Едва успях да изчета темичките...
Първо да честитя на всички празнуващи тия дни. С най-добри пожелания на всички!
За развитието на бебковците - при все си е индивидуално. Не можеш да насилиш никой да прави или неправи нещо

Никола вече си хваща одеалото и се завива през глава с него. Кефи се на играчките - мноооого им говори и постоянно се хили! А му кажеш "агу" и се е захилил с глас та чак се разхълцва!
Пък съвсем наскоро ни хвърли в диво недоумение с татко му. Седим си ние в парка и го чакаме да реши, че вече е гладен и от време на време му казваме: "`айде, Никола, няма ли да ядеш?!?! `Айде, Никола, не огладня ли вече".... Той хич и не мисли за ядене, а си говори на мечетата (играчката му на количката). Ние се заплеснахме и нещо си говорим и по едно време съвсем ясно точно и отчетливо от количката се възнесе едно силно и гръмко `АЙДЕ. Да не ви казвам как се оцъклихме и двамата и направо се побъркахме от радост
Мъжът ми реши, че има свъхинтелегентен син!Ладида, и аз съм подвластна на милилитрите.... Ако не го видя колко изяжда мира нямам. Щото то мойто не е дете като дете, а е мързел! Надявам се скоро да свикнете и двечките с новата схема на хранене и всичко да е наред

Ани, в старата тема ме питаше за гумите на количката дали ги мия след разходка. В началото ги миех (сега без да се смеете) с четка за зъби, обаче вече ги претупвам отгоре-отгоре, колкото да няма големи боклуци - кал и разни други мърсотии и си я вкарвам в хола. Пък килимите ще ги перем.... те така или иначе си се цапат

И друго щях да пиша, ама нали не си записвам, та не помня какво беше...
Хайде толкова от нас за днес

някои и втората вече- ние още не сме почнали. Нашата лекарка е в отпуск и за да не си прекъсва отпуската заради нас ни отложи ваксинацията. Много съм притеснена, проблем ли е ако почнем по-късно. Иначе Вики също още не се обръща по коремче. Ххваща си одеалцето или пелената, дрешките и всичко което може да докачи и слага в устата. Но най-обича да си лапа ръчичките. Много се смее с глас и гука,като най- обича да казва "гр-р-р-р", посяга си към играчките, но още плахо и не може хубаво да ги задържа и най- интересното е че започва да се надига и има моменти в които се крепи почти на дупето си само.

, имам огромни вени. Все едно имам разширени вени , но на циците
Вашите така ли са?

рush още повече че децата ни са родени на една дата
Inochka да вземеш да направиш една оферта за септември, специално за нас и да се съберем с бебешорите да го пробваме тоз басейн.

. Да ти кажа за фимозата - в нашия случай кожичката , която покрива главичката / т. нар. препуциум / е с тесен отвори главичката не може да се покаже - трябва да бъде или срязана или постепенно по естествен път да стане по-еластична и да се разшири . Когато я придърпваме по време на баня остава едно малко отворче , колкото главичка на карфичка и самата кожичка стои като " пискюлче " над главичката / абе ако можех да го нарисувам нямаше да се излагам
/.
, нови мами
, рожденници
, именници
. не се сърдете , че не ви изброявам ама не смогвам
!!!
.
Не е честно пъ-ъ-ъ-ък! 
- а ходя 3 пъти вече на аеробика, мажа се с крем за стягане, съобразявам се какаво ям, ноооо....