💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 203
  • 815
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте на всички отново. Много интересни теми обсъждате, стана ми интересно. Мммм нямам портрет на Путин, календар е . Имам лик  на Ботев също, и българско знаме се вее на входа на къщата ни. Нормално все пак съм с руска кръв, но уважавам традициите и държавата  в която съм израстнал.

Еее, колко хора казахме, че ви се кефим и че ни е яд, че отпаднахте как не забеляза, а за Путин се хвана? Simple Smile

Освен това, което Smileys вече обясни, според мен има момент и на negativity bias Wink

Скрит текст:
Пиша го на английски, защото наистина не знам как се превежда на български. Който се интересува, може да прочете повече по темата. Grinning

# 691
Бихте ли дали линк към някой епизод от "Щура надпревара"?  Не мога да намеря в интернет, а специално AXN не мога да го превъртя от телевизора и да го гледам..

# 692
  • Испания
Скрит текст:
Здравейте на всички отново. Много интересни теми обсъждате, стана ми интересно. Мммм нямам портрет на Путин, календар е . Имам лик  на Ботев също, и българско знаме се вее на входа на къщата ни. Нормално все пак съм с руска кръв, но уважавам традициите и държавата  в която съм израстнал.

Еее, колко хора казахме, че ви се кефим и че ни е яд, че отпаднахте как не забеляза, а за Путин се хвана? Simple Smile

Освен това, което Smileys вече обясни, според мен има момент и на negativity bias Wink

Скрит текст:
Пиша го на английски, защото наистина не знам как се превежда на български. Който се интересува, може да прочете повече по темата. Grinning

Негативен ефект или превес към негативното. С други думи, нещо много положително обикновено има по-малко влияние върху поведението и мисълта на хората, отколкото нещо също толкова емоционално, но отрицателно.

# 693
Мартин: "Мога се върна си ги налепа" Joy

# 694
Е как познаха, че ще е със свекървата, момичетата🤔🤔?
Най-големият им ужас бил свекървата, на мен дори не би ми хрумнало...
Майката на Дидо е много фешън, браво.

Много смешно викат🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 20:23 от sourit

# 695
  • Испания

Добринка: "... да си махнем космИте".  Интелект! Сигурно е от бързане.

# 696
  • София
Нещо не ми харесва тази игра.
Мисля, че всяка двойка би трябвало да мине играта. Малко ме съмнява за Анси и Марти.

# 697
  • София
Майката на Дидо е много готина.

# 698
Готини свекърви си имат момичетата и до колкото видях синчетата са им одрали кожата. Пачо и мама даже с еднакви прически. 😁

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 20:49 от Emi_55

# 699
Хахахах, много смешно. И моят мъж така пищи🤣🤣🤣

# 700
Трябваше да са им еднакви въпросите, за да е равностойно.

# 701
  • Испания
Виждайки и чувайки майката на Деян, ми е ясно защо е избрал подобна жена. Просто е свикнал с подобно държание към него.

# 702
  • София
Пламен как пищи на коламаската.Joy

# 703
  • Испания
Харесаха ми Елена и свекърва ѝ. Напълно естествени, без лигавщини и фалш. Браво!

# 704
Ахаха много готина майката на Пачи, голям непукист като той пищи, чак ѝ му се смее. Ели що годе притеснена, ама и тя не си го слага особено на сърце. 😂

Общи условия

Активация на акаунт