козметиката на ТАЛОДЕРМА - 3

• 48 009
  • 704
  •   1
Отговори
# 60
"Лечител" дали са заредили вече избелващото лосинче? newsm78

доколкото виждам в системата - не!
но те зареждат общия склад и оттам разпределят, което означава, че ще заредят следващата седмица с курса натам  Peace

bouquet

# 61
Здравей, Веси.Първо искам да ти благодаря за отговора вчера.Взех си Еудермола.     bouquet

Опитах се да открия околоочния гел в Стара Загора, ама нещо го няма...

ами продуктите с Ройбос можеш да намериш само в дрогерии Лечител!  Peace Ние ги произвеждаме ексклузивно за тях и правата за продажба са техни.

В Ст.Загора мисля, че трябва да има Лечител, нали?  Thinking

# 62
Вероятно е обсъждано вече, но все пак да попитам. За антицелулитния крем на Талодерма, какво да очаквам от него? Т.е. за тази цена, мисля че около 4лв го гледах... newsm78, по-скоро за поддържане, след премахване на целулита ми се струва, а не за ударна терапия. Някой ползвал ли го е, има ли отзиви? Коя е активната му съставка?

Ами, не, не е само за поддържане  Peace
Канеленото етерично масло е силно активно при лечението на целулит, поради мощното си локално съдоразширяващо и ревулзивно действие. Видимите резултати са бързи - на дълбочинно ниво се изиква време.

Но нека момичетата сами кажат за колко време са получили резултат  Peace - аз ще се държа тактично в случая  Blush  Mr. Green

най-общо, коментарът ми за цената е следният - това е реалната цена за база от кокосово масло и пчелен восък и допустимите концентрации на влагане на етерично масло от Канела. Изводи за масовият стил на ценообразуването в козметичната индустрия вярвам отдавна си си направила  Peace

bouquet кожа!

# 63
  • София
  bouquet
Благодаря ти! Още сега мисля да си купя 2 кутии, за след раждането. Като знам какво мазане пада 4-5 месеца...гледам да взема някой неща предварително.
Още веднъж, благодаря!

# 64
Вероятно е обсъждано вече, но все пак да попитам. За антицелулитния крем на Талодерма, какво да очаквам от него? Т.е. за тази цена, мисля че около 4лв го гледах... newsm78, по-скоро за поддържане, след премахване на целулита ми се струва, а не за ударна терапия. Някой ползвал ли го е, има ли отзиви? Коя е активната му съставка?

Ами, не, не е само за поддържане  Peace
Канеленото етерично масло е силно активно при лечението на целулит, поради мощното си локално съдоразширяващо и ревулзивно действие. Видимите резултати са бързи - на дълбочинно ниво се изиква време.

Но нека момичетата сами кажат за колко време са получили резултат  Peace - аз ще се държа тактично в случая  Blush  Mr. Green

най-общо, коментарът ми за цената е следният - това е реалната цена за база от кокосово масло и пчелен восък и допустимите концентрации на влагане на етерично масло от Канела. Изводи за масовият стил на ценообразуването в козметичната индустрия вярвам отдавна си си направила  Peace

bouquet кожа!
Това ли е действителната му цена-4лв.?Аз го купих за двойна-около 8лв.,но кутията е огромна,мисля че беше 500мл.А като цяло на мен ми допада,доста загрява,а след това си чувствам кожата стегната и изгладена.За повече резултати ще ми трябва предполагам повече време.

# 65
 Mr. Green
до скоро бяхме с опаковка от 250 мл. и опаковка от 500 мл. за масажните кремове.
Опаковки от 500 мл. повече няма да се произвеждат. Само по 250 мл.
Цената на Рубедерм - 9, 250 мл., в аптеките и дрогериите варира между 4.70 - 5.00 лв.

И няма да го използваш по време на бременност, нали!?!? Сакън.

Mr. Green
  bouquet кожа!

# 66
Веси, имам няколко проблемчета,  за които може би вече са те питали момичетата (извинявам се за повторението)..

1. Имам мазна с комедон4ета и малко акне кожа в Т-зоната, а по бузките суха...  ... Много ми се иска за я направя гладка.

2. Около устните и на челото вече имам мимически бъчици.

Моля те препоръчай ми какво да използвам.

bouquet

ПС. на 25г. съм  Sunglasses

# 67
  • София
Mr. Green

Mr. Green
  bouquet кожа!
Е, няма, сега се клепам с "противостиини"...всъщност, такъв продукт имате ли?

# 68
Веси в Бургас има ли от къде да си купим от тази козметика?

# 69
Здравей, Веси,

купих си антицелулитния (номер 9), но няма индикации кога е препоръчително да се нанася, както и по колко пъти. По принцип тези процедури ги правя след вечерния душ, но се замислям дали да не го нанасям и преди тренировка (нали е със загряващо действие и така няма ли да има по-добър ефект?)

Нормално ли е зачервяването на кожата?

Освен това, тъй като е доста мазничко, се притеснявам след това веднага да се облека. Та, въпросът ми е - има ли възможност да остави петна?

А, и още нещо - НЕ понасям канела!  Sick Sick SickПрез цялото време си повтарям "Трай, бабо, за хубост", ма знам ли докога ще издръжа.  newsm78 Пък и толкова време после мирише, дори ръцете, след като щателно ги измия. Обмисля ли се слагане на друг тип аромат, който да неутрализира тази канелена...  Sick!

