💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 194
  • 815
  •   1
Отговори
# 705
  • Испания
Майката на Мартин как изгледа Анселита, като дойде... За мен погледите говорят много повече от думите.

# 706
Ахх,Марти и Анси май ще изгубят играта

# 707
Много е забавна тази игра Joy Пламен какви гърчове получи, милият.

# 708
  • София
Майката на Мартин как изгледа Анселита, като дойде... За мен погледите говорят много повече от думите.

И аз забелязах нещо негативно в погледа ѝ, не е като да не ми направи впечатление.

# 709
Мартин е копие на майка си. Много смях тая игра. Вместо бебета да израждат, трябваше да ги обезкосмят навсякъде, щеше да е супер смях🤣🤣🤣

# 710
  • Велико Търново
Тук, освен да налучкат следваната от мъжа логика, жената и свекърва ѝ трябва да постигат консенсус и помежду си. Или пък коя от двете ще надделее с мнението си. За жалост обаче мъжете май не вкараха достатъчно логика при даване на отговорите

# 711
  • Sofia
Тук, освен да налучкат следваната от мъжа логика, жената и свекърва ѝ трябва да постигат консенсус и помежду си. Или пък коя от двете ще надделее с мнението си. За жалост обаче мъжете май не вкараха достатъчно логика при даване на отговорите
Е няма такова чудо. Тази Божидара освен Аз, Аз, Аз друго знае ли?
Това е човек, който изобщо не знае и не може да прави компромиси. То бива чудо, ама това нейното е чак страшно! 🙄

# 712
  • София
Еее, когато говори в множествено число ви дразни, в единствено - пак. Угодия има ли? 😂

# 713
  • На морето!
Избута до финал Мецана.

# 714
Деян колко наивен....на въпроса, кой ще сложи него пред себе си...видиш ли Божидара! Тя не се сети в задачата да купи нещо за него, само за себе си....заблуда голяма тоя човек!

# 715
Значи аз изобщо няма и да вляза в тая стая, ужасна страхотия, отсега ми затупа сърцето, ако съм там ще се гътна. 😖

# 716
  • София
Много е дразнеща баба Меца. Избута до финала, може да спи спокойно с нейните стратегии.

# 717
  • София
Избута до финал Мецана.

По-скоро продукцията ги избутаха. Трябваше да си ходят когато бяха изгонени.

# 718
Скрит текст:
Тази седмица Анселита и Мартин си отиват. Ще са сигурно номинирани с искра и Йордан и ще оставят тях

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 22:36 от bubanka

# 719
  • Sofia
Еее, когато говори в множествено число ви дразни, в единствено - пак. Угодия има ли? 😂
Еее, не ми слагайте думи, които не съм написала/казала! Божидара е напълно завършен егоист. Няма как да ме дразни нещо, което не е част от речника й!

Общи условия

Активация на акаунт