Да се похвалим.... :)

• 81 745
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
О, бях забравила тази тема.
Yst_89, пожелавам ти да влезеш в серия от печалби. 😍
Precious,  чудесно ми звучи, че ще ходиш на концерт, макар и не много скоро. Хубаво е да се възстановява живота 😃
Аз тази седмица ходих на театър с ММ. Беше си празник за нас... Днес отивам на маникюр и педикюр, за да съм красива 😀
А вчера отидох пробно на професионален грим. Пробвах напълно различна от моята визия и се оказа, че супер ми отива.
Та сега ще мисля дали да се уча така да се гримирам....

# 211
Голямото ми дете все по- често казва , че ме обича и ме прегръща и целува. Мисля, че покрай малкото се поразмекна и той. Иначе не е от гушливите

# 212
Да се похваля и аз. От известно време се чувствах много зле. Бях започнала да пия валериани всеки ден. От миналата седмица започнах да се подобрявам. От петък се чувствам нов човек.  Лошото време дори ме вдъхнови за домашен уют, украси, домашна храна. Вчера мъжът ми вкара масичката от терасата вътре да си пие кафето на нея. С децата първо играхме на сладкарница, аз и малката бяхме клиентите, момчетата бяха готвач и сервитьор. Хрумна ми да си направим и "романтична вечеря" с мъжа ми. Той започна да пече риба на тигана и когато излезе за малко от стаята, сложих покривка, есенна украса, свещ. Връща се и пита "защо е толкова тъмно" 😄. Казах му, че го каня на "вечеря", а децата допекоха рибата и ни сервираха. Прекрасен уикенд се получи в есенното дъждовно време ♥️

# 213
  • Mediterraneo
Успях да преборя себе си и да позволя на дъщеря си да изживее няколко мечтани дни. Сега само се надявам да се прибере жива и здрава и заредена с положителни емоции.

# 214
  • Sofia
Похвалвам си сина, който е на 17 години. Разсъждава зряло за възрастта си. Емоционално интелигентен е и аз много му се радвам и се гордея с него. Жив и здрав да ми е! И все така готин Two Hearts

# 215
Сбъдна се една мечта.
Все още не можем да го осъзнаем напълно.

# 216
  • Mediterraneo
Чувствам се заредена от срещата с приятелка от детството. Прекарахме два пъти по няколко часа заедно, тя ни гостува с прекрасното си семейство.

# 217
Днес бягах благотворително 10 км, подкрепяйки борбата с ракът на гърдата. Това е третото ми участие за последния месец и 23-то за последните 9 години. Днес бягах и в памет на мъжа ми, който почина от рак на тази дата преди 5 месеца, както и подкрепяйки мислено няколко съфорумки, които се борят с коварната болест. Heartpulse

Скрит текст:

# 218
  • Mediterraneo
Купихме си билети за Чамкория! Ще се играе в Испания, много съм щастлива! Последно ходихме на бг театър през 2018 и се радвам, че възнобновяват турнетата си тук.

# 219
Последните две седмици бях все на път.
Ходих си до Бг и се видях с близки и верни другари. После със семейството си спретнахме чудесна 5- дневна екскурзия по непосещавани до момента от нас места и градове из Централна Европа и си изкарахме страхотно.
Успях да се насладя на любимия си сезон с всичките му багри и окраски.
Чувствам се страхотно заредена!

# 220
Веднъж и аз да се харесам на снимка за документи... При положение, че почаках доста отвън на опашка на вятъра, не ме оставиха вътре да се приведа в човешки вид, накараха ме, странно защо, да си сваля очилата, които нося постоянно и не видях снимката на монитор, както в предишото РПУ, към което се водех. Направо сядай и ЩРАК! И си представях какво птиче гнездо е била косата ми (а цяла нощ бях с ролките, пък спрейове за обем, пък лакове за коса...) и каква ли хубава физиономия съм.. Не, че тия снимки са за фотосесия, де.
Е, приятно съм изненадана от резултата.

# 221
  • Пловдив
Така...От днес с дата от 01.11.2021 г. увеличиха заплатите - твърдото и ставката на курс с 30%.

# 222
  • София
Честит ми един месец на новата работа! Май се адаптирах вече и ми мина бунтуването. И други неща ми минаха. Въобще - добре съм.

# 223
  • Пловдив
Честит ми един месец на новата работа! Май се адаптирах вече и ми мина бунтуването. И други неща ми минаха. Въобще - добре съм.

Честито и бързо израстване в службата! Каква е работата ако не е топ секрет?

# 224
  • София
Офис асистент и преводач. Нямам никакви намерения да израствам. То няма и позиция, която да ме привлича.

Общи условия

Активация на акаунт