Да се похвалим.... :)

• 81 746
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Изживявам един мой ден, е който за никъде не бързам. Ден само , само за мен. Май имах нужда точно от това. От няколко дни съм при много, много близка приятелка на гости и се чувствам направо чудесно. Човек има нужда от такива бягства

# 226
  • Mediterraneo
Стегнах куфарите. Обратното броене намаля до 4-3-2-1... Сърцето ми спира от вълнение, но и от притеснение, че заминаваме без децата.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 18:30 от Тарталета

# 227
Тарти, приятно да си изкарате!
Децата ще се справят. Добре е, ако има някой да им хвърля по едно око.

# 228
  • Mediterraneo
О, разбира се, как иначе. Сестра ми и зет ми са през две къщи в квартала, ще ги наглеждат постоянно. Ама... Майчино сърце, не трае. С часовата разлика също е неприятно, ама 1 седмица все ще мине.

# 229
Аз да кажа, че се радвам, че срещам положителни хора. И БлагоДаря, че ни се дарява, да ни вървят нещата у дома.

Момичета - Честито за новата работа, за увеличената заплата, за приятните дни при приятелката, за почивката.

# 230
Днес нямах излизане никъде. Времето навън е ужасно, съответно- запалих си свещи още от сутринта, тренирах, готвих, подмотвах се, спах ранния следобяд, не бързах заникъде, не съм гледала часовника. Рахат.

# 231
От вторник ще съм в отпуска,за р-д ще съм при родителите ми,толкова се радвам,ще се чувствам отново дете (макар и на 27).HeartBirthday

# 232
Видях се с приятели.
Пихме страхотно греяно вино. Аз дори на два пъти. Blush

# 233
От вторник ще съм в отпуска,за р-д ще съм при родителите ми,толкова се радвам,ще се чувствам отново дете (макар и на 27).HeartBirthday
И аз така отпразнувах моя. Много е хубавко. С роднини, с дечицата. Без претенции. Само татко ми липсваше много

# 234
Видях се с приятели.
Пихме страхотно греяно вино. Аз дори на два пъти. Blush

Имам прекрасни спомени с греяно вино. Последно пих в началото на декември 2019 година, точно преди Ковид, в Швейцария, а преди това мноооого далече назад в детството ми, зимите, на село, когато снегът през декември стигаше до коленете, температурите до минус много, след като заколеха прасето, дядо и братята му сядаха да се стоплят с по чашка винце, докато чакаха баба да изпече пържолите.

# 235
Хваля се, че днес взех вътрешните листовки (за които ужасно се притеснявах) и съм горда от себе си. Предстои ми изпит пред ДАИ - стискате палци Simple Smile

# 236
Да повдигна темата, макар да нямам заслуга.
Много се радвам, че току-що близка е родила момченце, след две дъщери!

# 237
Започнах езиков курс, с което се гордея! Беше ми трудно в началото и мислех да се откажа, но не го направих.
Там се запознах със страхотна жена, с която мисля че ще сме приятелки и занапред. Тя е мила, свястна, възпитана и въпреки скорошното ни познанство ме подкрепи в тежък за мен момент. Рядко се случва в наши дни да срещнеш "истински" човек.

# 238
Не е много, но си купихме килим, чинии, свещници и украсихме елхата. Най-накрая заприча на дом. 💕

# 239
Купих си боти и пуловер на Пинко.

Общи условия

Активация на акаунт