Да се похвалим.... :)

• 81 737
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
На предложението или в гражданското? Във всеки случай Честито!!! 😍🥳🎉🎇🤍👰
Аз се похвалвам, че се видях с приятелка, с  която не се бяхме виждали  очи в очи от четири години! 😍🤩
Друго - изкарах една хубава новогодишна нощ с майка ми.
Трето - след равносметка предната година се оказа добра, тъй като доста  недовършени  мащабни задачи се оказаха докарани докрай. 🥳

# 196
2020 година в изцяло личен план беше много успешна за мен и с мъжа ми. Започнаха се неща, които ме сближиха с някои роднини - родословията, потопих се в отдавна отминалите времена на прапрадядовци и прапрабаби. В къщи най-сетне ми се правят едни красоти, отдавна обещани ми, преди много години още - в кухнята отново по малко ремонтираме и там са красотите.
2021 започна отново добре - сестра ми да се оправи й пожелавам, но днес ми съобщи, че е решила да опита да спре цигарите, след като отмине изолацията, иначе, слаба Богу, не кара тежко. И ще си подаде молбата за напускане, тя е пенсионер от няколко години - 1-ва категория, и по-рано успя, за да си гледа вече здравето.
При нас 1 януари е имен ден на мъжа ми и се обадиха много хора, като имаше и приятни изненади.
За всичко това  мога да кажа само едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, за мен това е Дар.
Имах и загуби, но това се очакваше, зайчето ни си отиде почти на 9 години, накрая си го гледахме като съвсем малко бебе, още ни е мъчно, нищо, че е малко зайче само, но много го обичахме и той ни дойде в много трудно за мен време и ми даде много обич и сила.
Започнах отново да обръщам внимание на интересуващи ме неща, заобиколих се с повече положителност, добавих  нови неща, които да си уча от интересите ми.
Здравословно Благодаря също сме добре за сега.
Ето какво ми се прави в кухнята

Тези картини ще са по цялата долна стена на 3 от стените в кухнята, рамките са направени, те са от еталбонд, а рамкирането е от алуминиеви лайстни, които са облечени във фолио цвят венге. Преди няколко дни решихме и нагоре по стените да се направят картини, но не такива мънички, а големи, пак от еталбонд, да си решим проблема с влагата по стените, боядисахме иначе със специална термобоя за влага, но не ни харесва как стои, по принцип не обичам боя по стената, каквато и да е, стои ми голо и затова с помощта на стикери за стена, ще взимаме различни и ще се правят по различни идеи и теми.
Искам такива неща - шарени и детински.

# 197
Много са хубави.

# 198
ChampagneТази година НЕ качих килограми през празниците Champagne

# 199
Искам да се похваля, че заниманията покрай внуците ми се отразяват много добре. Прегръдка, целувка, игри, смях! Прекрасно е Heart

# 200
Наистина ли никой няма желание да се похвали?!
Аз ще изтупам праха от темата за да се похваля с много неща.
Първо - нещо супер банално - успях да си купя някои супер удобни неща за къщата....
Второ - ходих до Гърция за 4 дни - морето си е все още на мястото, да ви уведомя 😀
Посетих Цигов Чарк - отдавна му се точих - наистина е прекрасно място 😍
Четвърто - позволих си ноктопластика - не съм почитателка на дълги нокти, но трябва да призная, че изглеждам една идея по-женствено 😀😜
И пето - купих си не 1, а 2 чифта слънчеви очила, при това маркови на бг марка.
Много ми отиват.
Трябва да призная, че е хубаво да се глезя 😍

# 201
Хваля се, че напук на цялата ситуация, изкарах едно незабравимо лято! Успях да попътувам със семейството ми. Посетихме нови места. Организирахме си чудесна почивка. Намерихме нови приятели.

# 202
И аз да се включа! Отдавна не съм влизала в бг мама.
Направихме си с моя мъж празник, да, да си имаме празник - венчахме се така, както съм си мечтала за сватбено тържество, не сме имали, когато подписвахме, бяхме тогава само с кумовете.
Направих я както си исках, скромно, само с най-най-близки приятели и на прекрасно спокойно място, в манастир, на планина, бяхме в Ерулски манастир, зелено, красиво, само там има два бука прегърнали корените и короните им едно в друга с красиви легенди е мястото, в малка църквичка. И се радвам също, че тъй като кумовете са ни разведени, кумът ни отказа и моя приятелка ми стана кумичка. Сега сме с рядко срещано нещо - ДВЕ кумички-момички - да са ни живи и здрави.

М жът ми си има здравословни проблеми, хронични, но говорят за операция, не искам и взимам мерки да се размине, засега държа. Но... почувствах, че трябва да отида до Златолист и сега в неделя на 29 август ходихме до там, и съм благодарна, че отидох, постоях там в малката стаичка на Преподобна Стойна, имах нужда, после прегръщах огромния чинар там.
Разходихме се после из Славянка планина, до село Голешево отидохме, по пътя, в гористата част - пълно с чинари, едни крави с теленца из пътя си пасяха, красиво ни беше. После малко тежко прибиране, но се прибрахме и като по чудо точно пред вратата на къщата ни, спря алтернатора на колата, изгасна. Само отворихме вратата и с бутане я вкарахме в двора. Това си е едно чудо, точно до вратата стигна и тогава спря. Сега ходим с другата, докато се сложи новия алтернатор.
Няколко пъти излизахме из София с колелата, разхождахме се из квартални улички на квартали около нас, катерихме Боянската църква и Панорамния път, и изобщо - доволна съм и Благодаря.
За мен, въпреки всичкия психонатиск, който ни прилагат всякаквите политикани - съм Много Благодарна на Творящото Първоначало, за това, което ни се дари и за малките и по-големи чудеса, които ни се случват.
Имаше и други хубави неща, по-прозаични, но мечтани и някои станаха, други, когато е нужно, ни се дават.
Стана дълго - Желая на всички ЗДраве, Благоденствие и Благослов.

# 203
Бях на театър.
*Всички мерки бяха спазени, имаше идеална организация!

# 204
Похвалвам се, че четейки темата видях отново Хадзапи! Бях се затъжила за теб и позитивизма ти! Помня и съм ти благодарна за хубавите думи, които ми написа в труден за мен момент! Благодаря! Радвам се споделеното! Честито! Здраве и любов!
---
Пийк, само така, момиче! Heart

# 205
Похвалвам се, че четейки темата видях отново Хадзапи! Бях се затъжила за теб и позитивизма ти! Помня и съм ти благодарна за хубавите думи, които ми написа в труден за мен момент! Благодаря! Радвам се споделеното! Честито! Здраве и любов!
---
Пийк, само така, момиче! Heart

Благодаря много, тетка, да хубавите мили думи. Благодаря.
Ами, да се похваля пак малко.
Преди 2 дни бяхме над Германския манастир. Около 2 седмици преди това бяхме пак там, по един бетонен път и ходихме пеша до една поляна стигнахме и стана вече тъмно и се върнахме назад, вече с фенерче по пътя, до колата, паркирана покрай манастира.
Обаче ми остана мерака да видя пътя, докъде води.
И ето ни - отново там, вече с колата отидохме до края на пътя. Влезнахме в дъбова хубава гора, това е Лозенската планина. Но... пътя е много разбит и е само за джип, нашата си е стара руска Самара, бойна количка, вярна. Стигнахме до края, някога там е било малко поделение. Имаше на височинка българското знаме, явно от там е било мястото за наблюдение, има прекрасен изглед към язовир, или е язовир Пасарел или язовир Искър, и платноходка се виждаше.
Поразходихме се по един път, вече само пеша или с мотор може да се мине оттам и отново навлезнахме в гората, походихме и се върнахме обратно. Тишина, спокойствие, дъбовата гора...
Видяхме един синигер, чуваха се птици, сойка прелетя.
Беше късно и тръгнахме обратно, вече на здравата част на този бетонен път, която е извън гората  излезнахме на спускащ се здрач. От там да видим още една част от този път, свърнахме по асфалт вече и ни отведе до бивше пак някога нещо военно, сега обозначено като частна собственост. Отстрани за 100 метра черен път и ни отведе на зелена полянка, окосена с прекрасен изглед към цяло Панчарево и Кокаляне, виждаше се и Бистрица, Плана планина като на длан. и вече светлините на къщите. Красота.

А вчера пък вечерта пак по здрач излезнахме малко, ходихме до Рударци да си напълним минерална вода. Минахме през Владая и Мърчаево. На Мърчаево по пътя между пасажи къщи има на едно място голямо място, някога се е обработвало, сега е поляна също с прекрасен изглед, там се вижда на огромно разстояние цял Перник, от едната страна Люлин планина, от дясно, по-в ляво се вижда Голо бърдо, в далечината Стара планина, а от дясно, откъм Мърчаево си е Витоша. И залеза..., колите по пътя от към Перник за към Владая, светлините им и светлините на Перник....

Вече по тъмно в Рударци си наляхме вода и се върнахме обратно вече по главния път.

# 206
Да се похваля и аз че имаме нова хубава кола, "ръсти" се пенсионира вече, че беше в окаяно състояние. Ще я разходим до едни водопади в Сряда Simple Smile

# 207
Леко и безаварийно да е пътуването с новата кола! Да обиколите много хубави места с нея!
Да се похваля, че все още има добри хора..имам една флашка, която си я държа в протмонето. Оня ден се замислих, че аз май тази флашка отдавна не съм в виждала. А вчера като пазарувах от плод- зеленчука , в който ходя понякога и продавачката ме пита дали случайно не съм забравила при нея една флашка. Била я видяла преди няколко седмици ама отдавана не съм ходила , та пазела да ми я върне. Нямаше май кой знае колко ценна информация ама си е мил жест!

# 208
Хайде и аз да се похваля и да побутна темата нагоре Simple Smile

Тъкмо се бях поизнервила, че ми се струпаха разходи - възстановявах студентски права, плащах семестър, купувахме шишета и биберони на бебето, прехвърляхме имоти...и вчера, отварям имейла, на който освен спам, почти нищо друго не пристига, и виждам имейл от ozone, с който ме информират, че след участие в анкетата им, печеля ваучер. Тъкмо си мислех, че покрай бебето, нямам никакво време за себе си и искам да си купя книги. Вярно, че ваучерът е за 20лв, а аз купих книги за 60, но ми стана много приятно, това ми е първото спечелено нещо в живота.

# 209
Любима моя приятелка ме зарадва, че е успяла да купи билети за концерт на Ед Шийрън през април следващата година. С нея имаме вече над 10 концерта заедно, а Ед ще го гледаме за втори път и вече нямам търпение. Heart

Общи условия

Активация на акаунт