Да се похвалим.... :)

• 80 290
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Довечера ще слушам Вълдобрев Purple Heart и Обичайните заподозрени
Къде? Завиждам Simple Smile

# 481
Ти нали си в София? Няма нужда да завиждаш, а се разходи до кино Кабана, ама нямало да е с Обичайните, а само с китариста, но това са подробности. Почти съм сигурна, че двете ми най-любими песни няма да ги изпее, ама пак са подробности Laughing
П.С
В момента пее най-любимата ми песен Two Hearts

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 21:01 от Г-жа Рамацоти

# 482
Стрелях и имам доста добри попадения.

Рядко, почти никога, не съм доволна от себе си, но за стрелбата съм много доволна.

# 483
  • София
Винаги ми е било мечта да стрелям. Не съм я осъществила.
Искрено ти се радвам Hug

# 484
  • Бургас
Обичам да стрелям!
От години не съм ходила!
Какви попадения имах...!

# 485
Да се похваля,че направих покани за рожденният ден на дъщеря ми.Правя го вече трета поредна година.И тя както винаги много се радва.Картичките в плика си ги написа тя.Аз само направих пликовете и украсих,отвън.След някой ден става на 10г..Времето лети..!.

# 486
Успях да направя перфектното паркиране между две коли, и много се зарадвах на себе си. 😃

# 487
Днес си виках,че не ми е ден.Ядосах се няколко пъти,че изникнаха едни ситуации.. Тъъъкмо ми падна настроението..И Спиди ми донесе аксесоарите,стикерите и тапицерията за новата ми кола 😍😍😍😍 Грейнах...Страхотно се получи..Вече колата ми мяса на мен.. ❤🤗 Хората,които ме познават ще кажат,че колата има моята енергия..

# 488
Може ли линк за аксесоарите. Моята кола също е поло.

# 489
Всичко е от Шейн.Ако искаш ми пиши, да не спамим тук.

# 490
Тази сутрин отидох до аптеката за лекарства.Не взех портмонето,защото малкия ще види и ще иска да дойде с мен.А има много силен вятър на вън.Взех само 40лв от портмонето и излязох.
Отидох в аптеката и взех каквото трябваше.Сметката беше 36,00лв.
Обаче се сетих,че носът на малкия се запуши и викам да взема и нещо за запушен нос.Казвам на аптекаря,че имам лимит до 40лв,и ако има да ми даде нещо за нос за останалите пари.Даде ми спрея,пожелахме си лек ден и си тръгнах.Прибрах се в къщи и изваждам лекарствата от торбичката.
.....Какво да видя..? Спрея който ми е дал е 8,70лв...Толкова мило и хубаво ми стана.! ❤Нямам думи...А,аз си мислих,че спрея,който ми е дал е 4лв..Благодаря му за жеста! ,❤🙏👏👏👏 А,някои хора държат и на 20ст.

# 491
  • IC 1101,Abell 2029
Дано да е жест,защото може и нещо да се е объркал човека,понеже нищо не му пречи да каже "Айде следващият път ще ми ги върнеш".

# 492
Като чукне на компютъра излиза цена..Пишеше я и на опаковката.

# 493
Поканиха ни за кумове. Направо се разтреперих от емоция Heart Eyes

# 494
Най-добрата ми приятелка е бременна!

Общи условия

Активация на акаунт