Какво трябва да има един любовник?

• 14 113
  • 410
  •   1
Отговори
# 105
Трябва на предлагаш качествен секс. Иначе както и да мотаеш девойките, колкото и чар да вкарваш в разговорите, то ако жената не е разбрала, че е правила секс в тези минути, то сексът с тази жена ти е за първи и последен път.
Тъй, че за да си добър любовник, трябва да си добър любовник.

# 106
  • Terra incognita
Не. Първо трябва да уважаваш жените. Другото е след това.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 23:10 от VickyTaylor

# 107
Здравейте. Интересувам се от женското мнение за любовника. Цялостно обобщение от жените, какво очакват от него, какво е необходимо да има, какво точно да прави, какво да не прави, какво да притежава в леглото, какво не и т.н., накратко, очакванията от един такъв мъж.

Мъж съм, просто се интересува от това. Има го и това, че се имам за провал като такъв.  Може да се каже, че в леглото съм голям егоист,  а по другите параграфи не по-добре, може би не знам друг начин.

Може да приемете темата като обобщения за мъжът до вас, понеже няма как да знам дали сте имали любовници. Но е малко вероятно да не сте. (това е на базата на лични наблюдения последните 15 години, в които се загледам в жените) Simple Smile

Темата е съвсем сериозна, разбира се.  Може като подточки да изброите вашите очаквания, за да не влизате в романи. Може и с точни приказки да споменавате нещата, дори по-добре.

Да си знай мястото и да не си играе на семейство с любовницата. Другото е според (не)способностите на благоверния.

# 108
Сексът е последното нещо, което можеш да дадеш на една жена. Разговори, разговори и пак разговори. Ухажване, гонене, прелъстяване... След това ако ТЯ реши, може да си нейн!

# 109
  • out of space

Жените обичат любовната игра, ласките по ерогенните зони, трябва да я почувстваш, че е готова за същинската част.

На мен пък това ми е свръх досадно.

Явно всяка има нужда от различни неща.

# 110

не беше достатъчно сложно и без тва, щото.

# 111
  • София

не беше достатъчно сложно и без тва, щото.
Няма. Не сме готварски книги. Вие също.

# 112
За мен е важно човекът до мен да ме кара да се чувствам жива.
Аз съм активен човек, който обича динамиката в ежедневието, срещи с хора, обичам да се шегувам и веселя. Противоположностите на моята същност ме отблъскват. Не мога да си представя как бих могла да бъда с човека „диван” или изморения „чичко”.
Интимните отношения също са от значение. Не разбирам връзките между мъж и жена, в които единият от партньорите не може да задоволи желанията на другия. Такава връзка води до човекът „любовник”. Третият, който запълва пропуските и разваля семейството.

# 113
Освен изброеното - здрави нерви и непристоен чар. Grinning
  Направо започвам да му съчувствам на тоз събирателен образ, няма угодия ей.

# 114
  • София
И да е много възпитан, ама да не е льольо. И много дискретен и да не бърка по акаунти шмакаунти, както има навик да прави днешната младеж.

# 115
Десет страници празни приказки и никой не говори по същество за важните неща.

Цитат
какво е необходимо да има .....   
какво да притежава в леглото

Утре кат стана да съм видял 2 до 5 страници технически упътвания със подробностите му от-до !
Човека помоли за помощ, а това идеалното място, защото все пак тук има много жени със голям сексуален опит Blush

Оставям тази графика, вие може да си нарисувате собствена ако искате и да му обясните на човека, как да действа точка по точка и със всички тънкости на "играта". Не се срамувайте, това са нормални човешки неща, а и тук сме си все наши хора, няма от какво да се притеснявате Smile

# 116
  • Тра-ла-ла
Това ръководство за жената авторът ще си го носи сгънато в гащите и ще ползва като пищов, ако запецне. Така, де....поне с 3ка да мине изпита Joy

# 117
Това ръководство за жената авторът ще си го носи сгънато в гащите и ще ползва като пищов, ако запецне. Така, де....поне с 3ка да мине изпита Joy

Ха-а-а, това е точно като във вица:
Срещат се двама студенти от икономическия. Единия пита: - Какво направи с изпита по счетоводство?
Втория: - Взех го. С тройка.
Първия: - Нали мислеше да го вземеш с петица?
Първия: - Вярно, но си казах, я да го взема с тройка, а с останалите пари да си купя пиене...
Simple Smile Simple Smile
И с жените така. За кво ти е шестица? Тройка си е добре. Даже да те скъсат, ракията ще те утеши. По-добре и по-евтино.

# 118
Ако си тенекиджия, може. Шестиците са за друго.

# 119
Тъй като съпруът бива намиран най-вече в качеството му на надежден провайдър и без особено значение от другите му качества, любовникът трябва да запълни целия онзи комплекс от неща, които съпругът оставя като дефицит.

Дори не е нужно любовникът да е по-добър от съпруга, а просто да е негова приятна противоположност, която да зароди тръпка по различното. Защото тревата на съседа винаги е по-зелена Wink

Това за омъжените. За необвързаните лейдита вече са ти обяснили и могат да продължат, докато темата наближи до обем енциклопедия Британика.

Общи условия

Активация на акаунт