💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 406
  • 815
  •   1
Отговори
# 165
Аз вече много не помня някои от отпадналите двойки дори от това предаване, да не говорим за Игри на волята Joy

Играта тази вечер май ще изисква сериозно актьорско майсторство от страна на мъжете, за да заблудят успешно половинките си, че много ги боли. Grinning Интересно ми е как Пламен ще се справи и дали няма да го обърне на комедийно шоу Joy

# 166
Елена последните няколко предавания беше обрана, дори натъжена - след мисията с изтръгването на фразите, а и докато Пламен обяснява многословно  действията си при коментарите след игрите, мълчи жената и го търпи. Предполагам, може би е приела, че по-читав няма да намери.
Той е другият, освен Божи, който не искам в къщата си. Наясно съм, че имат и  качества, но са ми дразнещи като цялостно държание.

# 167
  • Sofia
Елена последните няколко предавания беше обрана, дори натъжена - след мисията с изтръгването на фразите, а и докато Пламен обяснява многословно  действията си при коментарите след игрите, мълчи жената и го търпи. Предполагам, може би е приела, че по-читав няма да намери.
Той е другият, освен Божи, който не искам в къщата си. Наясно съм, че имат и  качества, но са ми дразнещи като цялостно държание.
Инфантил му се казва, кратко, точно и ясно. 😀

# 168

Това предположение е малко грубо и към двамата. За мен Пламен е много „по-читав“ от Емил и Мартин, между другото.

Определено бих предпочела да живея с Пламен или Божи, отколкото с Емил или Калина Grinning На последните двама даже не мога да им определя точно качествата Joy

Скрит текст:
Отново прекръстих Емил на Калин, но се усетих, като стигнах до Калина Joy

# 169
  • Sunshine state
И на мен Пламен ми е инфантил, нещо повече - хубаво се лигавиш, ама няма да ти стане нещо, ако покажеш малко чувства към жена си.

# 170
И на мен Пламен ми е инфантил, нещо повече - хубаво се лигавиш, ама няма да ти стане нещо, ако покажеш малко чувства към жена си.

Според мен Пламен си показва чувствата - винаги той пръв тръгва да я целува, няколко пъти ми направи впечатление.

# 171
  • София
И аз смятам, че ги показва, редовно я целува, често прави изказвания, че каквото тя каже, да питат нея. Особняк е, казвал ѝ с нежност, че я мрази вместо, че  я обича. Странен е и не всяка жена ще го изтърпи, но абсолютно мисля, че я обича и то много повече от доста други двойки.

# 172
  • Sunshine state
Може, мен просто ми идва в повече лиготията му и може би за това и не се вглеждам толкова в действията му.

# 173
  • София
Не мисля, че са от хората, които си показват обичта пред други хора и камери.

# 174
Аз не знам за кого да гласувам. Категорично няма да е за Божидара и Деян, защото след последните епизоди не ми допадат. Не бих искала да имам в обкръжението си приятел като Божидара. Разочаровах се, че не ги изгониха, както беше и редно след гласуването. Не знам, ако нямат повече такава възможност, защото не е ясно и колко двойки трябва да са на финала, на какъв принцип ще се гласува и кой изобщо, дали играчите или зрителите.
От другите харесвам Елена и Пламен, макар че има някои неща, които не ми допадат в него. Това, че не казва на жена си "Обичам те", не мога да вярвам, че поне веднъж не го е казвал. Толкова години заедно, а нямат брак. Отделно се прави на клоун, но това си е неговия начин да се забавлява и Елена си го обича такъв. Харесва ми, че винаги са позитивни, не издребняват.
Анселита и Мартин също ми допадат до някъде. Единствено Мартин ми е все пред очите как гледаше с празен поглед в пространството, когато беше играта, в която Анселита трябваше да го накара да каже трите фрази. Изглеждаше отегчен и не показа никаква любов тогава. Иначе ми харесват.
Калина и Емил ми бяха по-симпатични в началото.
В Данчо и Искра ми харесва това, че са спокойни, добре се справят в игрите, но нещо не ми достига, за да искам да спечелят те.

# 175
  • Sofia
Може, мен просто ми идва в повече лиготията му и може би за това и не се вглеждам толкова в действията му.
И на мен така. Някак си не мога да го възприема, като отговорен и сериозен човек, на който да мога да разчитам.

# 176
Божидара и Дидо имат ли деца? От останалите двойки само Елена и Плaмен знам, че имат две деца.

# 177
Имат, да. Мисля, че се казва Димана, на годинка някъде.

# 178
# 179
Божидара явно след бременността не е могла да си възвърне предишната форма.

Общи условия

Активация на акаунт