Какво трябва да има един любовник?

• 14 133
  • 410
  •   1
Отговори
# 90
Aма човека пита вие какъв любовник не бихте (из)пуснали, а не дали от него става такъв.

# 91
  • Варна
Е, то ние и без друго не можем да кажем дали от него става такъв, все пак не сме го пробвали Simple Smile

# 92
Шефе, (автора), ще се повторя, но няма как. Ти явно си нов. Тук ВСЯКА тема се обръща в лични нападки, 75% към пусналата/лия я.
От теб зависи дали ще намериш нещо полезно или ще се сопнеш и дръпнеш.

# 93
vqsko много добре си разбрал. Нямах намерения да пиша повече от 1 пост, нито да се защитавам, но стана абсурдно. Нямах и намерения да издавам детайли.

Явно следващия път, когато позната или колежка се допита до мен за нещо за работа или извън, или започне да ме използва като слушалка,  ще трябва да я нападна така.

Просто реших, че е по-безопасно и безсрамно да попитам във форум, отколкото да се допитам до жените очи в очи. Просто търсех някои отговори за себе си и за предпочитанията на жените към любовника.

Но поне разбрах от уважаемите и интелигентни дами, че ми липсва Акъл и с 5 минути да се скрия. Честно казано, първият път може и 2 да е, втория 5-10, третия 10-20, може и четвърти в рамките на час. Това са ми възможностите, уважаема.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:38 от Valdemar90

# 94
Докато действаш така в леглото, нямаш никакъв шанс, за каквото и да било - гадже, съпруг, любовник.

# 95
  • Агент под прикритие
Шефе, (автора), ще се повторя, но няма как. Ти явно си нов. Тук ВСЯКА тема се обръща в лични нападки, 75% към пусналата/лия я.
От теб зависи дали ще намериш нещо полезно или ще се сопнеш и дръпнеш.
... но пък от друга страна,, подобни теми са идеални за наблюдение и съставяне на изводи. В точно такива теми/мелета, маските падат и хората показват истинската си същност. Simple Smile
Ето това познание е безценно. Simple Smile

# 96
  • София
Че аз никога не съм крила че съм саркастична вещица!

# 97
  • Варна
Е, за всеки влак си има пътници, така че авторът едва ли ще остане на сухо.

# 98
Абе, личи си кой е бил тройкаджия. И в живота после е така, това е положението. Не може да искаш жени шестици, ако ти си тройкаджия. придържай се към твоята среда и възможности, пък може и да си паснеш с някоя.

Това да се научиш какво искат всички жени, пък че и да им угодиш, го забрави. Тежка е съдбата на любовника...

# 99
Че аз никога не съм крила че съм саркастична вещица!

Чак пък саркастична...Rolling Eyes

# 100
  • Terra incognita
Аз не разбрах какво му е питането- дали ние сме имали любовници, или как той да стане добър любовник.

# 101
  • София
Авторе, любов може и три минути да правиш и да си дадете всичко.
Ти просто не обичаш.

Аз не разбрах какво му е питането- дали ние сме имали любовници, или как той да стане добър любовник.
И той не знае. Бил такъв и точка. Ми, адьо.
Да не сме длъжни И НИЕ да му търпим чепатия характер.

# 102
  • София
Какво иска жената от един любовник,за да е незаменим за нея.
И как авторът да го придобие.
Аз така го разбрах.

# 103
  • София
На 30 години свирена работа.
Да научиш чугуна да е лек и гъвкав - не става.
Да се обърне към литературните образи.

# 104
Има нещо носещо дълбок покой в това да четеш изискванията на готина жена със самочувствие към потенциален мъж или любовник. Някак си времето замира в кадър на чист душевен мир.

Мога да го сравня с онова приятно чувство, когато си пасажер в горящ, аварирал самолет, чийто под тъкмо започва безвъзвратно да се накланя надолу, а в това време получаваш sms, че са излезли вчерашните ти мед. изследвания, болен си в терминална фаза, която трае около ден.  Как да не махнеш с ръка почти с облекчение.
(Авторе на прав път си в търсенето на вътрешнен мир, просто не спирай да питаш.)

Общи условия

Активация на акаунт