# 70
  • София
Значи този антицелулитен е само за мене! Ако не свърши работа с цеулита, поне ще ми мирише на хубаво /обожавам канела!/. Laughing

# 71
Веси в Бургас има ли от къде да си купим от тази козметика?

мдаммммм, естествено  Mr. Green
на стр. 20 в "козметиката на Талодерма - 2" има списък за Бургас - можеш да взелеш през 1-вия постинг на тази тема  Peace

а иначе, ако ме попиташ за конкретен продукт - веднага ще ти пусна справка къде е поръчван през последните 1-2 седмици - никакъв проблем и с голямо удоволствие  Hug

bouquet кожа!

# 72

Mr. Green
Е, няма, сега се клепам с "противостриини"...всъщност, такъв продукт имате ли?

Не, нямаме специален продукт. Аз против стрии препоръчвам едновременната употреба на масло от пшеничен зародиш или бадемово масло и Еудермол - 3 или 5!
Първо се нанася маслото на рисковите зони и след абсорбцията - от Еудермолчето. Така се осигурява максимална еластичност на кожата и епителизация. Комзбинацията се използва успешно и не рискува реакции от етерични масла и/или екстракти.
Препоръчвам я и на теб.
  bouquet кожа!

# 73
Веси, имам няколко проблемчета,  за които може би вече са те питали момичетата (извинявам се за повторението)..

1. Имам мазна с комедон4ета и малко акне кожа в Т-зоната, а по бузките суха...  ... Много ми се иска за я направя гладка.

2. Около устните и на челото вече имам мимически бъчици.

Моля те препоръчай ми какво да използвам.

bouquet

ПС. на 25г. съм  Sunglasses

аха  newsm78 - ами, така като се замисля .... абе ще се справим  Mr. Green
сега ще ти кажа 1 по 1 и защо това, а не нещо друго.
1. Тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа
с Глицерин, екстракти от Лавандула и Репей, Урея, вит. А и Е

2. Маската на професора  Mr. Green - Маска за мазен тип кожа и при акне
Ментол, камфора, сяра, цинков окис, Салицилова киселина, борна киселина

3. Околоочен гел с Ройбос
с екстракт от Ройбос и златни перлички с вит. Е

4. Крем за мазен и смесен тип кожа - туба
конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, пчелен восък, урея, алантоин, вит. А и Е

Работата е там, че казваш, че имаш акне в Т-зоната. Доколко е акне на око не мога да преценя, но да употребиш една опаковка от готовата маска определено няма да навреди. Само че ще я слагаш само в проблемните зони или в краен случай на сухите участъци ще я отмиваш не повече от 10 мин. след нанасянето!  Peace
Смисълът е да се третират възпаленията и затрудненото кожно дишане в Т-зоната.
Предполагам омазняването не е толкова силно, но ти давам кремчето от тубата, защото има силно противовъзпалително и регулиращо омазняването действие и в същото време комбинацията от конкретите от Роза и Лавандула е прекрасно регенерираща. При наличието на сухи участъци и мимически бръчици никога не е излишна временната употреба на 1 нощен ревитализиращ крем, например, обаче препочитам да се въздържиш, защото е със съдържание  на Mineral oil, както е обичайно с цел влагозадържане при нормалните, сухите и стареещите кожи, но не и в твоя случай, защото е възможно да се постигне комедогенен ефект. Кремчето за мазна кожа от тубата от друга страна е с алантоин и Урея (цели 2%  Wink ) и в този смисъл ще ти осигурява на 100% влагата, която е необходима на кожата. Маската е с лек пилинг ефект и ще стимулира слабо колагеновия синтез и появата на по-млада кожа, а кремът ще дошълни ефекта. Работата е там, че нерядко мазните кожи изпадат в асфикция, поради хиперкератинизацията и оттам ограничаването на кожното дишане. С тези 2 продукта този проблем бавно се отсранява. Околоочният гел с Ройбос невероятн одобре овлажнява в дълбочина, освежава, успокоява, изравнява тена, дава блясък, заздравява и продава стегнатост и еластичнот. Ще забележиш разликата много бързо. Нанасяй го вечер на цялото лице. Вечер можеш и да се въздържаш от крема - може от тоалетното мляко върху гелчето, след като то вече е попило добре. Тоалетното мляко също е и с Урея, а екстрактите му са освен противовъзпалителни и ключови за регулирането на мастната секреция.
Ако настояваш на тоник, което никак не е лоша идея, вземи ревитализиращият.
И да не забравя: след обтриване и почистване с тоалетното мляко - добре изплаквай с хладка вода! Емулгираната мръсотия трябва да се отмие. Последователността е: тоалетно мляко - изплакване - (маска, ако правиш - 2-3 пъти в седмицата, за по 30 мин.) - (изплакване) - тоник - околоочен гел - тоалетно мляко/крем.

Peace
  bouquet кожа!

П.С. Ако имаш трудности с намирането на продуктите, кажи да ти пусна справка! И след 1-2 седмици ще видим как върви с промяната и ще продължиш ли с маската или ще минем на хума с Лавандулово масло след като използваш количеството от тубичката.  Peace

# 74
Благодаря за изчерпятелния отговор   bouquet   bouquet

Довечера тичам след работа към Халите. Дано да работят поне до 19.30  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт