Какво трябва да има един любовник?

• 14 110
  • 410
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ами с тоя изказ направо ми се доповръща.

# 76
  • Terra incognita
Аз съвсем се обърках от постовете на автора- последно гадже ли си търсиш, или да си нечий любовник?
Май не само секса ти куца, бая са нещата. На нещо такова ми намирисва.

# 77
  • Sofia
Кандидатирам се за научен консултант на кандидат-любовници.
Мога да водя практическите упражнения и да показвам кое-как, докато аспиранта свети с фенера.

Върху аспирантите от мъжки пол ли ще тествате практическите упражнения, Уважаеми?

# 78
Пич, нещо по-оригинално не можа ли да измислиш?
Или за толкова пари ...

# 79
  • София
Куцат му отношенията с майка му. Ако въобще е имал такава.

# 80
  • Terra incognita
Като знаеш отдавна, че ти куца секса, какво ти попречи да се ошлайфаш, че чака 15 год? Има пре- предостатъчно информация на тази тема.
Ама то за тая работа се иска и емоционална интелигентност, както и уважение към женския пол, които май ти липсват.

# 81
Авторе, за 30 години още ли не си разбрал, че всяка жена търси нещо различно. Ако става въпрос за таен любовник, това нещо обикновено е нещото, което ѝ липсва вкъщи.
Ако си харесал дадена жена за любовница и тя ти е навита, деликатно разбираш какво ѝ липсва и наблягаш на него. Общото между всички жени е, че никоя не харесва егоистите в секса.

# 82
  • София
Добре де, какво искаш? Ти какво искаш?
Искаш връзка, отношения, какво?

# 83
  • Тра-ла-ла
Малко да разбием леда. Нека просто кажем, че от както започнах с жените (може би бях на 17), бях този, който го в..... в лицето, после ги обръща и след няма и 5 минути си вдига гащите. .....
Да ви кажа честно, това че едната говори по-правилно и мисли по различен начин, въобще не я различава от по-глупавата. Елементарни са, особено като вкараш малко чар в приказката и я разсмееш. Ставате едни и същи.
Ами ти мразиш жените. И ги третираш като обекти, а не субекти. Никога няма да ти се получи с жените. Но може да пробваш с мъже Trollface

# 84
  • София
Ми, да. Там теб ще те обръщат с гръб и не трябва никой да гледаш.

# 85
Малко да разбием леда. Нека просто кажем, че от както започнах с жените (може би бях на 17), бях този, който го в..... в лицето, после ги обръща и след няма и 5 минути си вдига гащите. .....
Да ви кажа честно, това че едната говори по-правилно и мисли по различен начин, въобще не я различава от по-глупавата. Елементарни са, особено като вкараш малко чар в приказката и я разсмееш. Ставате едни и същи.
Ами ти мразиш жените. И ги третираш като обекти, а не субекти. Никога няма да ти се получи с жените. Но може да пробваш с мъже Trollface
Аууу, това последното съм го пропуснала. Сега като те прочетох, все още звучиш като 17 годишен. От 30 годишен мъж се иска повече зрялост. Как искаш да имаш успех с жените при такова поведение?

# 86
С тази липса на така досадния за теб "Акъл" и с това възпитание ще си останеш с жалките си 5 минути.
Не се напрягай, от всяка клонка свирка не става.

# 87
  • Terra incognita
Никакъв любовник не става и няма да стане от тебе, от лелите в бг- мама да го знаЙш. Ако и аврчетата ти са на тоя акъл и изказ, относно жените- направете ни услуга и верно обърнете резбата.

# 88
  • София
Какви хобита имаш?

# 89
  • София
Да се обръщат там взаимно - на воля.
Без досадни еднакви жени!

Общи условия

Активация на акаунт