Да се похвалим.... :)

• 77 353
  • 690
  •   1
Отговори
# 630
Сдобих се с 6 чифта бански. Явно за всеки ден от почивката по един Joy

# 631
Хваля се с новата си изработка ,горда съм със себе си. Следващият път по-добре 😁🤞🧶

# 632
10 дни без захар!!!

# 633
Момичета, ами нека се похвалим, че си имаме днес - Дамски празник. Здраве, Благослов, Благодат за всички да има!

# 634
Хваля се, че днес бяхме на родителска среща в яслата и чух невероятни неща за детето си. Никога не съм била по-горда през живота си.

# 635
  • here and now
Свалиха брекетите на детето и в момента има разкошна усмивка.
Много се радвам, че приключи ежемесечното бързане и пътуване след училище и че резултата е впечатляващ.

# 636
  • Г. О.
Браво, Алис. Чудесна новина. Може ли да споделиш колко време ги носи, за да има ефект?
За да не е спам искам да се похваля, че си върнах предсрочно кредита. Ура.

# 637
  • here and now
Две години и половина. Трябваше да е по-кратко, но...

# 638
  • Mediterraneo
А аз се хваля, че утре слагаме долните шини на детето Simple Smile

# 639
Есента садих луковици с различни пролетни цветя и сега през пролетта, повечето са се хванали - най-разноцветни лалета, зюмбюли, нарциси... Радваме им се у дома, и понеже сме на главна улица и често спират хора да им се наслаждават и това е много приятно - Цветна красота.
И тази есен смятам, живи-здрави, да взема повече от най-разноцветни лалета и нарциси, зюмбюли.
Садих за лято и есен семена разни цветя, да видя дали ще се хванат. Също и ириси, гладиоли различни цветове. Гладиол пробвах миналото лято и се хвана, и сега съм взела от всички цветове, които намерих.
С това да се похваля Simple Smile

# 640
Хваля се с постижение на детето ми ❤️ Много съм горда!

# 641
  • Бургас
И аз като Рамацоти! Синът ми днес си взе всички изпити за спасител! Тази година за басейн, догодина и за море. Ще има и годините. 🍀

# 642
Поздравления за децата! Още много успехи занапред им желая!
Хадзапи, много ти се радвам за цветята!

# 643
  • varna
Голямата ми дъщеря се прибра за Великден. Студентка е в чужбина.

# 644
  • По света и у нас
Ето ги и моите пролетни красоти. Нещо ми е станало и постоянно преподреждам балкона и цветята, правя им завет, сянка… живота на безработните е прекрасен!

Общи условия

Активация на акаунт