Какво трябва да има един любовник?

• 14 098
  • 410
  •   1
Отговори
# 120
Проблемът не ти е в секса, а в мисленето и отношението към жените.
Това че си се наръпал с някакво инфо, имаш хобита и т.н., не те прави с нищо по-добър от други мъже.
Виж очевидното ти самочувствие обаче, че си нещо повече...нищо че правиш калпав секс, и го вадиш в лицето на жените, ти играе много лоша услуга.
Секс и за 5мин. може да бъде невероятен. И друг, и за два часа, да не струва нищо.
Въпрос на много неща, които очевидно при теб липсват.

# 121
Аз ако имам нужда от секс, ще си купя вибратор. Те хората са го измислили.
Трябва ти тръпка, общи интереси, да си прекарвате добре заедно.
Това неща, които не се купуват с пари, за останалото имам дебитна карта.
Понеже все наблягате на секса - да ви кажа. На почти 40-сет години съм. Правя секс от 17 годишна и никога не съм имала кофти секс в живота си. Аз на практика не знам какво е това кофти секс.
Сега, аз съм работохоличка, парите си изкарвам сама и никога в живота не съм си лягала с някой за пари. Може пък като си харесваш хората, с които спиш, да ти харесва и секса. ДЕ ДА ЗНАМ.

# 122
Късмет си извадила. Много мъже привидно изглеждат добре, мили, интересни с чувство за хумор и в леглото-греда.

# 123
Късмет си извадила. Много мъже привидно изглеждат добре, мили, интересни с чувство за хумор и в леглото-греда.

Значи срещала съм всякакви катили, мързели, мамини синчета, егоисти, депресари обаче пък в леглото са били супер. Да не би нещо аз да съм сбъркана? С мъжа ми правя секс 15 години,  за секс аз го гоня, той все имал плексит това го боляло, онова го боляло, даже му казвам, айде аз ще съм отгоре, да не се уморяваш!
Даже и първият ми път не беше зле - вярно болеше ме, но ми остави страшна емоция, момчето ми беше приятел и се бяхме разбрали да правим секс, че не искам да съм девствена. Купихме си уйски, за да се напия и да не ме боли. Така се смяхме. Но той ми е бил приятел, близък, допуснала съм го в душата си, не съм се притеснявала или страхувала.
Даже сега с тая карантина съседката ми се беше събрала с три приятелки на двора и ме пита през оградата правим ли секс. И аз съм възхитена - о да. Питам ги вие правите ли - те едно вяло - от време на време.
Казах и на мъжа ми, че супер реклама съм му направила. - Той нали е рак с претенции - ама не ме занимавай с тия дебелани, не ги ща. Та толкова със секса.

# 124
Кристина, много ме развесели. Mr. Green
Хаха, викаш "разбрали сте се". ScreamSmile
Тва, като "имаме сделка, нямаме сделка".
Епа, да почне да спортува мъжо ти, даже ако не му се занимава с упражнения, ако те "обръща" всеки ден по 2 пъти, да се занимава с теб, както си трябва, да видиш как ще се стегне и тонизира. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама явно си е до човек, темперамент и либидо. Със сигурност и до партньор, доколкото те "предразполага", и физически, и психически, разговори, ако щеш, игривост, да го провокираш.
Викаш "държиш фронта" пред комшийките и приятелките на достойнството му мъжко. Joy
Разбирам го за "дебеланките" иначе.

Скрит текст:
Тъй като съпруът бива намиран най-вече в качеството му на надежден провайдър и без особено значение от другите му качества, любовникът трябва да запълни целия онзи комплекс от неща, които съпругът оставя като дефицит.

