Да се похвалим.... :)

• 77 339
  • 690
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Прекрасни цветя!

# 646
  • По света и у нас
Благодаря!

# 647
За рождения ден от ММ получих машина за сладолед. Днес я пробвах и е скандална (в най-добрия смисъл на думата) Grinning  Ям бананово сорбе и не мога да спра.

# 648
  • По света и у нас
Дай рецепта за сорбето.

# 649
Три банана Grinning

# 650
Пак аз явно...
Хваля се, че след две години и половина стрес се разреши правен казус в наша полза. Вече можем да дишаме спокойно.

# 651
  • София
Хваля се, че започнах да обръщам повече внимание на себе си, да мисля за себе си, да вярвам в себе си. От доста време имах нужда от промяна. Хваля се, че и пак спрях цигарите, през годините ту ги почвам, ту ги спирам, да видим сега.

# 652
Хваля се, че за два дни бяхме на море и уцелихме хубаво време. До скоро си мислех, че дори и уикенд няма да можем да почиваме, но се случи. Доволна съм и на малкото.

# 653
Пак аз явно...
Хваля се, че след две години и половина стрес се разреши правен казус в наша полза. Вече можем да дишаме спокойно.
Много се радвам за вас. Преди четях темата за оплаквания и мисля, че знам за кое става въпрос. Отпразнувайте го-заслужавате. Hug

За да не спам, ще се похваля, че от февруари насам съм сложила в ред сън, режим и спорт Hands Muscle

Чудесно е, че темата се раздвижи.

# 654
Хваля се, че за два дни бяхме на море и уцелихме хубаво време. До скоро си мислех, че дори и уикенд няма да можем да почиваме, но се случи. Доволна съм и на малкото.
Поздравления!! Толкова бленуваше за това ! Дано скоро имате възможност за повече дни !

# 655
Похвалвам се, че днес направих нещо, което планирах отдавна и имах съмнения ще се справя ли. Справих се повече от добре, много съм доволна от себе си.

# 656
Днес имам рожден ден - ставам на 50 Simple Smile Имам прекрасен съпруг, дъщеря ми се справя доста добре самостоятелно с живота, имам работа, която много обичам, прекрасни приятели и колеги! И изглеждам на 40 😎 И имам щастието и тази година да празнувам на морето! Благодарна съм за всичко и се надявам в останалите 50 да постигна всичко останало, за което нямах време досега ❤

# 657
  • Г. О.
Честита да си! Бъдете живи и здрави цялото семейство:) Да гледаш все така положително на живота и да му се радваш и следващия половин век:)

# 658
  • някъде другаде
И аз за първи път в темата. Да се похваля. На 19.08 имах рожден ден. От дъщерите получих робот за прозорци , знаят че ме е страх от високо. От приятелките красиво колие на Пандора.

# 659
Честити рожденици! Бъдете здрави!

Аз ще се похваля, че днес минах през магазина за платове да разровя изостаналите парчета и си тръгнах с три хубави десена. Сега трябва да измисля както точно да ги направя.

Общи условия

Активация на акаунт