💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 222
  • 815
  •   1
Отговори
# 645
Ще завършат те...  НОВА толкова неща са започнали и зарязали, че не мога да броя дотолкова...

А в това унгарското някои двойки се узориха на въпроса "В какъв жанр е "Тоска" от Пучини"? OMG

# 646
Diziler, това имах предвид - игри с динамика и забава, не съм от тези, дето гледат всеки сериал, единственият, който ми задържа вниманието, е Ягодова луна, преди бе Съни бийч.
Не гледам ОЖ, Завинаги и т.н., не гледам Семейни войни, но унгарското - ще гледам.

# 647
Интелигентната и начетена Божидара..
Скрит текст:

# 648
  • Испания
Скрит текст:

Грамотна Добринка.

# 649
  • Lost in a fairytale ...
Ох, моля ви се, много интелигентнтната редовно се опитва да вкара "интелигентни" думички, но често са много не на място.
Честно казано ми направи впечатление скоро - на играта с плюшени животни, когато се изказа, че навалицата пред финала била бутафория - може би си мисли, че идва от бутане, нз.
От тогава я слушам какво дърдори и не ме е разочаровала досега Joy

# 650
Умна - неумна Б. ми липсва, чакам събота. И да, това бутафория, спомням си изказването ѝ, бе неточно употребена дума.
Почнах унгарското -  
Скрит текст:
Eдна дама "зачеса" партньора си за сек@а,... И сега, и предния месец ѝ бил казал, че му е напрегнато(покрай състезанието), а тя била здрава млада жена и дали да не си хванела любовник, а той : А защо не двама?  Joy Хич не му пукаше сякаш...

ПП
Имам един харесан от Б. З. коментар - от преди седмица.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 13:38 от *Камея

# 651
Защо не редактирате анкетата според настоящите двойки? Интересно ми е как ще се разпределят гласовете.

Най-накрая намерих епизода от 19.04 -Играта с животните - да го изгледам, и не виждам защо да не е била честна играта, че чак да отменят номинация. Условието беше: "Който стигне пръв до сърцето да го разбие, от него ще излезе второто сърце, който го вземе печели играта. Не беше казано, че той трябва пръв да пресече финала.
Явно от предаването са си представяли, че един човек ще го разбие, същия ще вземе второто сърце и ще пресече веднага финала. Да ама не, реално става един бой с пръчки, един го счупва, друг го взима, а някой не се бие, а си чака до финала. Не виждам да са нарушени правилата. Е, организаторите трябваше да предвидят струпвания при сърцата, както и при финалната лента и с фотофиниш се решава кой как е минал.
 Ако по една или друга причина играта не се  е получила, снимат следваща и тази не я показват по телевизията.

За мен това, да си отменят номинация, смъква имиджа на предаването. Трябва да се хвърлят повече усилия в изпробването на игрите.

# 652
Здравейте на всички отново. Много интересни теми обсъждате, стана ми интересно. Мммм нямам портрет на Путин, календар е . Имам лик  на Ботев също, и българско знаме се вее на входа на къщата ни. Нормално все пак съм с руска кръв, но уважавам традициите и държавата  в която съм израстнал.

# 653
  • Lost in a fairytale ...
Pepina, напълно съм съгласна.

# 654
  • Испания
Защо не редактирате анкетата според настоящите двойки? Интересно ми е как ще се разпределят гласовете.

Мислиш ли, че ако имаше такава възможност, нямаше да го направя? Форумът не дава подобна възможност. Само с нова тема се пуска нова анкета, която може да бъде редактирана до 24 часа.

Администраторите са обещали, че това ще бъде коригирано, но повече от две години не е.

Здравейте на всички отново. Много интересни теми обсъждате, стана ми интересно. Мммм нямам портрет на Путин, календар е . Имам лик  на Ботев също, и българско знаме се вее на входа на къщата ни. Нормално все пак съм с руска кръв, но уважавам традициите и държавата  в която съм израстнал.

Здрасти! Не се впечатлявай!

# 655

Всеки, който е гласувал в анкетата, има възможност да изтрие гласа си и да го даде за друга двойка от оставащите след всяка елиминация.

# 656
..

Здрасти! Не се впечатлявай!

Е, ти ме заби! Astonished Че аз обичам да впечатлявам хората

# 657
  • Варна
Скрит текст:

Божеее, Боже, Божкей, кака, 4 грешки.... И то фрапиращи, язък за прочетените книги!

# 658
Имам чувството, че тук пишат голяма част от участниците, но с друго име.

# 659
  • Sofia
Имам чувството, че тук пишат голяма част от участниците, но с друго име.
Възможно е.😊 Кака Божка е горда с Мецанчо, но дали той се гордее с нея? То бива злоба, ама чак пък толкова събрана в един човек.....

П. С. Написаното е от завист, да знаете. 😂

Общи условия

Активация на акаунт