Дори не е нужно любовникът да е по-добър от съпруга, а просто да е негова приятна противоположност, която да зароди тръпка по различното. Защото тревата на съседа винаги е по-зелена Wink

Това за омъжените. За необвързаните лейдита вече са ти обяснили и могат да продължат, докато темата наближи до обем енциклопедия Британика.
Very good.
И добавям - дори всичко накуп да дава мъж на жена и обратно, пак няма гаранция, кусури винаги се намират.
С годините явно хората си "свикват" и кютат. Това не пречи да се мрънка иначе.
Някои, като Кристина, примерно за пред хората казва едно, но си знае, че е друго.
Други, крият, за да не завидят другите и да им "отнемат" мъжо, жената. Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 12:29 от FragranceFanatic

# 125
Здравейте. Интересувам се от женското мнение за любовника. Цялостно обобщение от жените, какво очакват от него, какво е необходимо да има, какво точно да прави, какво да не прави, какво да притежава в леглото, какво не и т.н., накратко, очакванията от един такъв мъж.

Скрит текст:
Мъж съм, просто се интересува от това. Има го и това, че се имам за провал като такъв.  Може да се каже, че в леглото съм голям егоист,  а по другите параграфи не по-добре, може би не знам друг начин.

Може да приемете темата като обобщения за мъжът до вас, понеже няма как да знам дали сте имали любовници. Но е малко вероятно да не сте. (това е на базата на лични наблюдения последните 15 години, в които се загледам в жените) Simple Smile

Темата е съвсем сериозна, разбира се.  Може като подточки да изброите вашите очаквания, за да не влизате в романи. Може и с точни приказки да споменавате нещата, дори по-добре.
Мноооого пари!   Smiley
Ако ще си причинявам неудобствата, главоболието и проблемите по наличието на любовник, то поне да си струва.
Всичко останало си го имам, мерси.   Simple Smile

# 126
Пич...мъжете столетия се мъчат да разберат жените и не са успели, че тук за няколко страници ли ?? За разлика от нас мъжете , които сме по-първични и по-директни , жените имат друга философия и са коренно различни една от друга, а ти искаш рецепти.....Аз лично бих те посъветвал, ако все пак мога да дам някакъв съвет е да проучиш от какво има нужда дадената жена и да и го осигуриш. Не случайно ССФ ти казаха, че мъжа тярбва да е добър слушател - най-вече това ...След като я изслушаш и знаеш от какво има нужда, тогава може  да почнеш и ти да говориш и действаш..Последното от което имат нужда жените е някой скучен тип, трябват им нови емоции, а какво и как всяка жена ще ти подскаже...

# 127

Значи срещала съм всякакви катили, мързели, мамини синчета, егоисти, депресари обаче пък в леглото са били супер. Да не би нещо аз да съм сбъркана? С мъжа ми правя секс 15 години,  за секс аз го гоня, той все имал плексит това го боляло, онова го боляло, даже му казвам, айде аз ще съм отгоре, да не се уморяваш!
Даже и първият ми път не беше зле - вярно болеше ме, но ми остави страшна емоция, момчето ми беше приятел и се бяхме разбрали да правим секс, че не искам да съм девствена. Купихме си уйски, за да се напия и да не ме боли. Така се смяхме. Но той ми е бил приятел, близък, допуснала съм го в душата си, не съм се притеснявала или страхувала.
Даже сега с тая карантина съседката ми се беше събрала с три приятелки на двора и ме пита през оградата правим ли секс. И аз съм възхитена - о да. Питам ги вие правите ли - те едно вяло - от време на време.
Казах и на мъжа ми, че супер реклама съм му направила. - Той нали е рак с претенции - ама не ме занимавай с тия дебелани, не ги ща. Та толкова със секса.
Имам не малък сексуален опит, но преди да срещна ММ не знаех, че туй нещо секса може да ми хареса. Даже бях започнала да си мисля, че аз нещо не съм наред. Сега разбирам, че просто съм попадала на пълни неграмотници в това отношение. Една не малка част от тях даже си мислеха, че са върха. Не е до моята сексуалност, защото секса с ММ страхотен от първият ден, че даже и сега имаме прекрасен и редовен сексуален живот.

