно - свалят ме 🤭 Говорят ми някакви сладки глупости, аз се правя че не разбирам, ама усещането е топ 😍
Даже "случайно" споделих на ММ че ме свалят, да не си мисли, че съм му в кърпа вързана, въпреки че нося фамилията  му🤭

# 244
Моя мъж ми прави розетата от Плиска, от гранит, за пода на кухньостаята за 2-я ни етаж. Бавно става, има си работа, предстои изрязването на символите в гранита, основата я изряза.

# 245
На много, наистина много сериозна възраст взех С1 по АЕ. В ученическите и студентските ми години нямаше нива.

# 246
След 4 години търсене годежният ми пръстен се появи... Съвсем случайно го открих. Сигурна съм , че и преди съм го търсила на същото място. Просто му е дошъл моментът да се покаже Wink

# 247
Ох, Хадзипи, все ме караш да ти завиждам 😍
Светкавица, поздрави за успешно взетият изпит 🤗 това е чудесно🌺
Love, това е чудесен знак 🙂Това, че просто е бил някъде из къщата, а не е загубен тотално, говори много. Значи всичко ще е наред с брака ти ☘️ Поне така ми обясниха преди 3 години, когато бях загубила и намерила моят годежен пръстен. При това беше в пясъка на плажа, не къде да е просто 🤭

# 248
Момичета, Честита Коледа на всички ни 🌟☃️⛄☃️
Хваля се с това, че се върнах най-сетне у дома.
Хваля се, че у дома има сладко детенце 😍 Майка му се довери и удома се чува детски смях.
Имаме вече две зайчета вече, не едно 🤭
Хваля се, че си купих книга за себеразвитие.
Хваля се, че се записах на курс.
Хваля се, че имам клиенти за моето начинание.
Хваля се, че имах като цяло добра година. Постигнах много в личен план. Естествено винаги можеше повече и по-добре. Но сега да не издребнявам 🤭
Хваля се, че все още се обичаме с ММ. Въпреките дивите ни скандали и мислите ми за развод понякога.
И един познат ме сваля... все още.... 🤪 Не е мой тип, знае че съм омъжена.... Ама както казах в предното мнение - не е лошо да те свалят 😍 дори и да е загубена кауза за него 🥰
Между другото, като казах последно мнение - защо никой не е писал тук?
Хайде, със сигурност имате с какво да се похвалите?🤭

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 21:36 от Vicky_P

# 249
Нещо много дребничко, но пак  да се похваля:От 6 костилки от фурма, които посадих, ми поникнаха 5.А никак не съм добра цветарка, освен това съм пробвала и преди, не ми се получаваше. Много им се радвам, ще ви ги покажа по-късно.

# 250

Ето ги пслмичките ми от костилки.От 6 засадени, 5 поникнаха, не са чудо и приказ, но им се радвам, сега се чудя кога и как да ги пресадя. "Опитен образец" са.

# 251
  • Rock & Roll feeling ...
Честно казано, ме е страх да се похваля.
Да не ми мине котка път.☘️
Преди около 3 седмици стартирах личен проект, който е в насока собствен бизнес. Днес имах няколко важни разговори, които ми показаха, че съм на прав път. Получих окуражаване и похвали. Сдобих се с бизнес партньор 😍
Принципно нещата при мен се получават лесно, с изключение на кариерното развитие. Затова се учудих, че точно личният проект се разви бързо. Така, ще знам, че освен на скучното секретарство (подобна позиция заемам в момента), съм способна и на други подвизи 🤪. Е, ще чакам доста още за големите пари, но важното е, че началото е поставено!
Вдъхнови ме! С чисто сърце ти желая успех! Flowers Four Leaf Clover

Реших да спра сладко и тестено, за да подкрепя сестра ми, която имам проблем със захарта, но не може да ги спре напълно, докато вкъщи се намира все нещо изкушително.
Честно казано пиша го по-скоро като споделяне с положителен наклон, отколкото като хвалба, щото е с безкористна цел, а и е в началото си.

# 252
Мили хора българи, навсякъде, където сте по света!
  Честита Нова година!

Да има благоденствие и Благослов над нашата страна, да се сипе Рога на Защитата и изобилието в Духовен план, да продължаваме да имаме закрилата от Първотворящото Естество.

Да сме всички здрави, мирни и да има над Родината ни свободен и борбен Дух, да се събужда все повече Духовния Огън на Древните ни гени, за да се борим и да постигнем България да пребъде.

Добре дошли на всички прибрали се У ДОМА, в БЪЛГАРИЯ, след годините прекарани по чужди земи.

С Добро и леко прибиране към тези, които им предстои Пътят към Дома!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА! НИЕ СМЕ НАЙ-ДРЕВНИЯ НАРОД В ЕВРОПА СЪС ЗАПАЗЕНО ИМЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ И ЕДИН ОТ НАЙ-ДРЕВНИТЕ НАРОДИ В СВЕТА!

Както е казал епископ Петър Осоговеца - "Държави си имат за покровители различни планети, а БЪЛГАРИЯ ИМА за ПОКРОВИТЕЛ - МЛЕЧНИЯ ПЪТ!

И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога звезден дух-другар да му даде. Та се смили над него Творецът, ала нямаше вече звезда и звезден дух.

И духна тогава Бог в простора - и осени с божествено мановение Млечния път да властва над България...

България като Огнена птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде...

Защото гаснат звездите една по една, ала Божият пояс ще свети вечно..."

Амин.

Поклон пред нашата страна БЪЛГАРИЯ!

# 253
Хадзапи, чудесно пожелание!🌺
Искам да похваля една моя приятелка. Най-сетне е взела трудно решение, поела е живота в ръце и само се моля, да не забрави намеренията си и да не се предава. 🙏
Горда съм, че имам такава приятелка и ще я подкрепя доколкото мога. ☘️
П.с. имаше смисъл когато ѝ повтарях, че е господарка на живота си. Може би отстрани звучи инфантивно, но е факт -всеки сам кове живота си, което го превръща в негов господар

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 13:28 от Vicky_P

# 254
След като по празниците бях карантина, която изтече вчера, днес разходка край морето, само 20 000 крачки, чувството след 10 дни вкъщи е превъзходно.

Общи условия

Активация на акаунт