# 128
Франсоаз, богатите мъже искат отвратителни неща от една жена. Имам приятелки, които ходят в Крушавел, спят с богаташи. Аз съм далеч от тяхната визия, но техните пари ми се струват най-трудно изкараните.
Къде къде е по-добре с някое момче от квартала.

Лимонче, ти просто обичаш мъжа ти, за това ти харесва секса. Там не е до образование.

# 129
И преди съм се влюбвала, но секса не ми е харесвал. Даже в началото на връзката, когато се очаква тръпката да е най-силна.

# 130
Скрит текст:
Здравейте. Интересувам се от женското мнение за любовника. Цялостно обобщение от жените, какво очакват от него, какво е необходимо да има, какво точно да прави, какво да не прави, какво да притежава в леглото, какво не и т.н., накратко, очакванията от един такъв мъж.

Скрит текст:
Мъж съм, просто се интересува от това. Има го и това, че се имам за провал като такъв.  Може да се каже, че в леглото съм голям егоист,  а по другите параграфи не по-добре, може би не знам друг начин.

Може да приемете темата като обобщения за мъжът до вас, понеже няма как да знам дали сте имали любовници. Но е малко вероятно да не сте. (това е на базата на лични наблюдения последните 15 години, в които се загледам в жените) Simple Smile

Темата е съвсем сериозна, разбира се.  Може като подточки да изброите вашите очаквания, за да не влизате в романи. Може и с точни приказки да споменавате нещата, дори по-добре.
Мноооого пари!   Smiley
Скрит текст:
Ако ще си причинявам неудобствата, главоболието и проблемите по наличието на любовник, то поне да си струва.
Всичко останало си го имам, мерси.   Simple Smile

Пари изкарани с труд, се дават за нещо със стойност. Нещо, което си струва цената (на вложения за парите труд).
Цената на секса в днешно време е пазарна и доста точно определена. В определени граници, както даде пример Кристина (курорта се казва Куршевел (Courchevel) а не Куршавел и е по-скоро семеен тип курорт. Приятелките ѝ не са добре ориентирани за цените Simple Smile

Така че, не по-високо от билото, майсторке Франсоаз Wink

# 131
vqsko много добре си разбрал. Нямах намерения да пиша повече от 1 пост, нито да се защитавам, но стана абсурдно. Нямах и намерения да издавам детайли.

Но поне разбрах от уважаемите и интелигентни дами, че ми липсва Акъл и с 5 минути да се скрия. Честно казано, първият път може и 2 да е, втория 5-10, третия 10-20, може и четвърти в рамките на час. Това са ми възможностите, уважаема.
Според мен е много по-добре да е един път, но да е поне 1 час, а нека жената да си го дели на колкото си иска после...

# 132
Не карам ски и не съм сигурна как се казва курортът, ама със страхотна визия тип русата Златка се изкарват пари. Така, че има мъже, които плащат. Но за определено качество на услугата. За мен лично не си струва да даваш пари за секс, нито мъж да дава, нито жена да дава.
Сега, вярно, че аз кандидати имам бол, така че не се налага да плащам на никого, като остарея ще видя как стоят нещата. До тогава дано натрупам пачка. Къде за жиголо, къде за пластична операция, как дойде.

# 133
На първо място трябва да "влезнеш" в главата ми.Да събудиш желание,тръпка,копнеж.Да ме накараш да се почувствам "видима",щото съм "невидима за мъжа ми. То иначе защо да си рискувам брака Simple Smile
За съществената част...10 мин,2 часа относително понятие:)
Отношение,погледа(много важен) трябва да има...
Че оргазма ми е задължителен (предполагам няма нужда да казвам)
И после да не си досаден Simple Smile
Май така си представям един любовник ..

# 134
Добрия любовник трябва да има ТОПКИ. В буквалния и преносния смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт